İnternet & Teknoloji Turkcell bedava internet taktiği var mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Hadi arkadaşlar taktik önerin internet lazım 3 saatte olsa olur Güncellemeler+1 yıl Bedava internet kampanyası vs dedim vij Turkcell bedava internet taktiği var mı? Cevapla İnternet Soruları Turkcell Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
busuyukimiçtii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Telefonu şişeye koyup üstüne otursan da gene bedava net vermezler bacım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Oturup denedinmi Yorumla Turiiist +1 yıl 😀😀 Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Oturmadım denemedim de ama otutturup çoook denettirdim Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Sıra sende Yorumla Soran +1 yıl Kendin çok otur mussun belli Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Otur musssun Yorumla
Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Salla Kazan, bip haftanın yıldızları 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Salla kazan doldu bip haftanın yıldızı hangisi Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Bip indiriyorsun haftanın yıldızları diye aratıp başlattıktan sonra bipten 500 mesaj atarsan 1 GB hediye veriyor, boş mesaj filan da olur toplu mesaj da olur Yorumla Soran +1 yıl 5 kişiyi nasıl bulcam peki görüldü olması lazım Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Görüldü olması gerekmiyor mesaj atman yeterli Yorumla
BDSMania Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Bu devirde internet mi dileniyorsun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İnternet kampanyası öner dedik nerenle okuyun lafi Yorumla BDSMania +1 yıl Göttümle Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 775 cevap paylaştı. Atarlar burdan ugrasmana gerek yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bana şov yap sana paket yapayım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ayıp sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden ayıp ikimizin de işi görülecek Yorumla
Hhdhhddjd Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 74% +1 yıl Cnmm para mı istiyon 1 8 Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl 1 krş ver la tirrekk Yorumla Soran +1 yıl Bedava internet kapmapanlari bahsettim için fesat Yorumla Hhdhhddjd +1 yıl @busuyukimiçtii amacına ulasmıs a q baksana biri atayım yazmıs Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl HAHSHWOFIWJFUID Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Beleşçi küpek böyle dilençiler kazanıyor yav keşke gururlu bi insan olmasak milleti dolandırırdım Yorumla Hhdhhddjd +1 yıl @busuyukimiçtii hea laaa utanmıyo da gancq bi de gururlu rolleri yabıyo istemem falan diye Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl AHDJQPRPQEPQPRUQOEOOWRIODOWOSPDPEF Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Gururlu rolleri bittimmm🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla
Azitro3434 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Atıyım 0 32 Yorumla Soran +1 yıl Derken Yorumla Azitro3434 +1 yıl İnternet paketi yapıyım sana Yorumla Soran +1 yıl Niye yapıyon Yorumla Azitro3434 +1 yıl Hayrima Yorumla Hhdhhddjd +1 yıl Amacına ulasıyon kız iste gancıx bir de istemem yan cebime koy hesabı yan ciziyo numaraya bak Yorumla Azitro3434 +1 yıl Kime diyorsun anlamadim Yorumla Hhdhhddjd +1 yıl Soruyu sorana diyom görmüyon mu biri atsın diye sormuş zaten Yorumla Azitro3434 +1 yıl Atarız hayrimiza Yorumla Hhdhhddjd +1 yıl Bana da at a q Yorumla Azitro3434 +1 yıl Okey Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Abi nabıyon Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Kukunun kaldırma kuvveti len mq Yorumla Azitro3434 +1 yıl Bugün vurgun yaptım dagitiyorum 🙈🙈😂😂😂 Yorumla Azitro3434 +1 yıl Evet uyuycam bak son kez diyorum Yorumla Hhdhhddjd +1 yıl @busuyukimiçtii anakskskdmdösmdjd harbiden laaa bi ancıx nelere kadir Yorumla Azitro3434 +1 yıl @mcik için değil iddiadan 87 bin TL tutturdum 30 TL gitmiş cokmu 😂😂😂 Yorumla Hhdhhddjd +1 yıl Lan bana 5 bin yolla a q Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Boşuna dememişler dünya kadar malın olacağına fındık kadar kukuşun olsun Yorumla Azitro3434 +1 yıl Neyse size iyilik yaramıyor 😂 Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Kesinn hile bize de öğret biz de çakalım parayı Yorumla Azitro3434 +1 yıl Zeka hiyle değil kanka Yorumla Soran +1 yıl İnternet kampanyası öner dedik adam gibi önerceksen öner yoksa kaybol Yorumla Azitro3434 +1 yıl Yolluycam direk ne kampanya si Yorumla Hhdhhddjd +1 yıl Yollama lannn bu gaşara bişey Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Aztro sg kıçına don al önce Yorumla Azitro3434 +1 yıl Neyse hadi eye Yorumla Azitro3434 +1 yıl Kıçıma don mu alayım pis fakir Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Pis fakir dediği insan da yakında porsche alıyor mk… Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl 87 bin para olsa keşke Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Porscheninn tekekerleği etmez 😅 Yorumla Azitro3434 +1 yıl He he ok hadi bay Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Sg Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Telefonu şişeye koyup üstüne otursan da gene bedava net vermezler bacım
Oturup denedinmi
😀😀
Oturmadım denemedim de ama otutturup çoook denettirdim
Sıra sende
Kendin çok otur mussun belli
Otur musssun
Salla Kazan, bip haftanın yıldızları
Salla kazan doldu bip haftanın yıldızı hangisi
Bip indiriyorsun haftanın yıldızları diye aratıp başlattıktan sonra bipten 500 mesaj atarsan 1 GB hediye veriyor, boş mesaj filan da olur toplu mesaj da olur
5 kişiyi nasıl bulcam peki görüldü olması lazım
Görüldü olması gerekmiyor mesaj atman yeterli
Bu devirde internet mi dileniyorsun?
İnternet kampanyası öner dedik nerenle okuyun lafi
Göttümle
Atarlar burdan ugrasmana gerek yok
Bip ya da salla kazan ✅
Bana şov yap sana paket yapayım
Ayıp sana
Neden ayıp ikimizin de işi görülecek
Kaçak int bağla her zaman bedava kullan
Cnmm para mı istiyon
1 krş ver la tirrekk
Bedava internet kapmapanlari bahsettim için fesat
@busuyukimiçtii amacına ulasmıs a q baksana biri atayım yazmıs
HAHSHWOFIWJFUID
Beleşçi küpek böyle dilençiler kazanıyor yav keşke gururlu bi insan olmasak milleti dolandırırdım
@busuyukimiçtii hea laaa utanmıyo da gancq bi de gururlu rolleri yabıyo istemem falan diye
AHDJQPRPQEPQPRUQOEOOWRIODOWOSPDPEF
Gururlu rolleri bittimmm🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Atıyım
Derken
İnternet paketi yapıyım sana
Niye yapıyon
Hayrima
Amacına ulasıyon kız iste gancıx bir de istemem yan cebime koy hesabı yan ciziyo numaraya bak
Kime diyorsun anlamadim
Soruyu sorana diyom görmüyon mu biri atsın diye sormuş zaten
Atarız hayrimiza
Bana da at a q
Okey
Abi nabıyon
Kukunun kaldırma kuvveti len mq
Bugün vurgun yaptım dagitiyorum 🙈🙈😂😂😂
Evet uyuycam bak son kez diyorum
@busuyukimiçtii anakskskdmdösmdjd harbiden laaa bi ancıx nelere kadir
@mcik için değil iddiadan 87 bin TL tutturdum 30 TL gitmiş cokmu 😂😂😂
Lan bana 5 bin yolla a q
Boşuna dememişler dünya kadar malın olacağına fındık kadar kukuşun olsun
Neyse size iyilik yaramıyor 😂
Kesinn hile bize de öğret biz de çakalım parayı
Zeka hiyle değil kanka
İnternet kampanyası öner dedik adam gibi önerceksen öner yoksa kaybol
Yolluycam direk ne kampanya si
Yollama lannn bu gaşara bişey
Aztro sg kıçına don al önce
Neyse hadi eye
Kıçıma don mu alayım pis fakir
Pis fakir dediği insan da yakında porsche alıyor mk…
87 bin para olsa keşke
Porscheninn tekekerleği etmez 😅
He he ok hadi bay
Sg