Sizce Türk Telekomdan Vodafone'a geçmek mantıklı mı?

Hepinize merhabalar. Sizce Türk Telekomdan Vodafone'a geçmek mantıklı mı? Ben Türk Telekom faturasız hat kullanıyorum ama şebeke hep düşüyor gidip geliyor çekmiyor yani bende bu yüzden hattımı değiştirmek istiyorum Vodafone'a hattımı taşımak istiyorum ama Ailem izin vermiyor Ailem bana hep Türk Telekom da kal Vodafone'a geçme türk tekekom ucuzdur daha iyidir diyorlar bana bu arada Ailem de Vodafone hat kullanıyor ama Ailem bana bak biz Vodafone kullanıyoruz ama bir kez bile Vodafone bize hiç hediye bile vermiyor diyorlar bana birde ben 2 gün önce internetten Vodafone'a numaramı taşımak için başvuru yaptım sonra beni arayacaklar onay vermek için ama abim bana 2 gündür hep sakın Vodafone'a geçme türk tekekom da kal türk tekekom daha iyidir eğer Vodafone seni Arasa bile kabul etme yanlışlıkla aradım de diyor bana hep birde babam ile annem de hep bana Vodafone'a geçme Vodafone dan daha kötü vur operatör yok Türkiye de diyorlar bana. Sizce Ailem haklı mı? Sizce Ne Yapmalıyım? Sizce Vodafone'a geçmeli miyim? Kararsız kaldım şu an. Bu yüzden buraya sormak istedim.

Sizce Türk Telekomdan Vodafone'a geçmek mantıklı mı?