Beni gerçekten sevdi mi yoksa ben mi kafamda büyüttüm, artık tamamen umutları bırakmalı mıyım?

Dershane zamanında derste istemeden bir erkekle yan yana oturduk ve o an içimde sebebini anlayamadığım bir heyecan oldu. Ona dikkat ettim, o da heyecanlanmış gibiydi. Birkaç kez dershanede yan yana oturduk. Sonra okul açıldı ve bizim sınıfa gelip sınıftaki erkeklerle sohbet ettiğini fark ettim. Ara ara bana bakıyordu, göz göze geliyorduk ama hiç konuşmadık. Bu durum yaklaşık 4-5 ay sürdü.

Ben derslere odaklanmak ve ciddi olmadığını düşündüğüm için kendimi geri çektim. Tam geri çekildiğimde o daha çok adım atmaya başladı. Kendi dersinden çıkıp bizim sınıfa geliyordu, özellikle benim arka sıramda oturuyordu. Sevgilim olduğundan şüphelenmiş gibiydi sanki niye bu kız kendini geri çekdi gibiydi çünki okulda bir çok kız onunla olmak istiyordu amma o beni seçiyordu. Bir gün Instagram’da stalk yaparken bir arkadaşının story’sinde aşk acısı çekercesine şarkılar okuduğunu gördüm. Açık açık konuşmuyordu ama bakışları, mimikleri ve davranışlarıyla anlatıyordu; benimle iletişime geçmeye çekiniyor gibiydi.

2024’te liseden mezun olduk. Mezuniyet döneminde bile dans ettiği bir kızla beni kıskandırmaya çalıştı, yine göz teması kurmaya çalışıyordu. Okul bittikten sonra o tıp kazandı, ben bir sene mezuna kaldım ve 2025’te bende universiteye girdim öğretmenlik kazandım. Instagram’ı özeldi ama TikTok’u açıktı; bizi anımsatan duygusal repostlar yapıyordu ve bunu yaklaşık bir yıl sürdürdü. 2025 Kasım ayında TikTok hesabını aniden gizliye aldı. Anlamıyorum, sizce beni unutmak için mi geri çekildi?

Dürüst olayım, ben onu seviyordum ama okul döneminde ona inanmadım. Diğer erkekler gibi benimle eğleniyor olabilir diye düşündüm çünkü ben her zaman ciddi ilişki istedim. Şimdi kendime soruyorum: Acaba ona bir şans verseydim her şey belki farklı olurdu? Acaba beni gerçekten sevmişmiydi? İçimde biraz pişmanlık var sizce repostlarını videosunu görmemi isteyen çoçuk niye bir anda sayfasını özel yaptı ne yapayım sizce?

Beni gerçekten sevdi mi yoksa ben mi kafamda büyüttüm, artık tamamen umutları bırakmalı mıyım?