Güncellemeler
+1 yıl
Çözüldü arkadaşlar sürücüyü buldum kurdum oldu şu an
Wi-fi özelliği yok resmen bilgisayarda bir sürü yöntem izledim ama bende ağ bağdaştırıcılarında wireless görünmüyo napıcam ya kafayı yedim uğraşmaktan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gözükmüyorsa sürücü kuracaksın. Varsa da silip yeniden kuracaksın
İşte sürücüyü nerden kurcam onu bile bilmiyodum ama sonra flashtan buldum teşekkür ederim
Laptop ise çok basit. Marka ve modelini yazınca kendi sitelerinde sürücüleri mevcut oluyor. Telefonun Android ise telefonuna indirip bilgisayara aktarırsın.
Wireless driver indir.
İnternet yok başka bilgisayara indirip ordan flash bellekle yükleyebilir miyim onu
Tabii ki.
Yeni mi aldın yeni mi yükledin
Evet yeni aldım yeni yükledim yüklerken de bi şeyler yapmış olabilirim ama naptığımı bilmiyorum
Güncelleme yaptır bilgisayara güncellenir gelir büyük ihtimalle eski sürümü yükledin ondan
Kendileri göndermişti flash bellekle günceldi büyük ihtimalle ben beceremedim
Yok beceriksiz değilsindir de o eski derken yani PC non güncelleme yerine bak orada güncelleme vardır onu yaptır sağ alt köşede ok vardır yukarı işaretinde falan
Ay hallettim 🤦🏼♀️ Flash bellekte sürücüyü bulup kurdum sadece wi-fi olanı oldu şu an teşekkür ederim bu arada
ne demek en büyük aşklar kavga ile başlar sonuçta
laptop mu masa ustu mu?
Laptop
wireles driverı yuklemen gerekıyr laptopun marka modelını yazıp yanında driver yaz google da arat yazıımı bul bır flasha aktar ver bılgısayarına takıp kur sırun duzelecektır
Çözdüm ya kafayı yedim ama oldu sonunda gönderdikleri flashtan tekrar kur dedim wifi sürücüsünü bulup kurdum 🤦🏼♀️
tebrıkler sonunda yapmıs olman onemlı
Yardımcı olurum
Sevinirim ne yapmam lazım peki?
Yeni formatlı mı pc? Yaz istersen
Yoktur o zaman
Nasıl yok ya
Bildiğin yok
Tamam buldum sjsjjs
Aferin sana akıllı bıdık