Sosyal medya reklamları mı yoksa TV reklamları vb. mi daha etkili sizce ve neden?

Sosyal medya reklamları mı yoksa TV reklamları vb. mi daha etkili sizce ve neden?

Geleneksel kalıcı ve zahmetli. dijital genelde olursa tutarsa tarzinda kendisine guveni olmayan bir pazarlama yöntemi bazen tutar atmakta fayda var. fakat fiziki çay sohbeti sıcak temas işin ciddiyetini gösterir ve bu daha fazla güven demek
Ne yazık ki haklısın. Günümüzde dijital hem daha fazla kişiye erişim sağlıyor, hem de daha az harcamaya olanak tanıyor.
Bayrama daha çok var, bayramdan bi gün önce harçlık iste de engelleyeyim, sonra da yanlışlıkla falan diyip öyle kurtarırım paçayı 😅
Cevap
0Cevap
Dijital pazarlama daha az maliyetli bir de bu zamanda olmazsa olmaz bence özellikle bir çok rekabet avantajı var.
Biraz daha detay paylaşmak istersen yok demem
depolama aracı firmalar devre dışı kalır ürünün direkt işletmeden satıcıya ulaşması hem daha hızlı hem de daha güvenilir daha az maliyetli olur teknolojik gelişmeler takip edilmezse geleneksel pazaralamayla rakip firmaların gerisinde kalır tabi en önemlisi firmanın kendi stratejisi
Daha ucuz reklamcılık da artısı
Vav oldum, çok güzel görüş
Teşekkür ederim 🙏🏻
Bu güzel yanıt için ben teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
Geleneksel pazar en sağlıklı olanıdır
Katılmıyorum ben
Neden
Hem çok pahalı, hem daha az kişiye ulaşıyor
Hemen alıyorsun beklemiyorsun ve aldığın yeri biliyorsun
Bu pazarlama opsiyonu değil, bu alışveriş
Aynı alan kişi için de veren kişi için de bu önemli bir gerçek