Birinin size karşı yapmacık bir samimiyetle yanaştığını fark etseniz siz de aynı şekilde mi davranırsınız? 

Hayır asla saygı duymam. Sahte insanlardan da uzak dururum.
Sahte insanların etkisinden kaçınmanın bazı yolları:
1. İyi gözlem yapmak: Sahte insanları fark etmek için iyi bir gözlem yapmak önemlidir. Davranışlarını ve tutumlarını dikkatlice izleyerek samimiyetlerinin gerçek olup olmadığını anlayabilirsiniz. ...
2. İçgüdülerimize güvenmek: Çoğu zaman içgüdülerimiz bize sahte insanları tanımamız konusunda yardımcı olabilir. ...
3. Sınırlar koymak: Sahte insanların etkisinden kaçınmanın bir diğer yolu ise sınırlar koymaktır. ...
Yapmacık ilişkiler yapay ve yüzeyseldir mutlaka bir yer de patlak verir
Samimiyetinin sahte olduğunu anlarsam bunu karşımdakine belli etmem. Ben onla samimi olmuyacağım için bir zaman sonra kendiside vazgeçer.
Eig için teşekkür ederim.
rica ederim
Cevap
15Cevap
Hayır saygı duymam tabi ki de.. fark ettiğim anda zaten o kişiyi hayatımdan uzaklaştırırım bir daha da iletişim kurmam..
Saygıyı hak etmeyen bir şeye saygı duymak aptallık bence
Saygı duyamam.. duyma duyumu kaybetirin.. sahte geliyorsa gelmesin.. benden hiç bir şekilde karşılık alamaz misillemede yapamam.. cevap vermem
Hayır, kendimi olabildiğince uzak tutarım ondan, midem bulanır, ânı kurtarmak için samimi olan kişi eninde sonunda satıcılık yapar.
Sahte hiçbir konuya, insana, kanıya ve duruma saygı duymam.
umrumda dahi olmaz o tipler.. gerçek samimiyet yoksa diyalog israfına ne gerek var...
Sahte olan hiçbir şeye saygı duyma
Benim samimiyetim sahte, şoyle bakiyorumda hem sahte be harbiden. Samimi oldugum tek kisi kiz kardesim. Digerleri disinda kimseye guvenmem
Hayır farkettiğimde uzaklaştırım
Sahte olan hiç bir şeye saygı duymam. Programla kendini değiştiren sosyler gibi
Uzak dururum kimbilir ne çıkarı vardır 🤔
Sahte ye saygı duymam
Samimiyetsiz bulduğumun yanında durmam
Hayır saygı duymam çok itici
Hayır duymam yakıp geçerim
İletişimi keserim
Asla çevremde sahte insana yer yok
Duyarim bana inandirdigi surece sorub yok
Saygı duymam
Asla.