Ayrılalı 1 aya yaklaştı sizce neden silmedi bu arada o ayrılmıstı ilk benden
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Yedek tutmak içindir
Geri dönebileceğini sanıyor olabilir. Yedektesin dikkat et 😏
Aynı durum bende de var hatta benim ki aylar sonra engeli kaldırdı baktım son görülmesine bende gözüküyor annemin telefonda gözükmüyor ordan anladım rehberinde kayıtlı olduğumu ama hiçbir şekilde yazmıyor bende anlamıyorum nedenini
Ayrılalı ne kadar oldu sizin
Ve sen onu sildin mu rehberden
Ben silmedim ama profilimi gizledim sildim saniyordur o
Biz ayrılalı 4 ay oldu aynı seninki gibi o ayrildiydi benden ama beni dört ay boyunca engelli tutmuştu sonra bir baktım engelimi kaldırmis ama ben onu rehberden falan hiç silmemistim engellememistim de
Bence bizi hala unutamadiklari için yapıyolar
Dimi ya bence de ama şöyle de bir şey var başka eskilerinin de numarası var galiba telefonunda yani sadece bana özel değil gibi hissediyorum
Yani bizi cepte mi tutuyorlar acaba
Aynen aynen bak yemin ederim benimde sürekli aynı düşünceler geçiyor aklımdan acaba başkaları da var mı onlarla da deneyip memnun kalmazsa bana dönmek için cepte mi tutuyo diye
Ama yine de bencd seviyolar ya bilmiyorum inanmak istiyorum bizi unutamadiklari ve sevdikleri için yaptıklarını tek umudum o çünkü
Evet bende öyle inanmak istiyorum yani belki deliler gibi sevmek yok işin içinde ama iyi birisi ve kacirilmayacak birisi oldugumuzun farkindalar o yüzden de bence
Peki sen dönerse mesela kabul edecek misin
Hah tam olarak öyle dediğin gibi iyi birileri olduğumuzu biliyolar tam anlamıyla vazgeçmek istemiyorlar
Donerdim evet çok ağladım kendisi için ama hala çok seviyorum o kadar dua ettim ki nolur dönsün bana diye nedense içimdeki sevgi geçmiyor
Sen döner misinn pekii
Aynrenn tam anlamıyla vazgecmek istemiyorlar
Bende ayni cok ağladim ama eskisi gibi aşık veya sevgi hissetmiyorum içimde ama özlüyorum çok işte yanında olmayi her şeyini
Ya dönmek istiyorum ama ayni şeyleri yapmasindan korkuyorum o yuzden mesela cabalarsa ugrasirsa affetmek istiyorum sence mantıklı mi çünkü hani direkt geldiklerinde kabul etsek ayni tas ayni hamam olur ama ugrastirirsak derler ya erkekler cabaladiklari şeyi kaybetmek istemezler o açıdan bakıyorum ben sence
Ah o özlemek mahvediyo zaten insanı çok iyi anlıyorum seni
Bende aynı senin gibi düşünüyorumm kesinlikle ayrılma nedenlerini iyice anlamadan iyice burunlarını sürtmeden barışmak yok tam tersi olursa bu sefer bizi gerçekten cepte görür ve aynı şeyleri tekrarlar ne yaparsam yapayım döner diye düşünür
Ya bi adım atsalar her şeyi çok güzel ayarlicaz ama neyi bekliyorlar anlamıyorum
Canim aynnenn ama benimkinin ayrilma nedeni sanki hissediyo gibiyim ya sana istek aticam mesajla anlatayim olur mu
Mesaj kabul edilmiyor ama Şu an
Oluur oluur anlat
Aa mesaj neden kabul edilmiyor ki
Cwnim sende bana istek atman lazim
Yaptım canım
Ben konuştum oğlanla biliyo musun bugün
Aa canım nasıl naptiniz özelden anlatsana
Gizli üye olduğun için yazamiyom ki sana ama anlatmak çok istiyorum yoksa
Canim dur sana yeniden istek atayim ben
Mesaj at
Adın depression mu
Evett mesaj attım
Bir şey olmayabilir çünkü ben de silmemişim. Kötü ayrıldıysanız silmemesi garip ama iyi ayrıldıysanız normal bence. Belki de dikkat etmemiştir
ayyy bu sana hala aşık unutamamış da ondan...
Yaa duygularimla oynama ahsjqj
yani bende silmiyorum pek engellerim evet ama numarasının durması bir sorun teşkil etmez bence
İlişkiyi kim bittirdi? Sen mi o mu?
O bitirdi
Açık kapı birakiyodur
Geri kendi dönmek için mi yani çünkü benim dönmeyeceğimi biliyor
Kendisi dönmek içindir özür diler şansını denee
Dener
Peki bir erkek ne zaman özler geri döner sence Şu an 20 gün falan oldu
Karakterine bağlı kızın yokluguna çabuk alisabilen birisi olursa pekde dönmez anca yeni biriyle ilişkiye girer baktiki onunlada olmuyor o zaman eskileri deneyebilir
Evet karakteri tam da öyle yani dediğin gibi ama önceden yine o dönmüştü
İşte deniyor bakıyor olmuyor bu sefer sende deniyor tekrar bı defada geri dönmesini normal karşılayıp baristiysan diyodur bu zaten seviyor barışır sürekli dener adımı sen at rahatsiz oluyorsan engelle gitsin
Ya rahatsiz olmuyorum çünkü hala seviyorum ama birdaha da affetmek istemiyorum yani en azından hemen ugrastirmadan sence bu karakterde bir insan uğraşıp barisirsa yine yapar mi ayni şeyi çünkü hani bu sefer ugrasmis olacak ya belki çöp etmek istemez
Yapar huylu huyundan vazgeçmez bide senin zaafını bulduysa yapar
Ama hiç bir zaman ugrastirmadim ben onu işte bu sefer yaparsam belki farklı olabilir dimi
Olabilir ama biraz ağırdan al seviyosun diye duygularınla oynamasına izin verme
1 sene oldu. Ilk buluşmaya bile gelmedi. Hakaret etdi. Ama hala numaram rehberinde kayitli
Ya ilk bulusmaya bile gelmemesi garipmis
Ustelik ona gore çok guzeldim. Benden de 12 yas buyukdu sjsj. Ozur diledi falan. Sonra alay mi ddiyorsun benle. hakaret etdim. o da çok kotu bir soyledi. ama 1 senedir fazladir numaram onda kayitli.
Allah alla ya peki sen whatsapp durumlarini falan izliyor musun
Hayir tabiikide. Ama wp. Biosunu sadece rehberlerine açik yapmiş. Ordan anlaya biliyorum
Sence ben whatsapp durumlarına bakayim mi geri dönmesini istiyorum ama napmam gerektiğini bilemedim acayim mi durumlarini sence
Hayir. Hiç bi iş yaramaz. Donmek niyeti olsa donerdi zaten
Kesin nikah tarihî alacak 😂 😂
Ararsa yeniden açmasın yanlışlıkla diye
Kenarda dursun lazım olur
Cepde kalsın belki geri dönerim diyordur
Nap verem silmemiş se
Lazım olur diye
Cepte mi tutuyor diyorsun
Geri döner diye belki
Bir gün ayaküstü laflayip numarasını aldığım bir kız ertesi gün yazdığımda soğuk yaptı ve görüldü de attı. Ama aradan iki yıla yakın zaman geçti numaramı silmedi. Sen anlatınca aklıma bu geldi sence o ne düşünmüştür
Benim dönmeyeceğimi biliyor ama çünkü terkeden taraf o
O kız da bence ertesi gün exi falan yazdı veya baska bisey oldu sana geri donmedi sende bidaha yazmayinca belki yazarsin diye silmedi numarani
ya da öylesine baştan savmak için bana numara verdi
Veya sadece normal arkadaşlık için verdi
Silmeye de üşenmiştir belki kdnf
Üşenmek değildir de çünkü 2 saniyelik bisey sonucta
Aynen normal arkadaslik olabilir ama oyle olsaydi dönerdi sen yazdığında
Hmm teşekkür ederim