Eğitim & Kariyer Halkla ilişkiler mi daha iyi, reklamcılık mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangisinin kazancı iyi ataması kolay farkları neler sizce Halkla ilişkiler Reklamcılık Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Açıklama yapın Halkla ilişkiler mi daha iyi, reklamcılık mı? Cevapla İlişki Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 9,6b cevap paylaştı. Merhaba, iki bölüm de iç içe bence hatta halkla ilişkiler ve reklamcılık diye bölümler de var. Ben de okumaktayım şu anda. O şekilde seçmenizi tavsiye ederim. Başarılar diliyorum. 1 0 Yorumla
Nehir006 Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Reklamcılık biraz risk ya 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bencede halkla ilişkiler iyi Yorumla
C_İ_H_A_T Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Net reklamcılık 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla C_İ_H_A_T +1 yıl İş olanağı daha çok özel sektör de halkla ilişkiler çok aranan bir bölüm değil Yorumla Soran +1 yıl Halkla ilişkiler daha iyi bence büyük kitleye oynuyor Yorumla C_İ_H_A_T +1 yıl Ya o bölümden mezun olupta o işi yapanı görmedim emin ol çünkü her türlü yeri doldurulabilen bir bölüm ama genede sen bilirşsin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Merhaba, iki bölüm de iç içe bence hatta halkla ilişkiler ve reklamcılık diye bölümler de var. Ben de okumaktayım şu anda. O şekilde seçmenizi tavsiye ederim. Başarılar diliyorum.
Reklamcılık biraz risk ya
Bencede halkla ilişkiler iyi
Net reklamcılık
Neden peki
İş olanağı daha çok özel sektör de halkla ilişkiler çok aranan bir bölüm değil
Halkla ilişkiler daha iyi bence büyük kitleye oynuyor
Ya o bölümden mezun olupta o işi yapanı görmedim emin ol çünkü her türlü yeri doldurulabilen bir bölüm ama genede sen bilirşsin