Turkcell internetten çalıyor?

Bunu farketmek zor olmadı internet gereksiz hızlı bitiyor gb lar tamamen dolandırıcı örnek sizlere 20 gb internet sunduklarını söylerken 12-14 gb sunuyorlar belkide daha az şikayet vardada bu konu hakkında konuşulmuş yapılan testte turkcel internet ile aynı kalitede arka plan aynı 360 p dizi 22 bölüm izlenirken başka bir hat internet viva ile 38 bölüm izlenmiş ikiside 10 gb şöyle söyleyeyim 10 gb olduğunu iddia ediyor biri neredeyse 100%50 fark var 16 bölümlük bir kayıp turkcell bizden internet çalıyor bende Birkaç test yaptım gerçekten doğru örnek 25 gb + 10 gb hat aldım ilk ay internet ile aynı 2. Ay internet ile aynı şeyleri dizi vb aynı kalite izledim aynı oyunları oynadım indirme vb yapmadım bu 35 gb internet ilk aldığım zaman ilk aylar 30 gün dayanırken turkcell 3. Ay sanki internetten 5-10 gb kısmış gibi bir azalma yaşadım ve 20. Günde internet aynı yaşantıma rağmen bitti işin tuhafı 3. Ay ilk aylar kadar fazla kullanmama rağmen daha çabuk bitti 20. Günde 10 gün İnternetsiz kaldım problem olan şey internet alakasız şekilde azaldı yeni müşterilere belkide internet başta fazla gibi gösterilip gizliden kısıyorlar zamanla çalıyorlar bu gibi şikayeti olan yazabilir kesinlikle turkcell önermem hat değiştireceğim tavsiyesi olan yardım edebilir daha iyi bir hat için internetten çalmayan.

Turkcell internetten çalıyor?