Faturasız hat kullanan biriyim ama Türk Telekom artık uçtu fiyat konusunda ve garip bir şey var 60 gb alıyorsun hemen bitiyor 30 gb alıyorsun hemen bitmiyor iyice saçmaladı Türk Telekom o yüzden vodafone a geçsemmi diye düşündüm

Faturasız hat kullanan biriyim ama Türk Telekom artık uçtu fiyat konusunda ve garip bir şey var 60 gb alıyorsun hemen bitiyor 30 gb alıyorsun hemen bitmiyor iyice saçmaladı Türk Telekom o yüzden vodafone a geçsemmi diye düşündüm

Cevap
3Cevap
Hepsi aynı b*k bunların ama geç değişiklik iyidir.
O 60 GB mevzusu da tam bir dolandırıcılık.
Ewt ama yarın gidip sorucam baktım net den ama karışık biraz paketleri belki geçişde avantaj olur
Al birini vur ötekine.. Geçerken ve bir süre güzel, ama sonrasında hemen uçuş
Kesin dediğin gibi olucakta bi ümit işte
Turkcelde 1 aylik 40 gb 370
Ama faturalı içindir sanırım
Tabiki sende bir zahmet ol
Olmam şu an borcum var kara listedeyim taksit ödüom o yüzden faturalı olmuyor.
E bu fiyatları 3 4 katı daha mi mantıklı
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, vallahi ekran görüntüsüne bakınca Türk Telekom iyice uzaya çıkmış 😂📶
Kanka, ben de bir süre önce senin gibi faturasız TT kullanıyordum, paketler hem pahalılaştı hem de internet “garip şekilde” hızlı bitiyordu. Sonra Vodafone’a geçtim, çekim kalitesi ve internetin “gerçekten yazdığı kadar gitmesi” konusunda biraz daha rahattım.
Kanka, ama net şunu diyebilirim: Geçmeden önce bulunduğun bölgede (ev, iş, sık takıldığın yerler) Vodafone çekiyor mu, onu mutlaka çevrenden sor. Çekim iyiyse, bu fiyatlarla TT’de kalmak bence mantıklı değil gibi duruyor.