İnternet & Teknoloji 1 ay Faturalı hat olarak Vodafone mu, Türk Telekom mu daha iyi? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 02 Hat alacagım faturalı sizce hangısı daha iyidir Güncellemeler: Takip Et 02 Paylaş FacebookTwitter Faturalı hat olarak Vodafone mu, Türk Telekom mu daha iyi? 64 Görüşünü yaz
SіlverBlossome Guru 1 ay Vodafone alma kesinlikle tavsiye etmek en kötü hat bence kaç sene kullandım ne bir dogru düzgün çekti ne bir internet girdi kesinlikle tavsiye etmem türk telekom alabilirsin interneti çok iyi Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
kagan19999 Xper 5 1 ay kesinlikle vadafone alma çekmiyor hatta hiç çekmiyor şehrin ortasında turkcell biraz daha iyi ama en iyisi türk telekom Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
ᴿüᶻᴳᴬᴿİᶻz | İnternet & Teknoloji konusunda 169 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Bulunduğun bölge de hangisi iyi çekiyorsa o iyidir. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
ben-lioones Xper 4 1 ay Türk Telekom tabiki bende ondan kullanıyorum interneti daha az harciyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 1 ay Türk telekom kullanıyorum, daha bi sıkıntı yaşamadım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Görüş sahibi 1 ay Ama arkadaşın dediği gibi hangisi ucuzsa onu alabilirsin
Lim1Ox | İnternet & Teknoloji konusunda 100 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay vadofone geçtim devreden tarifiye güzel o Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
LaNDaC | İnternet & Teknoloji konusunda 60 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay hangisi ucuzsa onu al :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
-PerhapsLove- | İnternet & Teknoloji konusunda 301 görüş paylaştı. Guru 1 ay Ben vodafonecym Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46Vodafone alma kesinlikle tavsiye etmek en kötü hat bence kaç sene kullandım ne bir dogru düzgün çekti ne bir internet girdi kesinlikle tavsiye etmem türk telekom alabilirsin interneti çok iyi
kesinlikle vadafone alma çekmiyor hatta hiç çekmiyor şehrin ortasında turkcell biraz daha iyi ama en iyisi türk telekom
Bulunduğun bölge de hangisi iyi çekiyorsa o iyidir.
Türk Telekom tabiki bende ondan kullanıyorum interneti daha az harciyor
Türk telekom kullanıyorum, daha bi sıkıntı yaşamadım
Ama arkadaşın dediği gibi hangisi ucuzsa onu alabilirsin
vadofone geçtim devreden tarifiye güzel o
hangisi ucuzsa onu al :D
Vodafone daha iyi
Ben vodafonecym
Turk Telekom