ABD'deki yeni fiyatlandırmaya göre, Netflix'in reklamsız standart planı 2,50 dolar artışla aylık 15,49 dolardan 17,99 dolara çıkacak. Zam yapacağı ülkeler arasında henüz Türkiye yok. Netflix❤️Ben. Zam yapsa da yeri kalbimde😅

ABD'deki yeni fiyatlandırmaya göre, Netflix'in reklamsız standart planı 2,50 dolar artışla aylık 15,49 dolardan 17,99 dolara çıkacak. Zam yapacağı ülkeler arasında henüz Türkiye yok. Netflix❤️Ben. Zam yapsa da yeri kalbimde😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
İlk zamanlarda kullaniyordum 20 30 lirayken standart olani pek de kullandigim söylenemez kardesim kullaniyordu daha cok sonra da almadik gerek yo para vermeye ona verecegim parayi adobeye veririm daha iyi ona bile vermiyor kacak hallediyorum adobeyi de netflix exen blu tv filan bunlari da herseye para herseye para bir de zam üzerine zam ona 200 ver ona 200 ver ona 200 ver diye diye ne olacak böyle
Selaaaaammmm anneciiiğimii özledim kiii. Kak dela matb :D Ben de netfliz yok kaçaktan izliyorum dizileri :D
Tatildeyim evladım. Ülke ülke geziyorum😅 zengin olmak böyle bir şey bilirsin.
Ben ne bilecem evlatlıktan red etmişsiniz beni gibi hissediyorum :D
Evlat, evlattır. Atsan atılmaz, satsan satılmaz😅
Eheheh teşekkürler annecimm (kalp)
Kullanmıyorum ancak Netflix üzerindeki dizileri-filmleri izliyorum yine bir şekilde. Eski içerik kalitesini bozmuş olsa da, hâlâ izlenebilir kalitede yapımları mevcut.
Pandemi dönemlerinde kullanmıştım.
Yapımlarının bir çoğunda eşcinsellik popüler halde. Kapattık.
Ayıp ya zam zam zam. Nadiren izliyorum zaten güzel içerik geldikçe. Bize de zam gelirse ben küserim şahsen 😄
Hayır kullanmıyorum televizyon çok izlemiyorum. Bloomberg haberde okudum bu sabah 300 milyon abonesi varmış
Evet kullanıyorum ne kadar ödediğimi bile bilmiyorum şu an ama çokta beğendiğim bir uygulama değil doğrusu.
Netflix Rusyada çalışmıyor, tüm diziler bedavadan Rutube’de yayınlanıyor izliyorum.
Benim üyeliğim bitti, güncellemedim. TV izlemeye zamanım olursa yeniden üye olurum
2 sene önce zam yapınca iptal etmiştim aboneliği. Daha da üye olmam
Netflix zamlari bitmiyor çok nadiren izlerim her filmi orada bulamıyorum maalesef
Arkadaşlar ben kiminle göz temasi kursam hep erkeklerinki kalkıyor gerçekten hani mesleki en bakımsız en kötü gözüken halimle bile erkeklerinki hemen kalkıyor bu arada herkesin anlamadım neden sizce normal şartlarında kalkmayan erkeklerin bile kalkıyor beni pompeyşn yapmak istiyorlar ben mi çok cazibeliyim neden sizce
Lan git fantazini başka yerde yapp gelmiş burada kendi kendinin g.. otunuuu kaldiriyorr
tabikide kullanmiyom o p*slikk platformu
Aa deme öyle. Oradaki izlediklerimizi biz seçiyoruz. Pislik izlemek isteyen pislik seçer. Adam gibi yapıt izlemek isteyen onu seçer.
ok! k*til o platform
olur mu ya çok iyi
ağzına sağlık
150₺’ idi, 200₺ olur kesin.
Kullanmıyorum neyse ki
Zamlar libidoyu düşürdü 😀
Hayır boşa verecek param yok
Evet az önce aldım
Bana göre değil kullanmıyorum
Kullanmıyorum
Hayır...🙅🏽
Kullanmıyorum