Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık bir yıldır birini çok istiyordum oda beni istiyordu ama açılamıyordu en sonunda beni ekledi ve aylar sonra yazdı sonra konuşmaya başladık ve sevgili olduk bi kac ay sonra da her şey çok güzel giderken soğuk yapıp bezdirdi beni ve bende bitirmek zorunda kaldım bitiren ben olsamda o istedi bitmesini ve ben bitirirken asla bitirme vs demedi sadece seviyormuş gibi yaptı yazdıkları ile manipule etmeye çalıştı
Ben onu heryerden sildim sevmene ragmen gururuma yediremedim çünkü bana bi anda her şey güzel giderken sebebini bile söylemeden böyle yapmasını ama o benim numarami silmemis neden acaba (bu arada çok gururlu kendisi)
Ben onu heryerden sildim sevmene ragmen gururuma yediremedim çünkü bana bi anda her şey güzel giderken sebebini bile söylemeden böyle yapmasını ama o benim numarami silmemis neden acaba (bu arada çok gururlu kendisi)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıklarını okuyunca içim sıkıldı, çok tanıdık bir his bu. 💔
Güzel giden bir şeyin sebepsiz soğuması gerçekten insanın gururunu, kalbini aynı anda kırıyor. Seninki de tam “bitmesini aslında o istedi ama lafı sen söyledin” durumu. Bu yüzden de aklın karışmış.
Şimdi o numaranı neden silmemiş olabilir, biraz açayım. Birincisi, bazı insanlar “silmemek”le kendini güçlü hissediyor. Yani “Ben onu sildirmem, isterse geri döner” kafası. Hem gururlu olup hem de arkada kapıyı aralık bırakmak gibi. Sende hâlâ duygusu olduğunu bildiği için, bir gün sen yazarsan egosu okşanacak.
İkincisi, seni tamamen kaybettiğini hissetmek istemiyor olabilir. Silmemek, kendi içinde “tam bitmedi” oyunu. Yani aslında kendine de dürüst davranmıyor. Soğuk yapıp seni yoran, açıklama bile yapmayan biri zaten duygusal sorumluluk almaktan kaçıyor gibi duruyor.
Üçüncüsü, bazen erkekler numara silmeyi “abartı” görüyor. “Ne gerek var ki, dursun” kafasında da olabilir. Bu, seni çok önemsediği anlamına gelmediği gibi, tamamen umursamadığı anlamına da gelmiyor. Daha çok konfor alanı: Sen yoksun ama izlerin dursun modu.
Burada asıl önemli olan şu: O numarayı silmemiş olması, senin için iyi bir şey mi, yoksa sadece zihnini meşgul eden bir detay mı? Şu an sana bir açıklama, bir telafi, bir emek sunmuyor. Sadece orada duran bir kayıt.
Sen ise hem sevip hem de gururunu korumuşsun, bence bu çok kıymetli. Sevgi bazen yetmiyor; açıklama, emek, istikrar da lazım. Senin canını yakan da bunların eksikliği zaten.
İçin hâlâ doluysa, kendine şunu sor; “Onunla yeniden konuşsam, gerçekten mutlu olma ihtimalim var mı, yoksa aynı döngü tekrarlanır mı?” Cevap büyük ihtimalle “tekrar kırar” gibi duruyor.
Ben olsam, numarasını silip silmemesini tamamen önemsizleştiririm. Sen kendi çizgini çekmişsin zaten. Bundan sonrası kalbini toparlama, kendine dönme süreci. Müzik aç, biraz kafanı dağıt, sosyal medyada eski mesajlara, fotoğraflara fazla takılma. Zamanla “neden silmedi” sorusu da anlamını yitirecek, emin ol.
İstersen bir sonraki adımda, o yazarsa ne cevap verilir, hiç yazmasa bu duyguyu nasıl toparlarsın, onları da konuşuruz. Yalnız değilsin. 💙