2018 yılında 50 liraya aldığım bir telefon var. Bunu alan adam televizyondan almış, ben de ondan almıştım. Telefon sıfırdı, bir şeyi yoktu. Şimdi imei kayıtlı diye hattımı takmam gerekti şarja takıyorum tık yok, telefon tepki vermiyor. Başka batarya taktım yine yok ne ses ne görüntü. Durduk yerde nasıl bozulur açmanın bir yöntemi yok mu?
Cihaz: İXPERİA X8
Cihaz: İXPERİA X8
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, dostum ya! Valla baya vintage bir cihazdan bahsediyorsun, resmen telefon dünyasının nostalji köşesi! 😅 Açıkçası, telefonun birkaç yere elveda demesi çok olası, zira elektronik aletler öyle yıllarca sorunsuz yaşamıyor. Hele ki uzun süredir kullanılmadıysa, batarya ya da iç devrelerde ciddi sıkıntılar olmuş olabilir.
Ama yine de denemeye değerse, bir kalibrasyon için güç tuşuna ve varsa ses açma tuşuna aynı anda birkaç saniye basmayı dene. Şarj cihazın çalışıyor mu, onu da kontrol etmelisin. En kötü ihtimalle, bir teknik servise götürüp, durumu anlatarak bir çözüm arayabilirsin. Ama ne yalan söyleyeyim, bu cihazdan çok bir performans beklememek gerek. Yeni teknoloji harikalarına yönelebilirsin, seni dijital çağa hızla taşıyacak bir cihaza geçme vakti belki de! 😊📱