İnternet & Teknoloji Bilgisayarınız var mı? cyrax1 Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bilgisayarınız var mı? Cevapla Bilgisayar Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 666 cevap paylaştı. Evet var laptop RTX4060 İ7 12650H MSİ marka sisteme sahibim 😎 1 2 Yorumla cyrax1 +1 yıl Hoşgeldin😄 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Hoşbuldum 😄 Yorumla
whoreu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl fena değil ya bi ekran kartımı değişsem okeyim aslında 1 5 Yorumla cyrax1 +1 yıl Kaç var? Yorumla whoreu +1 yıl rx590 😔 Yorumla cyrax1 +1 yıl Hiç duymadım😒 Yorumla cyrax1 +1 yıl Ndvia 30-40 kaça denk geliyor sence Yorumla whoreu +1 yıl eski bi ekran kartı 5 sene önce çıktı bilmemen normal :) Yorumla
sawingx Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Evet var. 2010 dan beri aktif kullanıyorum. 2012 den 2022 ye kadar da aktif oyun oynuyordum ama artık bıraktım zira miadı doldu cihazın. 1 2 Yorumla cyrax1 +1 yıl 2022'e kadar iyi oynamışsın. Yorumla sawingx +1 yıl Evet bu 12 yıl içinde çok iyi zamanlar geçirdik kendisine teşekkür borçluyum. Aslında benim yüzümden bozulduğunu düşünüyorum zira overclock yapıp gta 5 oynamıştım. Yorumla
CazibeKedisi Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hepsi buradadan almıştım. Tıkır tıkır çalışıyor 2 sene oldu. 3 bin TL ye :) 1 0 Yorumla
sosyete_kizi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Mini pc kullanıyorum i5 :D 2 8 Yorumla cyrax1 +1 yıl i5 hmm duymadım Yorumla sosyete_kizi +1 yıl www.amazon.com.tr/.../ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o07_s00 Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Masamda uçan canavar diyebilirim. :D Yorumla cyrax1 +1 yıl Yazdığın kadar küçükmüş☺Windows kaç kullanıyorsun Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Windows 10 Pro G3 çıkmış satışa daha ucuz bitmeden al derim :D Yorumla cyrax1 +1 yıl Tamam😆 Yorumla sosyete_kizi +1 yıl Yalnız oyun oynayamazsın haberin olsun Yorumla cyrax1 +1 yıl Var bende, öyle muhabbet olsun diye sordum😄 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. Var. Proje çizmek için kullanıyorum. 1 2 Yorumla gokhaniscimen +1 yıl Özelliklerinden anlamam. Yorumla cyrax1 +1 yıl Anladım Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Sizlere ömür. Kırık duruyor. 1 1 Yorumla cyrax1 +1 yıl Sims 4 oynardık 😏♥ Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Laptop kullanıyorum masaüstü bilgisayarım yok 1 0 Yorumla
ƘıԼıCƘiƦAƝ Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Evet var bilgisayarda var telefonum da 1 0 Yorumla
Havadasuvar Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Laptopum var 1 1 Yorumla cyrax1 +1 yıl oyun oynuyor musun Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 820 cevap paylaştı. Evet var ama bu bilginin sana faydası ne? 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet var 1 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 333 cevap paylaştı. Var tabii ki 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Masaüstü var evet 1 0 Yorumla
u KasiKesh Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 921 cevap paylaştı. Var idare eder 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. evet var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Evet var laptop RTX4060 İ7 12650H MSİ marka sisteme sahibim 😎
Hoşgeldin😄
Hoşbuldum 😄
fena değil ya bi ekran kartımı değişsem okeyim aslında
Kaç var?
rx590 😔
Hiç duymadım😒
Ndvia 30-40 kaça denk geliyor sence
eski bi ekran kartı 5 sene önce çıktı bilmemen normal :)
Evet var. 2010 dan beri aktif kullanıyorum. 2012 den 2022 ye kadar da aktif oyun oynuyordum ama artık bıraktım zira miadı doldu cihazın.
2022'e kadar iyi oynamışsın.
Evet bu 12 yıl içinde çok iyi zamanlar geçirdik kendisine teşekkür borçluyum. Aslında benim yüzümden bozulduğunu düşünüyorum zira overclock yapıp gta 5 oynamıştım.
Hepsi buradadan almıştım. Tıkır tıkır çalışıyor 2 sene oldu. 3 bin TL ye :)
Mini pc kullanıyorum i5 :D
i5 hmm duymadım
www.amazon.com.tr/.../ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o07_s00
Masamda uçan canavar diyebilirim. :D
Yazdığın kadar küçükmüş☺Windows kaç kullanıyorsun
Windows 10 Pro G3 çıkmış satışa daha ucuz bitmeden al derim :D
Tamam😆
Yalnız oyun oynayamazsın haberin olsun
Var bende, öyle muhabbet olsun diye sordum😄
Var. Proje çizmek için kullanıyorum.
Özelliklerinden anlamam.
Anladım
Sizlere ömür. Kırık duruyor.
Sims 4 oynardık 😏♥
Laptop kullanıyorum masaüstü bilgisayarım yok
Hem laptopum, hemde tabletim var...
Evet var bilgisayarda var telefonum da
Var orta halli bir notebook
Evet var bir tane :)
Laptopum var
oyun oynuyor musun
Var ama yeni olsa güzel olur.
bilgisayarı olmayan erkekler gay mi
Evet var ama bu bilginin sana faydası ne?
Evet var
Var tabii ki
Var gibi bir şey
MSI Titan
Evet var
Artık yok
Masaüstü var evet
Hayır Yok 😂
Evet var
Var idare eder
Laptop var
var çünkü