Acer aspire 5 spin 14 yazarsanız çıkar. Ekran kartı yok oyun oynayan biri değilim. Nasıl bilgisayar sizce

Acer aspire 5 spin 14 yazarsanız çıkar. Ekran kartı yok oyun oynayan biri değilim. Nasıl bilgisayar sizce

işlemcinin adını yanlış yazmışlar :D dogrusu i7 1355u. i7 1335u diye bir işlemci yok i5 1335u var :D yani almadan sorsan çok daha performanslı leptop önerebilirdim
Yani performans olarak kesinlikle daha iyi alternatifler vardır bunu tercih etme sebebim katlanma hafiflik dokunmatik ekran ve kalem için oldu. Normalde tablet istiyordum iki işimi de görsun diye. Mühendislik okumadığım için bunu aldım iş görmez mi🥹
Evet dokunmatik , ekranı katlanıyor kalemi falan var sjfjsjjd amaaan gamer değilim iş görür heralde
Ayyy teşekkür ederim ekran kartı yok diye pişman olmustum ahshahhs
Evet , oyun da oynamadığıma göre😃 başka bişey için gerekli olursa bilemem ama
Cevap
3Cevap
Aynı paraya rtx 3060 li laptop alınır. Bunda harici ekran kartı bile yok mk
Evet ekran kartı yok oyun odaklı düşünüyosun ben oynamadığım için sorun etmedim. Başka şeyde lazım olur mu bilmiyorum kullanım rahatlığı için bunu aldım
Yine de pahalı bence özelliklerine göre. Kaldı ki ekran kartı sadece oyun oynamak için değil yani. Bence iade et
İade edebilir miyim bilmiyorum kurdum artık. Katlanabilir, dokunmatik ve kalemli oldugu için bunu aldım tablete alışık pc hic kullanmayan biri olarak. İleride harici ekran kartına ihtiyaç duyar mıyım bilmiyorum
Orasını bilmem. Netten aldıysan, sebebi ne olursa olsun 15 gün içinde iade hakkın var. Mesafeli satış sözleşmesinde bu var
Normal bir PC ben de Lenovo aldım aynı özelliklerde 18.300 e
Özelliğine göre pahalı gibi. Katlanma dokunmatik kalem özelliği olduğu için bu fiyat sanırım
Olabilir de ederi 20 falan bence
Çok iyi pc
Ekran kartı yok 🥹
Ekran kartı olmayan bilgisayar çalışmaz 😂
İşlemciyle birleşik yani :d
İşlemci zaten ekran kartının üstündedir bence gayet iyi bir bilgisayar
Teşekkürler
Rica ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?