Kapsama alanı dışında telefon çekmemesi normal ama benim telefonum, telefon az çeken yerde hiç çekmiyor. Ara sira 1-2 diş cekse de az çekiyor ve hemen gidiyor. Şu an köydeyim;bazı yerlerde telefon çekiyor. Mesela evde abimin telefonuyla yan yana getirip bakıyorum onunki 1-2 diş de olsa çekiyor. Hatta İnternete girdiği bile oluyor. Şimdi ''seninki normal onunki fazla iyi çünkü öyle yerlerde pek telefon çekmez '' diyeniniz de olabilir ama öyle değil başka kişilerin de çekiyor telefonu. Başkalarının 1-2 diş telefonu çeken yerlerde benimki hiç çekmiyor, onlarda full çeken yerde benimki anca 1-2 diş çekiyor. Belirli yerler dışında pek çektiğini olmuyor yani... Aynı sim kartı önceden tuşlu bir telefonda kullanıyordum. Sonra bu telefona taktım, sizce telefon değiştirmekten dolayı mı olmuştur, yoksa başka bir sorun mu vardır?
Telefon markasından (J2) dolayı olduğunu pek sanmıyorum çünkü birisinde daha aynı telefondan vardı, onda böyle bir sorun yoktu.
Sizce neden böyle oluyordur? ? Telefoncuya götürmek dışında kendi yapabileceğim ayar vs var mı? Ya da başka bir şey? ? (Cevap yazarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler )
Telefon markasından (J2) dolayı olduğunu pek sanmıyorum çünkü birisinde daha aynı telefondan vardı, onda böyle bir sorun yoktu.
Sizce neden böyle oluyordur? ? Telefoncuya götürmek dışında kendi yapabileceğim ayar vs var mı? Ya da başka bir şey? ? (Cevap yazarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler )
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer