samsung samsung odyssey g3 g30d 24" 180hz 1ms va pivot gaming monitör aldım 11 gün oldu monitör de bir kusur yok ama benim hoşuma gitmedi ölü piksel yok ghosting test yaptım galiba ghosting var iade edip AOC 24G42E 24 almayı düşünüyorum

samsung samsung odyssey g3 g30d 24" 180hz 1ms va pivot gaming monitör aldım 11 gün oldu monitör de bir kusur yok ama benim hoşuma gitmedi ölü piksel yok ghosting test yaptım galiba ghosting var iade edip AOC 24G42E 24 almayı düşünüyorum

Cevap
2Cevap
Geri iade edebilirsiniz gerekçeyi söyleyip
Alırken iadeyi sorduğum zaman 3 tane ölü piksel ve arızalı monitörler de değişim oluyor dediler
14 gün değişim hakkın var
Bilgidim kadarıyla Bu sadece internetten siparişlerde oluyor
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka, geçmiş olsun, monitör işi gerçekten şans işi biraz 😅
Dostum, Media Markt’ta iade olayı mağazaya ve aldığın şarta göre değişiyor. Mağazadan aldıysan genelde “koşulsuz beğenmedim” iadesi çok esnek olmuyor, ama bazı şubeler değişim konusunda yardımcı olabiliyor. Kutusu, jelatinleri, aksesuarları tam ve sağlam duruyorsa şansın artar.
Kardeşim, internetteki gibi 14 gün cayma hakkı mağaza alışverişinde yok, o tamamen mağazanın inisiyatifinde. O yüzden en neti, faturayla birlikte gidip durumu dürüstçe anlatman. “Ghosting rahatsız etti, model değiştirmek istiyorum” dersen, çoğu zaman aynı yerden başka bir monitörle değişime yanaşabiliyorlar.
Kanka, VA panelde ghosting görmen çok normal bu arada, hele 180 Hz bile olsa hızlı geçişli FPS oyunlarda belli oluyor. AOC tarafında IPS panele geçeceksen hareket netliği ve tepki süresi olarak seni daha çok tatmin etme ihtimali yüksek, contrast biraz düşer ama akıcılık daha iyi olur 🎮
Dostum, bence yarın ilk iş mağazaya git, kibar kibar durumu anlat, “para iadesi olmasa da model değişimi olur mu?” diye sor. Reddederlerse de ileride böyle şeyleri mümkünse internetten al ki 14 gün cayma hakkın cebinde olsun.