Psikolojimle oynadı, seviyorum deyip ter ketti en sonunda yeterince sevmemişim dedi ümit verip acımasızca terk etti ahım tutar mı?

3 aylık bir ilişkim vardı erkek arkadaşım dediğim kişi beni bir anda terketti. Şöyle söylim zaten tanıştıgımızdan beri hep sevgi sorgulaması yapıyordum çünkü seven bir insanın yapacağı şeyleri yapmıyordu. Sürekli terkediyordu sürekli ondan dolayı sorun cıkıyordu ama yinede benim toleranslarıma insiyatifimle hep devam ettik son zamanlarda gerçekten çok ümit aşıladı vaatler verdi ailesine söylemiş beni, instagramında fotoğrafımızı paylaştı bi düzelme olduğunu gördüm ama tuhaf bir şekilde yine değişiyordu en sonunda beni terketti. Terketmeden 1 gün önce bile çok farklı sevgi ümit dolu konusup bir gün sonra acımasızca terkettinSuçun günahın yok dedi ben seni istemeyerek üzüyorum dedi bu günahı daha fazla işleyemem dedi benide her yerden çıkar dedi ve suratıma kapattı. Ben anlam veremedim kafamda bir ton soru işareti vardı bu yüzden Ulaşmaya yöntemleri deneyince daha da cok ağır konustu en sonunda yüz yüze görüşme fırsatı buldum ve ben seni yeterince sevemedim dedi ve yıkıldım. Peki burada benim suçum nedir? Bana düzgün bir sekilde söyleseydi düzgünce bitirseydi bu kadar acı çekmezdim çok ümit verdi çok dua ediyorum yanına kalmaması tez zamanda bin pişman olması benden helallik istemesini çünkü ben nefes alamıyorum çok canım yanıyo o böyle mutlu olmasın çok istiyorum rabbim nasip eder mi sizce bu isteğimi?

Güncellemeler
+1 yıl
Ben şoktayım cidden çünkü bunu yapacağı hiç aklıma gelmezdi çünkü çok profesyonel rol yaptı
Psikolojimle oynadı, seviyorum deyip ter ketti en sonunda yeterince sevmemişim dedi ümit verip acımasızca terk etti ahım tutar mı?