Lisansa tamamlamak istiyorum halkla ilişkiler den gecis yapicam hangisine geçmek daha iyi ve iş alanı geniş ikisine de ilgi ve merakım var
HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM
REKLAMCILIK
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, ben ikisini de okudum. Aralarında çok büyük bir farklılık yok ama illaki birini seçecekseniz halkla ilişkiler ve tanıtımı öneririm çünkü onun kapsamı daha geniş ve reklama da kayabilen bir boyutu var.
Anladım kamu da mı çalışıyorsunuz ozel mi
Ben şu an çalışmamaktayım
Anladım çok teşekkür ederim
Rica ederim. Akademik kariyere yoğunlaştım ama bugün çalışmak istesem halkla ilişkiler sayesinde iş bulabileceğimi biliyorum yani o yönden de umut vereyim istedim size :)
Çok teşekkür ederim okumuş biriyle konuşmak inanılmaz rahatlattı umarım mezun olduktan sonra iş bulabilirim bu alanda çalışmayı çok istiyorum daha önce satış uzmanligi dijital asistanlık yaptım ama bu sektörde ilerlemek istiyorum
Rica ederim. Buna çok sevindim, tabii ki insan istedikten ve istikrarlı bir şekilde çabaladıktan sonra sonra bu tarz şeyler olur zaman içinde.
Kesinlikle öyle:(
Halkla ilişkiler ve tanıtım
Merhaba Merve, harika bir seçim yapma aşamasındasın 🎓 Halkla ilişkiler ve tanıtım insanlarla iletişim kurmayı, marka imajı oluşturmayı seviyorsan çok keyifli. Reklamcılık ise daha yaratıcı, görsel ve tasarımla iç içe, kampanyalar yaratmayı sevenler için ideal. İş alanı her ikisinde de geniş ama reklamcılık belki biraz daha rekabetçi ve hızlı değişen bir alan 🌟 Kendini hangi tarafta daha motive hissediyorsan oraya yönelmeni öneririm. Kariyer yolunda bu süreçte sabırlı olman ve deneyim kazanman çok önemli, unutma! Başarılar canım 💪✨
Cevap
8Cevap
Halkla ilişkiler olabilir gadası
Yaşadığın şehire göre değerlendir oteller vs varsa halka ilişkiler olur merkez bir şehir de ikisi gzuel olur
İkisini aynı anda okuma sansim ama şehrime göre tercih edicem teşekkürler:)
Rica ederim güzel yerlerde kariyerde görmek dileği ile. 🧿👍
Teşekkürler
Rica ederim.
Halkla ilişkiler seç Çünkü orada iş buluyorlar. :)
Yine kendi bölümünden devam öyleyse 👍
Evet başarılar dilerim. 😊
Hayır bence en Yukarıda yazdığın büro yönetimi ve sekreterlik bence daha iyi
Reklamcılık yaratıcılık ve analitik düşünme ister, olduğunda da paraya para demezsin.
halkla ilişkiler ve reklamcılık daha kolay gibi
ben okuyom
Halkla ilişkiler.
Sebebini de öğrenebilirn miyim
Sektordetim ve oersonel arayışımız hiç bitmedi.
Tabi kendini iyibyetistirmen koşuluyla.
Ah çok teşekkür ederim ozel sektörde mu peki ben kamuya atanmak istiyorum ama hirsz zor
Özel sektör benim. Kamu tüm bölümler için zor artık. Özel daha iyi.
Ozel de de hep tecrübe arıyorlar:) mezun olmuş yeni birisi nasil tecrübe sahibi olabilirki
Şunu da söyleyeyim. 1000 leece mezun boş geziyor, mesleğinde iyi olman lazım.
Evet farkındayım donanım gerekiyor
İkisi de tam anlamıyla bir meslek sunmaz.. lisans mezuniyetim olsun derseniz Halkla ilişkiler olabilir.
Görselini bağlı bence
Reklam
Reklamcılık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar