Arkadaşlar Tukcell'de bedava internet diye bir şey var mı?
Varsa nasıl olduğunu yazarmısınız?
Varsa nasıl olduğunu yazarmısınız?
Son dönemde dışarıdaki hayatın yoğunlaşması ve artan telefon kullanımından kaynaklı Turkcell bedava internet kampanyalarını merak edenlerin sayısı da artıyor. Turkcell dönemsel olarak bedava internet kampanyaları yaparak operatör kullanıcılarını desteklemektedir.
Haftalık bedava internet veren Salla Kazan uygulamasından sonra verdiği internet paketleriyle BiP uygulaması da Turkcell kullanıcılarının gözde uygulamasına dönüşmüştür. Turkcell Bedava İnternet ve hediye kampanyalarının tamamını neredeyse bu uygulama üzerinden yapmaktadır. Uygulamadaki görevler sayesinde kullanıcıların milyonlarca bedava GB internet kazanma şansı vardır.
Turkcell Şansa tıkla bedava internet kampanyası tarz olarak biraz farklı ve Turkcell Şansa Tıkla kampanyası internette bir ilk yarattı diyebiliriz. Turkcell abone sayısını artırmak ve kampanyalarını duyurmak için her gün internet binlerce reklam veriyor. Turkcell şansa tıkla görselli olan internet reklamlarına tıklayan abonelerine anında bedava internet kazandırıyor.
Paycell bedava internet kampanyası belirtilen tarihler arasında BiP indirip Keşfet bölümünde yer alan #senyapdiye kanalını takip ederek, “Görevden GB Şansı” butonuna basılması gerekmektedir. Turkcell bu butona basılmasının ardından “Haftanın Görevi” alanına tıklayarak Paycell Kart ile alışveriş yapan müşterilerine günlük 1 GB hediye kazandırıyor.
Turkell faturasızdan faturalıya geçen aboneler haftalık 2 GB hediye internet kazanıyor. Geçiş hediye interneti 6 ay boyunca 2 kez kullanılabilir yani toplamda 4 GB hediye kazanıyor. çağrı merkezi ve Turkcell Mağaza kanalı kullanılarak faturasızdan faturalıya ödeme tipi değişikliği yapanlar bu kampanyadan yararlanabilir
Taraftarlar takımlarını destekledikleri süreçte bedava internet ve hediyeler kazanıyor. Uygulama mağazalarından GollerCepte 1903, GollerCepte 1905, GollerCepte 1907 veya GollerCepte 1967 uygulamalarından birini indirerek katılabilirsiniz. Turkcell mobil şebekelerinden bağlantı sağlayan şifre ile doğrulayanlara 24 saat geçerli 500MB internet paketi hediye edilir.
Turkcell 4.5G abonelerine 10 GB bedava internet tanımlıyor. Hattını henüz 4.5G sim kartıyla değiştirmemiş aboneler şimdi bütün bayilerden ücretsiz değiştirebilir. 4.5G Uyumlu sim kartınızı aldığınızda; ENHIZLI yazarak, boşluk bırakıp ilgili promosyon şifresi yazılarak 2222’ye SMS göndererek yararlanılabilir. SIM kart değişikliği yapan abonelerimiz bir ay içerisinde kod ile birlikte SMS gönderdiklerinde, 10 GB hediye faydasından yararlanabilir.
Turkcell GNÇ tarifesi kullanan gençlere özel yumurta çatlatma uygulaması sayesinde bedava internet ve hediyeler kazanılır. Turkcell aboneleri uygulama içinde “Çatlat” adlı bölüme girerek kampanyadan faydalanabilecekleri haftanın 2 gününü belirleyecek ve kendilerine bildirilen hediye ve fırsatlardan yararlanma hakkı alabilecekleri günlerde uygulama içine girip haklarını alabileceklerdir.
Turkcell yılbaşı hediyesi 2022 paketleri ve Pasaj indirimli ürünlerinden bahsedeceğiz. Turkcell 15 GB ve 10 GB internet paketleri ile yılbaşında internetsiz kalmıyoruz. Ayrıca Turkcell pasaj mağazasında yapacağınız her alışverişe özel indirimler var. Sizde yeniyıla Turkcell Pasaj ile girin ve kazanın.
Turkcell EBA bedava internet almak için; BiP’in Keşfet bölümünder yer alan EBA kanalı üzerinden eba. gov. tr ve EBA uygulamasında geçerli kazandıkları 3GB internet ikiye katlanarak 6GB olarak sunulmaktadır. EBA bedava internet almak için BiP uygulaması indirmeniz gerekiyor. Turkcell TV Plus üzerinden EBA kanallarını izleyebilirsiniz.
Turkcell GNÇ kullanıcıları sipariş verdikçe 2 GB bedava internet kazanıyor. Turkcell Getir Yemek 30 TL ve üzeri siparişinizde 2 GB bedava internet ve 10 TL indirim kazanabilirsiniz.
Bastı Kaptı GNÇ Turkcellilere özel bir kampandır. Bastı Kaptı kampanyasının belirli gün ve saati yoktur. Turkcell GNC uygulaması size bildirim gönderecek. Gelen bildirimleri takip ederek Bastı Kaptı bedava internet alabilirsiniz.
Turkcell bedava internet dediğimizde aklımıza ilk gelen Salla Kazan uygulamasıdır. Aboneler salla kazan uygulamasıyla haftalık bedava internet veya diğer hediye paketlerini ücretsiz alabilir. Uygulamanın ana sayfasında yer alan hediye kutusuna tıklamanız ve telefonunuzu sallamanız yeterli olacaktır.
Turkcell dijital operatör uygulaması kullanan bütün abonelerine anında 2 GB bedava internet tanımlıyor. Faydalanabilmek için bu kampanyanın da bir şartı var. Dijital Operatör uygulaması üzerinden belirtilen paketlerin kredi kartı veya banka kartı ile satın alınması durumunda kampanya kapsamında sunulan fayda hattınıza otomatik olarak tanımlanacaktır. Dijital Uçuran, Dijital Süper Genç Uçuran ve Dijital avantaj paketlerinde geçerli olan bu kampanyadan bütün Turkcell aboneleri yararlanabilir
Turkcell upCall uygulaması kullananlar anında 1 GB bedava internet kazanıyor. Günlük 50 bin kişiyle sınırlı olan bu kampanyadan nasıl yararlanılır anlatıyoruz. Turkcell upcall bedava internet almak için UpCall servisine abone olmanız gerekiyor. UpCall içerisinden isimden numara ya da numaradan isim sorgulayabilirsiniz. Paketinizin kullanım dönemi boyunca 500 adet başarılı sonuç dönen sorgulama hakkınız mevcut.
Turkcell 3 GB Bedava internet paketinden 4.5G Uyumlu hat ve telefon sahipleri bu kampanyadan yararlanabilir. Turkcell telefon ayarlarından 4.5G açtıktan sonra dijital operatör uygulamasında Hediye Havuzuna girerek 3 GB bedava internet paketini ücretsiz alabilirsiniz.
Turkcell Ramazan kampanyası 2022 hakkında bilgilendirelim. Turkcell Ramazan ayı özel hediyeler vermektedir. Ramazan’da 3 kez daha sallayın kendinize 2 GB hediye internet alın. Ayrıca üç arkadaşınıza da 1 GB hediye internet gönderme fırsatını kaçırmayın
Turkcell 20. yıla özel sınırsız konuşma paketi hediye ediyor. Turkcell aboneleri kendi aralarında yapacağı görüşmeler 3 ay boyunca ücretsiz olacaktır.
Turkcell pandemi döneminde uzaktan internete verdiği destek gibi sağlıkçılara ve sağlık çalışanlarına bedava internet desteği veriyor. Sağlık çalışanları 500 dakika ve 5GB içeren paket için SMS ile başvuru da yapılabilir. SAGLIKCALISAN yazıp 2200’a gönderim yapıldıktan sonra Turkcell sistemlerinde kayıtlı kullanıcı kaydı olan müşteriler için kullanıcı TCKN’si, yoksa hat sahibi TCKN’si ile sağlık bakanlığı sisteminden kontroller yapılıp paket tanımlanabilir.
Turkcell yılbaşı bedava internet 2022 kampanyası ile aboneler yeni yıla internetsiz girmiyor. BiP üzerinden alınacak bedava internet kampanyası hakkında detaylı bilgilendiriyoruz. Turkcell yeni yılın ilk kampanyasını başlattı. BiP Sen Yap Diye görevini tamamlayan herkes anında 1 GB bedava internet kazanmış olacaktır.
Yaa duydum ama öyle bişey emin değilim yani sonuçta turkcell li değilim ☺🤗
teşekkür ederim
🤗🤗
Turkcellden salla kazan ypiyon mu bip yukle dergilik yukle
bip ile mesajlaşmak mı gerekiyor
Aynn sana bikac mesaja hediye veriyo
teşekkürler
Yok öyle birşey. Böyle büyük şirketlerin ağına gireceksin bedava internet kullanacaksın falan hikaye... milyarlarca güvenlik önlemi var kaldı ki sıradan bir kullanıcı facebook için sisteme sızıp açıklarını öğrenecek de bedava internet sağlayacak kendine...
Yani indir
bilgiler için teşekkür ederim
teşekkürler. deniyorum şimdi
iyi geceler
Cevap
49Cevap
Var sanırım ama bilmiyorum. 12 gb net var lanet olsun Platinium'um gerenk duymuyorum sallamayla felan uğraşamam 😁
bende turkcell kullanıyorum valla bir çok yerde turkcell bedava internet diye yazılar var ama bir sitede gördüğüm yazıyı uyguladım bi 2 GB kazandım istersen sen de bi bak belki işinize yarayabilir bedavainternetr. com/.../ kesinliğini bilmiyorum ama bi bak işine yarar belki
Merhaba vallahi benim kadar bedava internet arayan başka kimse yoktur biliyorsunuz Turkcell 1 gb internet paketi oldukça pahalı haliyle bedava arayış içine giriyoruz uzun zamandır takip ettiğim bir site var özellikle bu konuda en güncel kampanyalar veriyor Turkcell bedava internet
Turkcell herşeyi bedava verse yinede şüphe duyarim zamanında çok canim yandi.
Benim hat vodafone fırsatlar için vodafone yanimda kullaniyorum.
valla bu gidişle bende vadafone geçicem
Tavsiye ederim
Salla kazan dışında farklı bir yöntem yok diye biliyorum
sağolun bilgilendirme için
Rica ederim ne demek
Hesabım uygulamasından haftalık salla kazan var sadece onu biliyorum.
oradan aldım, sağolun
Turkselin salla kazan gibi bir uygulaması var onu indir play stordan
teşekkürler
Nedemek rica
bende turkcellıyım en sonunda eve net aldım artık wıreless dan gırıyorum :)))
Yaklaşık bir senedir Turkcell hat kullanıyorum :)) bugüne kadar hediye gelmemiş sadece bip indir oradan 1 GB geliyor başka da görmedim ve bana daha gelmemiş :))
ya turkcellli kimse kalmamış bir ben mi kalmışım.
kaçıcam turkcellden :) :) :)
aaa ben kullanmıyorum diye anlamışım :) :)
internette ufak bir araştırma yap, sürüyle yönteme denk gelirsin
Vodafone de var 4gb verdi bu hafta uygulama ile. Turcell sömürge hattı
Bip ten görüntü lü sohbet yap bip ten gurup kur bide salla kazan var oda şansına 😀
evet dün bunları denedim, aldım beleş interneti :) :) :) hahaha
Bedava bişey yok bu dünyada Hatice , su bile parayla 😊
Turkcell e nasıl para yetistirebiliyosunuz ya. Kazık resmen
hiç sorma, biran önce zaten farklı bir operatöre geçicem
Vodafone en güzeli. Bana ne var diye bir kampanya var 1 haftalık 5 gb kazandım şimdi çarkı çevirdim de
cidden çok iyimiş
Olmaz mı ya hiç
Ben yapiyordum ama 2017 de aciklarini kapattilar 2014 ten beri yapiyorum
ben illegal bir yöntem demiyorum. turkcellin sunmuş olduğu bir kampanya felan var mı
1903 = transfer 05*******
bu ne?
Transfer boşluk numara 1903a göndercsn
hayır yok benımm bıldıgım yanı bazen salla kazan kapmyasından cıkıyor o kadar
teşekkürler
rıca ederım :) @hatice3469 takıp edebılır msın?
@hatice3469 bır sey ıstedım * ahıc oralı olmadın
Yok valla ben pek rastlamadim ama yeni bir program var onu indirince veriyo
Valla bilmiyorum hattım tülsel değil
Bildigim kadari ile yok
teşekkürler bilgi için
teşekkür ederim :) :)
Ben vodafoncuyum 10 numara 5 yıldız
Bilgim Yok Turkcellci değilim 😊
Turkcell uygulamasını indirirken sallakazan var
teşekkür ederim. onu kullandım, başka bilinen yöntemler varmıdır diyede sizide davet ettim
Hesabim uygulamasına gir salla kazanı kullan
teşekkürler
salla kazandan çıkarsa çıkar
TT varsada güzel olur
bilmiyorum malesef
teşekkür ederim
Rica :)
Bip indir mesaj at hep internet gelir..
onu dün kullandım sağolun bilgi için. acaba farklı birşeyler varmıdır diye merak ettim
Hmm Ramazan'a da daha var 😂😂
İnternetten yazmaklazm muhakkak vardır 👍👍
: :) :) :)
😊😉😊
Google amcana yazıp öğren.
dün buldum bir iki yöntem :)
Sonuç?
biraz beleş internet buldum :) :) :)
Nasıl buldun söyle belki bende uygularım o taktiği.🙂 Kendime güveniyorum derden bipte kim 1 gb ister yarışması var haftada 1 gb kazanabilirsin orada😉
bende onu yaptım. bip de soru alanı var. 15 soruya doğru cevap verip 1gb aldım :)
Hmm bravo ben başka bişey var sandım 🙂
valla bide salla kazan buldum. onun dışında şuanlık birşey bulamadım :)
Bende ikisinden alıyorum her hafta🙂
Turcell hesabima gir orda bir kactane sey var
İnternet lazımsa takip gel
Dergilik indirirsen bedava varmış 1 gb sanırım.
teşekkürler bakıyorum şimdi
maçlardan sonra veriyor gol sayısı çarpı 100 mb
nasıl yani
teşekkürler bakıyorum
rica ederim
Rüyanda gör yaz 2222 ye yolla
burada ciddi bir şey soruyorum. var mı yok mu diye.
Vodafone kullanıyorum bedava diye bişey yok burada
bedava mezar görsek dalacaz =)
beleş internet diye bir şey yok :)
Bu devirde kim kime bedava birsey vermis
Beleş yaz 2222 ye gönder
Dergilik uygulaması indirin 1gb internet hediye
valla onuda aldım :) :)
Peki bipte grup kur ilk 5 mesaj at 1gb hediye
Sınırsız mi istiyorsun
Vodafone kullanıyorum 😊😊
Bedava kimse bisey vermiyo
Bilmiyorum Hatice HANİM