Bilgisayarcı bilgisayara yazdiklarimi okumus mudur sizce? Cok utaniyorum?

Ben bilgisayarda dosya acip iste gunluk, dualar, isteklerimi vs gibi seyler yaziyorum. Hani deftere yazmiyorum ki bulupta okuyan olmasin diye.

Bilgisayarim kilitlendi, acamadim, dosyalar acilmadi, bilgisayar biraz kendine geldi vs derken dosyalar acilmadi, youtube dan vs de baktim yapamadim. Dosyalari flasha attim, cogunu da silmistim (oyle sanmisim) mecbur bilgisayarciya goturdum.

Ama o yapinca o kaydettiklerim orada kalmis. Dosyalar, word falan kilitlenince oraya girip ordaki kaydettiklerimi açamadım, haliyle de silemedim. Cocuk 5 dk sonra aradi yaptim diye ama 3-4 saat sonra gittim almaya, işimde vardı.

Eve geldim yapmis mi diye bir baktim o dosyalar duruyor ve aciliyor, yani kilitlenme kalkinca acildi dosyalar. Silemedim de tabi.

Bilgisayari da sadece ben kullandigimdan, en basta da sifresi oldugundan dosyalara sifre koymuyorum. Zaten worde girince hepsi gozuktu, acar acmaz benim bile karsima geldi, cocugun nasil gelmesin

Yazdiklarim, isteklerimi yazdigim oluyordu. Yakisikli boylu poslu diye bir sayfam bile vardi😅 cocuk okuyup okuyup gulmustur.

Dahasi en ozel seylerimi yazdim, hastaliklarima falan ettigim dualar, şifa dualari falan. Ya inanilmaz utaniyorum simdi her acip kullandigimda bilgisayarci aklima gelecek. Bir de gidip gec aldim, cocugun işi gucu de yoktur oturup okumustur belki. Of ya offf.

Bilgisayarcı bilgisayara yazdiklarimi okumus mudur sizce? Cok utaniyorum?