İnternet & Teknoloji Turkcell/internet? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar acillll cevap lazimTurkcell bi kac gündür internet ve diger seyleri yüklemiyor genel error varmis. Nezaman düzelir veya duzeldimi Şu an Güncellemeler1 yıl Denedim inanki. Cagri merkezini bi deneyim belki yardimci olurlar Güncellemeler1 yıl Ama magazasina gittim ordada hicbirine yükleme yapaioruz dediler Turkcell/internet? Cevapla İnternet Soruları Turkcell Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Hdjsmsvsusn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Çağrı merkezini ara belki tek sende bu sorun var 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Sordum genel sorun varmis Yorumla Soran 1 yıl Genel merkezi nerden ariyabilirim? Yorumla Hdjsmsvsusn 1 yıl Googleden yazsan numarası çıkar. Yorumla Soran 1 yıl Robot cikio biseye yardim etmiyo😬 Yorumla Hdjsmsvsusn 1 yıl İyice dinle yönlendirme için tuşlara basıyorsun en sonunda müşteri hizmetlerine bağlanıyorum. Yorumla
sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl ne gibi mesalabenden sorun yok 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Ek internet yüklemen istiorum ama ödemede baska sefer deneyin diyorr Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl komple internetin bitmiş mi Yorumla Soran 1 yıl Evet bitti üstüne ek internet almak istedim. Normalde hic bi sorun yapmazdi ama Şu an yapior. „Isleminizi gerceklestiremedik“ diyo Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl uçak modunu aç kapa tekrar dene Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çağrı merkezini ara belki tek sende bu sorun var
Sordum genel sorun varmis
Genel merkezi nerden ariyabilirim?
Googleden yazsan numarası çıkar.
Robot cikio biseye yardim etmiyo😬
İyice dinle yönlendirme için tuşlara basıyorsun en sonunda müşteri hizmetlerine bağlanıyorum.
ne gibi mesala
benden sorun yok
Ek internet yüklemen istiorum ama ödemede baska sefer deneyin diyorr
komple internetin bitmiş mi
Evet bitti üstüne ek internet almak istedim. Normalde hic bi sorun yapmazdi ama Şu an yapior. „Isleminizi gerceklestiremedik“ diyo
uçak modunu aç kapa tekrar dene
Mobil mi
Evet