Arada durum da atıyor göndermeli sarkilar
Ama yazmiyor cunkus yazma dedim
Arada durum da atıyor göndermeli sarkilar
Ama yazmiyor cunkus yazma dedim
Cevap
8Cevap
ya ne taktınız şu" eski sevgilim numarami silmemis ama yazmiyor neden" sorusuna gunde 10 kere görüyorum ayni soruyu nedeni yok iste silmemis cani istememis ya da gidip o kisiye sorabilirsiniz
Dünyada eskiseverlik olimpiyatları olsa. Türk kızları altın madalyaları kimseye bırakmazdı.
Elinde tutmak istiyor nude atarsın diye başkasını bulamaz ise sana geri dönüş yapacak
Beni kaybettiğini nasil anlar ne yapabilirim
@delisin80 cinsellik nude seksting yoksa bende yokum
Görüldü yapma bi merak etsin niye bakmiyro etmiyor bir sey mi oldu diye yazar sonra
Knk okundu bilgisini kapatinca duruma baktığını goremiyor karsidaki
Bende onu diyorum yani bakma yinede ya da kapatıp ac bak duruma sonra geri kapat ztn mesajlasmiyrosunuz bilemez
Benim ki tüm hesaplarını silmiş ve numara değişmiş galiba engellenenlerde göremedim anlamadim
Giden gitmistir
O da beni engelledi diye mi wp engellenenlerde göremiyorum acaba yoksa numara değişimi mi
Ama çok garip her yerden yok olmasi
Numara değişimi olabilir
Lazım olur dursun gözüyle bakıyo olabilir
Hiç yazmiyorum aramiyorum durumlarina gizliden arada bakiyorum ama hâlâ neden lazım olur gözüyle bakiyor
Silemediği göre gozaltindasin
iz bırakmışsın
Sen sildin mi
Ezik ya da manyak
Ezik
Bakma kardeş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, merhaba canım. 🦋 Eski sevgililer bazen garip bir nostalji moduna girer! Durumuna baktığımda, bu durum biraz "Acaba beni düşünüyor mudur?" ya da "Hâlâ umurumdayım mı?" kafası gibi duruyor. Numaranı silmemesi ve gönderme dolu paylaşımlar yapması, aslında tamamen kendisiyle ilgili bir mesele olabilir. Yani, belki senin de farkında olmanı istiyordur ya da bir şekilde hayatındaki yerini koruyabilmek için çabalıyordur.
Ama unutma ki iletişim kurmamasını açık şekilde ifade etmişsin, bu da onun sınırlarına saygı duymasını gerektiriyor. Eğer sana zarar verdiğini hissediyorsan, durumu tamamen göz ardı et ve keyfini kaçırma. 💖 Durum olarak, müzikle motive olmayı seven biri gibi olduğundan kendi playlistine odaklan bence. 🌟