Bir hata da silip attı beni neden?

Bir kızla tanıştım

Aynı iş yerinde çalışıyoruz nöbet yerlerimiz farklı her gün yuz yüze değiliz

Çıkışlarda işte denk gelirsek falan ya da kahvaltı zamanı

İlk tanışma zamanı geceden çıkıp ana kapıya girerken oldu günaydın dedim akşam da wpden numarasını buldum yazdım o gün gece 2 bucuga kadar konuştuk

Ben arkadaşça davrandım 5 6 gün böyle yazıştık

Sonra çıkışta denk geldik daha doğrusu ben onu bekledim denk gelince de merhaba naberin sonrasinda kız kardeşini almaya gitti giderken wpden yazdı hemen gidecek misin dedi

Seni görmeden olmaz dedim

Oturduk konuştuk kız kardeşi de vardı sonra otobüse bindi ben motorla eve gittim yine konuştuk

Eldivenini giy giderken de video çekme tedirgin oluyorum dedi bir sürü güzel şeyler yaşadım kısaca sonra cumartesi yine otururuz dedi bende dayanamadım Antalya'ya buluşalım dedim Tamam dedi buluştuk mark Antalyaya buluşacaktık geldim ben dedim oda dedi yola çıkarken neden yazmadın dedi aslında yazmıştım ekran alıntısı gönderdim özür diledi aslında anladım olayı sonra dedim sen nerdesin ben seni gelip alayım öyle gideriz dedi tamam dedi konum atmadı ant. Adliyesinin orası dedi gittim aldım gittik çay içtik mark Antalya'dan çıktık kaleiçine gittik orada da kahve içtik sohbet muhabbet derken ikinci gün de geldim yine buluştuk bu sefer cam piramide gittik gol vardı balıklar vardı neyse bank da oturduk kedi falan sevgi sonra bende muhabbet bitti yakınlaşmak istedim yanına dibine kadar geldim elimi omzuma attım sardım bir süre sonra mahsuru var mı dedim oda dedi elimin tersindesin ama bişey yapmadım dimi dedi evet dedim sonra öpeyim mı dedim beni kaybetme dedi tebessüm ederek bende elimi tuttum kalite kontrol mu yapıyon dedi tebessüm etti gözlerini çok kaçırdı bende inadı bırak yüzüme bak artık dedim baktı tebessüm etti güldü sonra başını başka yere çevirdi bu seferde dedi taşlarda ne güzelmiş dedi bende dedim Allah'ın dağı taşı dedim sonra kız telefonudan müzik açtı bana arkasını dönerek yaslandı ben saçını oynuyordum saçımı oynama uykum gelir dedi bir süre sonra uyudu 20 dakika falan ben ellerimi belline götürdüm iki elimi birleştirdim çenemi omzuna dayadım iyi misin dedim evet dedi sen asıl iyi. Misin yaslandım dedi benim için hiç bir sorun yok dedim güldüm 😆 Benim sorunum o ikinci buluşmanın sonunda daha öncede diyordum tabi de sevgili olalım diye o arkadaş kalalım diyip duruyordu cok acele ettim kavga çıktı o günün gecesinden ertesi sabaha kadar ne yazdiysam görüldü yaptı sinirlendim iş yerine gittim o gün izinliydim canım acıyordu kalbim çok kötüydü wpden aradım açtı sesi çok sinirliydi neden geldin de bizi görürlerse de sıkıntı olur da falan dedi bende seni incitmek için gelmedim nolur böyle yapma dedim soğuktu baya bana karşı seni engellerim bak dedi yazma dedi yazmadım gece arayacam diye susturdu bende tamam dedim gece aramadı gece 2 de ben yazdım seni zor duruma düşürdüm diye mesaj yazdım kusura bakma dedim arkadaş kalalım falan filan o da dedi kız işte arayacaktım da dedi eve yeni geldim falan dedi Böyle böyle konuştuk ben wpden tekrar böyle duygularimi belli eden şeyler yazdım sinirlendi yazma foto atma şunu yapma

Sonuç olarak ikinci buluşmadan sonra hemen üstüne gidip darlamam sevgili olalım diye halbuki zaten iyi kötü sevgili olmustuk kız soğudu benden ve şu an yazsada bana cevap verse de eskisi gibi değil bu da beni çok üzüyor kafayı yedim uyuyamıyorum evde sürekli ağlıyorum ise geliyorum işte ağlıyorum bir bahane bulup yazıyorum ama duyguları belli edince sinirleniyor ne yapacam şaşırdım

Bir hata da silip attı beni neden?