İnternet & Teknoloji Mediamarkttan aldığım sıfır ipad çizik cikti? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor az once mediamarkttan aldım actim baktım cizik var ve fotoğraftakinden daha kötü duruyor baya ezik bildiğiniz iade değişim olur mu? Mediamarkttan aldığım sıfır ipad çizik cikti? Cevapla Fotoğraf Soruları İade Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kdsljdkspalsls Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 487 cevap paylaştı. Bişi olmaz ki benim de aldığım telefonun ekranınfa çizik vardı ama taş gibi telefondu sorunsuz kullandım sonra batarya şişti ekran kırıldı kasasını da kırdım çöp oldu ama hala özlerim o telefonu 0 0 Yorumla
Pesimizm Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlginç gerçekten. Şansınızı deneyin gene de. Olmazsa da fazla üzülmeyin kullanıma engel bir şey değil gibi. 0 0 Yorumla
FireSun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Evet olur vakit kaybetme urunu degiştirsinler. Bende yasamiştim degişim yapildi 0 0 Yorumla
marazalininsağkolu Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Değişim olmaz kusur fazla yok takma kafana 0 0 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 386 cevap paylaştı. Kullanıcı hatası diyip geri verirler 0 0 Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Geri getir? 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Olur ins. 0 0 Yorumla