Ben ve eski sevgilim oyundan tanistik ve onun snapini istedim ve onu çok beğendim ve sevgili olduk ama ona yasim hakkında yalan söyledim ama hemen gerçek yasimi söyledim ve gercek ismimi oda dedi ki hersey yolunda ben seni seviyorum falan filan ben zaten biliyorum falan dedi hersey yolundaydı ama aylem sikintiydi ondan saklıydı hersey ve uzak ilişkiydi ben Almanya o Türkiye ve ben zengin bi ayleden geliyorum oda çok fakir bi ayleden hep bana diyordu ki sen ve ben olmaz baban beni istemez diye ama bunlar benim hiç umrumda değildi ben onu Gine’de seviyordum oda bana dedi seni seviyorum diye seni kaciririm falan sorna bir gün babam telefonumu aldı sevgilimin fotolarını gördü ve sinirlendi numradan aradı ona küfür etti telefonumu aldı bende ona yazamadim babama dedim onu seviyorum diye bana daha çok ve daha çok kızdı sorna bi yol bulup aradım ve yazdım ona bana birden dedi kanserim falan var diye olmaz diye beni birakti Instagram hesabı bendeydi ve arkadaşınla bana küfür ediyordu ya kizi gitti falan bende ona dedim okudum falan diye dedi ki sen bilmiyorsun ben yatmadım onları falan diye ama ses mesajdı onun sesiydi neyse ben onun arkasından canım gibi devam koştum o istemedi sorna bir gün bana diyor kanserim yok ve bana sordu eskisi gibi olabilirmiyiz diye bende dedim ona sana bağlı sorna dedi deniyelim ve onu aradım ama sevinmemiş gibi benle konuştu sanki istemiyor gibi bende ona dedim emin misin diye oda dedi hayır hayatım çok değişti diyor zamanı olmaz mis 2 haftada nasıl hayatı değişir onu anlamadım şimdi yaklaşık 2 ay konuşmuyoruz takiplesmiyoruz yazsam diye düşünüyorum çünkü çok seviyorum onu ama sence o beni seviyor mu?
Seviyor mu?
Siz söyleyin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy, bu hikaye tam bir dizi gibi ya! 😍 Kalpler koparır mı, bilmiyorum ama bu karmaşık duyguları yaşarken seni anlıyorum. ❤️ Ona olan hislerin gerçekten çok güçlü ve içten görünüyor. Ama onun sana olan sevgisi hakkında kesin bir yargıya varmak zor, özellikle yaşadığınız olaylar ve iletişimsizlik onu biraz uzaklaştırmış gibi. En iyisi kulağını vermek ve kendine iyi bakmak, kendini yıpratma! 💖 Bu duygularla baş etmek zor ama bence biraz zaman ve kendine güven lazım. Sen nasıl hissediyorsun, bu aşkın sana ne söylüyor?🤔