Netflix'in daha önce yaptığı zamdan sonra kullanmayı kestim. Gerçekten yeterli içerik üretemediğini düşünüyorum o yüzden bu fiyata göre kullanmak bana göre saçma.
çok pahalı ama kızlarsoruyor güzel bir site. senelerin birikimi var. Binlerce üye hergün girip ister gizli ister açık profileriyle sorular soruyor, benceler paylaşıyor veya sadece sorulmuş sorulara cevap erip yazılmış benceleri yorumluyorlar. karşılıklı görüş alışverişleri tartışmalar insnın ufkunu ileri doğru açmakta birebir etkili oluyor. Bu tazr siteler şu anda yaşamakta olduğumuz iletişim çağının vazgeçilmez araçları arasındadır. Esas itibariyle Avrupa ve Asya olmak üzere iki kıta üzerinde kurulan ve aslında tüm eski dünya kıtaları olan Asya, Avrupa ve Afrikanın birbirine en yakınlaştığı yeri temsil eden Türkyemizin ilkokuldan beri bizlere öğretildiği üzere uluslararası bir köprü görevi görmesinden ötürü kızlarsoruyor gibi sitelerin sağladığı fayda sadece ülkemizle sınırlı kalmıyor başka ülke ve uluslara da ilham kaynağı oluyor. İyi ki varsın kızlarsoruyor
Netflix'in Türkiyeye ilk geldiği dönemlerde abonelerinden birisiydim ancak son birkaç yıldır kullanmıyorum çünkü eskisi gibi kaliteli içerik üretme amacı maalesef ama propaganda içerikli ve hep aynı unsurları barındıran yapımlar olmaya başladı.
Benim için dizi, film listesinde gezerken izleyebileceğim kaliteli yapım sayısı neredeyse yok gibi bir şey haline gelmişti ve aboneliğimi sonlandırmıştım. Bu saatten sonra hele ki şu fiyatlardan sonra zaten abone olmam.
Bunu ongordugum için 5 ay önce üyeliği iptal ettirdim. Yıllık ödeme aldım başka bir uygulamaya hem maçları izliyorum hem eski film ve dizileri , milyonlarca yabancı kanallar var onu izliyorum. Gerek yok bu kadar para vermeye. F1 yarışları bile var. Böyle devam ederse sizde uyeliginizi iptal ettirirsiniz.
Netfilix üyeliğim yoktu. eskiden üyelik açmayı düşündüm ama zaten film ve dizileri Torrentten indirip alt yazı ile izliyorum. bu yüzden de gerek duymuyorum. tek dez avantajı netfilixte hazır içerikler var ama ben tek tek bulup indirmeyi beklemek zorundayım ama bedava o kadar da olsun. :D
Bir şeyin ücretsizini alabiliyorsam ya da erişebiliyorsam ona neden para vereyim? Korsan sitelerden gayet güzel izleyebiliyorum. Öncesinde de üye değilim, şimdi de değilim. Pişman da değilim ☁️
Evet. Çünkü bu bir eğlence harcaması ve her şeye bu kadar zam gelirken fiyat artışı çok normal. Fiyatını arttıran Netflix’e değil, artışlara sebep olanlara bakın, bu hale gelmemize sebep olan duruma.
İlk ucuz zamanlarinda 20 lira olan zamanda kullanmistim cok uzun surmedi sonradan kullanmadim televizyon alsaydim uyelik alacaktim ama bu fiyatla da almam kacak bakarim daha iyi
95 tl olduğunda iptal ettiemiştim. Yazık. Sıraylanşirketler ülkemizi terk etmeye başlayacak. İflas eden ülkelerde yaşanılan şeyler. AKP Allah uzun ömür versin.
@zpepak olmak zorunda değil. Kurumların yardımseverliği benim için bir ölçüt değil. Ama kullanıcılara bölgesel ya da ülke bazında yaptığı uygulamalar kullanıcı olarak canımı sıkar. Örneğin, Türkiye'de yaklaşık 2000 içerik sunarken çok daha ucuza farklı bir Avrupa ülkesinde 10.000 içerik sunuyor Netflix. Bu sebeple onlara bir süredir ödeme yapmıyorum, yakın zamanda yapmayı da düşünmüyorum.
Zaten bende öyle bi yardımdan bahsetmedim ki bir mesaj bile göndermekten acizlerdi bilmem biliyor musun deprem oldu 2 gün geçti insanlar tepki yağdığınca geçmiş olsun mesajı attılar bana gelip burada içi boş edebiyat yapma bizim ülkemizden 3kmek yiyorsa bi mesaj atmak zor olmamalı çok yormaz yani onların parasını 8stemiyor kimse
Edebiyat yapan sensin, bu yaptığın mağdur edebiyatı. Ben kullanıcı olarak değerlendiriyorum durumu. Mağdur edebiyatı açısından bakarsan binlerce kurum deprem sonrası hiçbir aksiyon almadı. Hepsini protesto mu edelim?
Bunlar çok tanindik kurumlar kusura bakma da he ama sen ulkeni bu kadar seviyosan ona lafım yok mağdur edebiyatı işinize gelince yapıyorsunuz mesela ama işinize gelmeyince de olsn yapmsinlar diyorsunuz iki yüzlüsünüz
Ben dünya insanıyım, milliyetçi duygulara sahip değilim. Gerekli durumlarda üzerime düşeni yapar, diğer durumları da kendi bağlamlarında değerlendiririm. İşime gelip gelmeme durumu benim açımdan geçerli bir konu değil. Deprem bölgesi için de yapmam gerekeni yaptım, diğer kurumların ne yaptığı beni ilgilendirmiyor.
Sana düşman olan birileriyle karşı karşıyasin yalnız az buçuk sevgileri olsaydı bi mesaj dahi olsa atarlardı yunan attı ermeni attı ama ne hikmetse onlarda ki nasıl bir kinse günlerce sesleri çıkmadi
Bence bu durumu fazla büyütüyorsun. Tepkini üyeliğini iptal ederek göstermişsin. Sosyal medya platformlarında da elinden geleni yapıyorsun. Sanırım bu yeterli. Çevrendekileri de uyarırsın Netflix'e üye olmamaları konusunda. Farklı uygulamalara yönlendirebilirsin.