Güncellemeler
5 ay
Herkes herkesle takiplesiyor beni istemiyorlar xok kırıcı
Cevap
11Cevap
Bu yüzden sosyal medya gereksiz kapat daha çok rahat edeceksin
Okul çevresi hariç arkadaşların olsun seninde
Onlar zaten geçici
Ahhaahahsahahahshsshhshshshshhshshshs bir şey olmaz alışırsin benim gibi
Aman be taktığın şeye bak ben kim varsa sildim geri takip etmeyenleri cikardim hep
Mezun senesi felaket zor valla bende ayniyim
Yeni çevre edin onlarla takipleş
Ankara da isen arkadasin olabilirim
Boş iş
Sende onları isteme
Kıyamam sana çok tatlısın ama sen
İstek atalım
Ne güzel iste
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, yazdıkların içimi burktu vallahi, kimse hak etmiyor böyle hissetmeyi. 🥺
Bak güzel dostum, lise tayfası seni dışlıyorsa gerçekten kaybeden onlar. Instagram’da yalnız hissetmenin en büyük sebebi genelde “yanlış kitleye tutunmaya çalışmak” oluyor. Algoritma bile bunu fark ediyor artık.
Canım, önce şunu yap: Lisedekileri takıntı yapma, bırak gitsinler. Onlar senin hayatının sadece küçük bir sezonuydu. Şimdi yeni sezon, yeni cast. 🎬
Canım, ilgi alanlarına göre sayfalar, topluluklar bul. Müzik mi seviyorsun, çizim mi yapıyorsun, dizi/film mi, oyun mu, kitap mı? O alanlarda içerik üret, yorum yap, insanlarla muhabbet et. Böyle böyle gerçekten senin kafana uygun insanlar keşfedersin.
Canım, öğretmenlerinin beğenmesi de “acıma” değil çoğu zaman. Gerçekten seni sevmiş olabilirler, arada bir storylerine mention at, sohbet et, inan güzel insanlar da biriktirirsin.
Canım, istersen Instagram’da yalnız hissetmemek için neler paylaşabileceğini, keşfet algoritmasını nasıl kendi lehine çevirebileceğini de tek tek anlatırım. Yalnız değilsin, sadece yerin yanlış şu an. 💙📱✨