Benim düşüncem kk hatavar kk destekleyen kitledede hata var
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Seloyu serbest bırakıcam demesi KK'ya kararsız milliyetçi oyları kaybettirdi ve Meral Akşener'in son dakika masadan kalkması da KK'ya zarar verdi
su siteden sorulan soruları kağıda bastırıp sokak sokak dolasan gördüm
2 kaldıktan sonra deprem bölgesine edilen hakaretleride aynısını yaptılar
Yanlış adaydı.
Kk veya chp sorun yok kk destekleyen kitlede sorun
Sorun var. Kk ve CHP sorunlu. Ben zafere vereceğim bir dahakine.
kk veya zafer partişi değil sorun ben kk veya erdoğanı anaca televizyondan göreceğim onu destekleyen halkı okulda hastanede durakta her yerde görüyorum siz sağa kesiminden kendinizi üstün görmeseniz onlarla aynı dili konusursanız ve chp yönetimi veya heran gibi parti sağ kesimin dini özgürce yasaya bilceğini dini eğtimini özgürce aldıra bilceğini kanıtlarsa o kazanır secimi bu hataları düzeltmek için 5 yılınız var düzeltmeseniz birdaki secim sonucu beli eski chp simdiyi kaybeti simdiki chp önümüzdeki secimi kaybeder
Halk bilgisiz ve bunu söyleyeceğim evet AKP'ye oy versinler umurumda d değil.
halk bilgisiz veya bilgili bir sey değismez siz halkın dilinden konusmayı bilmiyorsunuz
şu halki suçlayanlar tam bi embesil. halkin istedigi gibi aday cikar oy versin durzuk cocugu. halk senin dayattigin adayi secmek zorunda mi. anca chp kitlesi istemedigi adaya oy verir koyun cunku.
kk cok kk destekleyen kitle sıkıntılı
Hala yanlış kişi aday diye analiz yapıp bunların karşısına allahı dahi aday etsen tayyibe oy vereceklerini anlamayan muhalifler var
kk sorun değil onu destekleyen kitle sorunlu
Neymiş sorunları
1 kendi aranızada anlasamıyorsunuz
2 sağ kesmimden kendinizi üstün görüyorsunuz
3 onların düşünceleri olduğunu unutuyorsunuz
4 onların düşüncelerine saygı duymuyorsunuz
5 onların dilinden konusmuyorsunuz
6 siz muhalefet olurken erdoğan oluyorsunuz
1. Sine katiliyorum secim esnasinda umudum yok kaybettik diyende, iki gun once kalp atip dedem diyip secim bitince aday olmamaliydi diyende cok bunda hemfikiriz
2. Si ben kimseyi kendimden ustun gormedim gormem cevaplarim hep karsimdakinin uslubuna goredir ilk turdan beri surekli bu sitedeyim cok saygili bir sekilde akp li biriyle tartistigimizda oldu beni yaninda olsam yumruklamak istedigini soyleyende oldu bu parti degil karekter meselesidir
Kimsenin dilinden konusmaya da mecbur degilim ulkede milyon tane multeci varken ekonomi berbatken hala bu duzene, tek adam rejimine dur denmiyor, din kitap somuruluyor, camiilerde siyaset yapiliyor, evine bir sey alirken on defa dusunen insanlar adam sarayda oturmaya devam edecek diye kutlamalar yapiyor adama tapan bir kitle var ne yaparsa yapsin erdogan diye bagiriyorlar hicbir seyi sorgulamiyorlar verdiğiniz oy sadece sizi ilgilendirse banane derim zaten ama
25 yasindayim bir daha ki secimde artik 20 lerimde olmayacagim senin verdigin oy benim hayatimi etkiliyor o yuzden dusuncelerinize saygi duymak zorunda degilim
Benim demeye calıstığım su siz kk sokağa yansıyan yüzüsünüz eğer kk eski yanlısları yapmayacağını yaparsa hep birlite karsı duracağınızı kanıtlasaydınız kk kazanırdı
Örnek
siz okulardaki dini eğitmi kaldıracağım diyor veya secmeli yapacağım diyorsunuz bunun böyle derseniz tepki alırsınız yerine gidip okulardaki zorunlu dini ders kalacak sadece isteyen aile cocuğuna dini ders verdirilecek hata secmeli kuran derside olacak deseniz poreplem cıkar
basortu yasagini diyorsun sanirim cok once olan bir seyi hala tartismak tekrar boyle bir sey yasanacagini sanmak cok garip basortusu soyledigi sey icin helallik istedi zaten ozur diledi ciktigi her yerde bu din dersi olayini hic duymadim boyle bir sacmalik olamaz o zaman bu mantiga gore tayyip kazanirsa seriat gelir deniliyordu o zaman 1 2 yila seriat gelir oyle mi
Öncelike Saadet partişi ve hudapar idolojişin aynı olduğunu söylemek isterim korkutmak gibi olmasın ama münkün
ana yasada degişiklik yapmak için 400 milet vekili gerek mecilis coğunluğu erdoğandan yana 6 masadaki 3 işim buna dahil olursa 360 milet vekli olur ana yasa değismez ama refarandum yapılması gerekir
kk ve chp kitlesi sağ kesimi kıskırtmaya devam ederse sonuç ortada
Basörtü olayı gündem olduğu için biliniyor
Bilinmeyen ve önceside var
Kışkırtmak derken insanlar dogru bildiği şeyi söyleyebilir savunabilir yarın öbür aman şeriat gelir susalım mı diyelim nerede ifade özgürlügü?
Mümkün olduğunu düşündüğünüz halde gidip oy atabiliyorsanız yazıklar olsun iran olma yolunda ilerliyoruz şeriatçı kadın düşmanlarını meclise soktunuz milyonlarca mülteciye kalsın dediniz olan biz kadınlara olacak
Saadet partişinde siz meclise soktunuz hudapar gibi saadet partiside asırı sağ parti 10 milet vekili var
Benim dediğim kıskırtma
Deprem bölgesine yapılan hakaretler veya
Sosyal medayadaki baska yorumlar
Hudapar Serihat gelecegine inanıyorsunuz refah partişin itifak giris sartı olan mültecileri gönderme satına nenden inamıyorsunuz sizi hudaparın kadın dusmanı olduğunu düşündüren nedir
Kadın dusmanı
Bir iki kendini bilmez hakaret etti diye chp boyle boyle dedi diye algı yaratıldı akpliler tarafından montaj video yapılıp sosyal medyaya konuldu erdoğan bunu alıp mitinglerinde oynattı kışkırtma dediğin şeyin alası yapıldı biz chp nin yüzüysek sizde akpnin yüzüsünüz. Ülkeye milyonlarca mülteciyi dolduran erdoğan din kardeşlerimizi gönderirsek allah bizi yakar diyen soylu, erbakan öyle istedi diye gidecekler mi sanıyorsun ayrıca erbakanın kafa yapısı bunlardan farklı değil. Zamanında iran da böyleydi bak şimdi ki hallerine. Yapıcıoğlunun söylemlerini hiç duymadıysan ben sana bir kaç örnek vereyim anadolu yakasında sabiha gökçen diye havalimanı var başka pilot mu kalmadı, bekar ve dul kadınlar sahiplendirilmeli, 14 yasindaki kız cocukları evlenebilir, huda parlı vekiller kadınlarla aynı katta bile çalışmak istemediklerini belirttiler, cinsel istismarı evlilik ile affını savunuyorlar bunlar yeterli mi
Saadet partişi nolacak kurucusu aynı
2 kendini bilmez diyorsunda hergun farklı bir olay cıkıyor
Deprem bölgesindekilere hakaret edenmi dersin
Sırf kutlamya katıldı diye kadın kafasına tas atanmı dersin
Simdi hepşini öldürelim diye vido yayılmaya basldı montaj video bilmiyorum
Heren gibi varişi olmayan kişin mirası evlik yetim bekar ve dul kadınlar sahiplendirilme kulanılmalı sahiplendirilme derken finasal olarak diyor 16 yasında mahkeme kararıyala evlenile biliyor 14 yasında evlenilmesinemi taktın ordaki olay rıza yasın 14 15 olması bu yasta onu yapıyorsa evlene bilirde diyorlar
cinsel istismarı evlilik ile affını savunuyorlar dediğin adamlar tecavuz cezayı hafifleten nedenler kalksın diyor idam istiyor hata
Kutlamaya katılan kadının kafasına taş atan yine sizdendi yalniz aynı zamanda imamoglunun mitinginde kucuk cocuklara yaslilara atilan tas da akplilerdi unutma.
Huda parin soylemlerini sakın hafifletmeye calisma sahiplendirmek derken kopek gibi sahiplendirmekten bahsediyor tepki alinca yok biz oyle demek istemedik demekle yirtamaz 14 yasindaki bir kiz cocugunun evlenebilmesine tabi ki takarim cocuktur o daha cocuk yasal da degildir kendisinin kadınlar hakkında bir suru soylemleri var şeriatçı zaten ne beklersin sene 2023 hala kadın haklarını konusuyoruz bir erkeklede bunu tartismak istemiyorum bu ulkede kadın olarak yasamayan anlamaz
Tası atanın Bizden olduğunu kanıtlayan bir delin var mı imam oğluna yapılanın doğru olduğunu savunmuyorum
adamın konusmasını defalarca dineledim
Parti sayfasında bile benim dediğim gibi yazıyor 16 yasındakin evlendirilmesine nenden takmıyorsun
Azıcık vizdanınızı kulanın gözünüzü acın gidip akp oy vermeyin ama azıcık adil davranın karsınızdakinde insan olduğunu hatırlayın işinize geleni değil herseyi duyun bu tas atma olayı ilk değil dah öncede akp kadın arabasına saldırdılar
20 yasına bir daha gelmeyeceksin veya 5 yıl sonra 20 yasında olamayacaksın bırakın su kavgaları
Maganda gibi kutlama yapan akplilerdi her yerde silahlarla, bugun çıkıp chp 15 yasındakı kız cocukları evlenebilir dese ilk tepkiyi gostericeklerden biri ben olurum ben takim tutar gibi parti tutmuyorum destekledigim adayi ilah gibi gormuyorum ama sen chpliler cok saygisiz onu bunu yaptilar diyosun ben de sana buna karsilik akp destekcilerinin yaptiklarini soyluyorum ama sen gormek istemiyosun heralde siz gozunuzu acin verdiginiz oy yuzunden ekonomi zaten berbatti her seye iyice zam gelecek milyonlarla multecilerle ulkeye tikilip kaldik benim yurt disina gitme gibi bir sansim da yok boyle yasamak istemedigiz icin zaten verdiğimiz bu kavga evet bir daha 20 lerimde olmicam bu hayati yasamak zorundayim bir seyler degissin diye cabaladim simdi siz vicdaninizi sorgulayin benim ki rahat cunku, iyi gunler.
Belediye secimlerinde sizde yapmadınızmı kutlma
15 kızı evlendirmeye karsı cıkarım diyorsun 16 yasında mahkeme karıyla evlenile biliyor
Böyle kanun var git karsı cık hadi 15 yasındaki bir kişi cinsel iliskiye gire bilir ama evlenemez mantığınız yüzünden adamlar bunu savunuyor
eski chp 20 yıl erdoğanı kazandırıdı siz 20 yıld dah baska adayı kazandıracaksınız
Bize gözünüzü acın diyeceğin kadar gidip siz gözünüzü acın erdoğanın gitmesini istiyorsanız chp ve kitlesindeki kötü algıyı kırın su 5 yıl içinde yoksa ondan sonra gelecek olan bir dah indiremezsiniz
Yanlış aday ve halk yüzünden
Onu destekleyen halkmı yoksa erdoğanı destekleyen halkmı