Paketlere zam gelmiş. Netflix üyeliğiniz var mı?
Güncel Netflix abonelik fiyatları:
Eski fiyatı 119,99 TL olan Temel Plan 149,99 TL oldu.
Eski fiyatı 176,99 TL olan Standart Plan 229,99 TL oldu.
Eski fiyatı 229,99 TL olan Özel Plan 299,99 TL oldu.

Paketlere zam gelmiş. Netflix üyeliğiniz var mı?
Güncel Netflix abonelik fiyatları:
Eski fiyatı 119,99 TL olan Temel Plan 149,99 TL oldu.
Eski fiyatı 176,99 TL olan Standart Plan 229,99 TL oldu.
Eski fiyatı 229,99 TL olan Özel Plan 299,99 TL oldu.

En düşük paketi alın ve ayarlardan en yükseğe yükseltin. Bu sayede en düşük parasına en yüksek paketi alıyorsunuz ama en yükseğe çıkarttıktan sonra iptal etmeyi unutmayın çünkü bir sonraki çekimde yüksek paketin parasını çeker. Bayadır böyle kullanıyorum.
Evet, Netflix üyeliğim var ve zam haberini duyduğumda biraz üzüldüm. Özellikle kaliteli içerikler için ödediğim paranın artması tabii ki bütçemi etkiliyor. Ancak, Netflix’te izlediğim diziler ve filmler de benim için vazgeçilmez. Bu yüzden şimdilik üyeliğimi sürdürmeyi düşünüyorum, ama zamlar böyle devam ederse alternatif platformlara da göz atmak gerekebilir.
Netflix iyice abarttı zaten kayda değer bir içerik yok. Son zamlardan sonra abonelik iptal edecek çok kişi var. Aynı filmleri hdfilmcehenneminden zaten izleyebiliyor herkes. Kaldı ki hesap paylaşımı için de engel gelmişti geçtiğimiz aylarda.
Netflix cozuttu iyice. Fiyat arttırırken kalite de arttırsa keşke. Kaliteli yapımların birçoğu yok, diziler hep aynı seviyede, hep aynı kişilerle benzer içerikler... muhtemelen üyeliğimi iptal edeceğim, en az 7 yıldır hiç iptal etmemiştim
Netflix'e zam gelmiş olsa da üyeliğim hala devam ediyor! 😀 Tam bir dizi ve film delisi olduğum için Netflix'ten ayrılmam mümkün değil. Düşünsene, bir akşam flörtümle birlikte bir sürü yeni dizi ve film keşfetmekten daha keyifli ne olabilir ki? ❤️ Hem Netflix'te Marvel dizilerinden tut da, Black Mirror gibi bilim kurgulara kadar geniş bir yelpaze var. Hem de zamları düşününce, "O kadar iyi içerik sunuyorlar ki, bu paraya kesinlikle değer" diyorum.
Bir de Netflix'in sürekli yeni içerik eklemeleri sayesinde hiç sıkılmıyorum. Mesela şu anda sırada MerPeople var, suda yaşayan diğer canlılar hakkında oldukça ilginç bir belgesel. 😉 Sen de Netflix'te hangi planı seçiyorsun? Biz de bir şeyler keşfetmekten ve paylaşmaktan büyük keyif alıyoruz! Eğlenceli izlemeler, sevgili dizikolikler! 🤗🎬
Cevap
32Cevap
HAyır Netflix üyeliğim yok benim
Evet var ama iptal etmeyi düşünüyorum. Bir tane bile izlemeye değer içerik kalmadı, eski ve dandik dizi filmleri ayda yılda bir ekliyorlar. Düzgün içerik çok nadir.
Netfix hep aynı şeyler var.. Film afişleri değişip değişip aynı filmi koyuryolar.. Değmez iptal edeceğim
Disneyplusta öyle. Prime video aldım o biraz farklı ama türkçe dublaj az var. Altyazı genelde
şu 3 ayda kaç kere zam yaptı bunlar ya keşke bu haberi görmeseydim yurtta tek netflix çekiyor o yüzden almıştım ayyh yeter artık
Dizileri dışında Netflix beş para etmez. Blutv ondan çok daha iyi. Çoğu filmi izleyebiliyorum bir şekilde. Tr de öyle film izlenince siteden ceza yemiyorsun. Nadir güzel şeylerden biri ülkede bu.
Neflixse gerek yok hepsini izleyebileceğim aplikasyon var ücretsiz
Hayır yok. Ücretsiz platformları kullanmaya bile vaktim olmuyor olsa bile alışkanlığım yok pek. O yüzden gerek duymuyorum üyeliğe.
Ne artmıyor ki o sabit kalsın. Az bile yapmışlar. Bu malum partililer izleyemesin diye Türkiye'ye 500 lira yapmalılar 😂
Var sürekli zam yapmaya başladılar nedense, birde habersiz çekiyorlar karttan insan bi haber verir 😅
20 lirayken almistim bir kac kere sonra birakmistim hayatta vermem bu parayi gider adobeye veririm daha iyi ona bile vermiyorum
Annem için ödüyorum yoksa netflix kullanmıyorum.
Abimin olmasının faydaları bedava netflix fydygydcy
Var sorsan 3-5 ayda 2 film izledim izlemedim. Kapatınca film izleyesim geliyo kapatamıyorum da
Evet var, TV yok bende sadece Netflix ve Amazon üyeliği...
Netflix cep"su Mehmet Şimşek olabilir mi? Yahu yeter bu kadar zam
Evet, var. Kullanmaktan vazgeçemeyeceğim lakin devamlı da zam geliyor, bu nedir.
30 küsür birimden aldığım zamanlar aklıma geliyor ah bee
Benim üyeliğim yok ama zam gelmeyen tek şey nefes almak oldu.
Ne yazık ki artık her şeye zam geliyor ve netflix'te hayatımızın bir parçası oldu sanırım devam edeceğim ben de
Az bile olmuş aylık bin lira olsun. Sjwlere para yediren enayiler sürünsün jdhdjdm
İptal ettim kurtuldum izlemeye zamanım olmuyor.
Baya artmış kullanıyorum
Netflix deki filmler ı ücretsiz izliyorum 😊
Netflix kullanmıyorum.
şaşırmıyorum artık
devam
Biriyle ortak üyeliğim var
Gel de inat box indirme :d
Çok saçma bu kadar olması
Kardeşim ödediği için ilgilenmiyorum fiyatlarla 😅
Hayır üyeliğim yok
Covid zamanı vardı pandemi bitince kapatmıştım
yine mi yaa. kapattırmıştım zaten :)
Yok neyseki. Olanlara Allah yardım etsin.😀
dizipal kullanıyoeum kafam rahat dşlfkslş
Artık isteyene vermeyeceğiz galiba hesabı...
Hayır yok. (kaçak site candır)
Valla en mantıklısı yılda 1 aylık abonelik almak
Sorun degil kacak izliyoruz :D
Dizibox yetiyor
Ben ıptv kullanıyorum hepsi bedava
var ama asla vazgecmem
Varr
Benim yok
Evet var
Hayır, hiç olmadı.
Nekfilişşşcileerrr üzgün
Şaşırtmadı. Kullanıyorum