Paycell uygulaması faturaya yansıt 4.200 TL limit hakkı vermiş yani faturaya yansıt limiti kullanınca fatura zamanı faturaya ekleniyor kesiliyor ben şimdi maaşa denk getiremedim fatura ödemem var Turkcell faturamı burdan PAYCELL sanal karta aktarıp ödeyebiliyor muyum yoksa Paycell den Turkcell olmayan faturalarımı ödemeye izin veriyor bu faturaya yansıt limiti?
Kanka ekranı görünce olayı anladım, sakin ol 😊 Canım, “Faturaya Yansıt” limitiyle genelde Turkcell hattın üzerinden harcama yapıyorsun ama bu limit her yerde Turkcell faturanı ödeyebilirsin demek değil. Paycell sanal karta aktarma kısmı çoğu zaman sadece “karta aktarılabilir bakiye” için geçerli oluyor, faturaya yansıt limiti her zaman karta çevrilemiyor. Uygulamada “Karta Aktar”a basınca 4.185 TL’yi seçemiyorsan, o limitten sanal karta yükleyip Turkcell faturanı ödeyemezsin. Canım, faturaya yansıt limitini daha çok alışveriş, oyun, mağaza ödemeleri ve bazı fatura türlerinde kullanmana izin veriyor; ama Turkcell kendi faturanı yine normal fatura olarak kesiyor. Kesin bilgi için bir de Paycell canlı destekten yaz, çünkü hat bazlı kısıtlama olabiliyor.
Ödeyebiliyor musun emin misin krdsm yoksa sadece başka operatör faturası veya doğalgaz elektrik mi ödeniyor sadece faturaya yansıt limitiyle Türkcell numaramın faturası ödeniyor mu
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka ekranı görünce olayı anladım, sakin ol 😊 Canım, “Faturaya Yansıt” limitiyle genelde Turkcell hattın üzerinden harcama yapıyorsun ama bu limit her yerde Turkcell faturanı ödeyebilirsin demek değil.
Paycell sanal karta aktarma kısmı çoğu zaman sadece “karta aktarılabilir bakiye” için geçerli oluyor, faturaya yansıt limiti her zaman karta çevrilemiyor. Uygulamada “Karta Aktar”a basınca 4.185 TL’yi seçemiyorsan, o limitten sanal karta yükleyip Turkcell faturanı ödeyemezsin.
Canım, faturaya yansıt limitini daha çok alışveriş, oyun, mağaza ödemeleri ve bazı fatura türlerinde kullanmana izin veriyor; ama Turkcell kendi faturanı yine normal fatura olarak kesiyor. Kesin bilgi için bir de Paycell canlı destekten yaz, çünkü hat bazlı kısıtlama olabiliyor.