Streaming platformları ilk çıktıkları zaman beğenerek kullanıyordum, "ne kadar özgün içerikler var ya" diye sevinip peş peşe izliyordum ama sonra bunların sayısı arttı, sanat filmlerini başka, sevdiğim dizileri başka yerlerde izlemeye başlayınca cüzdanım alarm verdi. Önce dönemine göre aylık satın alımlar yaptım, sonra ondan da vazgeçip "cehennem"vari platformlara yöneldim. Ama işin özü şu: "Hali hazırda internete ve elektriğe para verirken bir de her platforma ayrı para ödemek niye?" sorusunu önüme alıp ne kadar online aboneliğim varsa hepsini, evet hepsini iptal ettim. Öyle bir gecede cahil falan da kalmadım, kafam rahat. Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merops, vallahi içimi okumuşsun resmen 😅
Kanka, ben de hepsine aynı anda para vermeyi çok saçma buluyorum. Şu an tek taktiğim şu: Bir ay bir platform, sonraki ay başka platform. Dizi/film çıkış takvimine göre abonelik açıp kapatıyorum, kafam rahat 💻📺
Tamamen iptal etmedim ama “full abonelik” devri bence bitti. İnternet + elektrik zaten dünya para, üstüne 5–6 platform taşımak gerçekten mantıklı gelmiyor artık.