daha önce de sormuştum ama korkum hala mevcut, çok önemli bir şey soracağım. ben bundan yıllar öncesinde litmeçte birine uygunsuz bir fotoğraf atmıştım yüzüm gözükmüyordu hatırladığım kadarıyla üzerinden yıllar geçtiği için tam hatırlamıyorum ama hatırladığım yüzüm gözükmüyordu, ben bu fotoğrafı attıktan sonra uygulamayı sildim ve o günden sonra da geri girmedim uygulamaya sonrada o uygulamayı kullandığım cihazı sıfırladım sonrasında da zaten aklımda gelmedi geri, şifreyi e postayı vs falan hiç hatırlamıyorum da, ama şuanda çok korkuyorum bu konuda, o fotoğrafımı yaydı mı bilmiyorum uygulamaya girmedim geri veya sonrasında bana yazdı mı tehdit falan oldu mu onu da bilmiyorum girmedim geri, o fotoğrafım yayıldı mı bilmiyorum veya kötü bir şekilde kullandı mı bunu bilmiyorum veya ne bileyim belki başka uygulamalarda yaymıştır falan onu da bilmiyorum litmeç için anonim dediler ama bundan da kesin emin olamıyorum hesabımı da hatırladığım kadarıyla silmemiştim sadece uygulamayı sildim ve şu an gerçekten çok korkuyorum, o hesaba ne oldu bilmiyorum veya o konuşmalara veya o fotoğrafa ne oldu bilmiyorum asla yaydı mı veya kötü bir şekilde kullandı mı bilmiyorum o hesabıma ne oldu da bilemiyorum şu anda ve aşırı korkmaya başladım yayılmış mıdır çok korkuyorum bu durumdan, veya benimle alakalı bir şey yaymış mıdır onu da bilmiyorum mesela ismim yazıyordu diye hatırlıyorum uygulamada ama, benimle alakalı bir şey yaymış mıdır ki, ya da ne bileyim benim kim olduğum belli midie kim olduğumu anlamış mıdır insanlar bilmiyorum üzerinden zaman da geçtiği için kesin olamıyorum bazı şeylerden o hesap hala duruyor mudur oda belli değil, ya o fotoğrafı kullandıysa yani, ortalıkta geziniyorsa yani of ne yapacağımı bilmiyorum bir şey olmuş mudur yardımcı olur musunuz çok korkuyorum şu an
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Kanka bisi olmaz rahat ol ve guvenmedihine atma atarsan da ekrsn goruntusu alamasin oyle at ona dikkat et
14 Yorumla
Soran6 ayya zaten bir daha atmam asla da, ya bir şey olursa yani yaymışsa ne olacak onu ne yapacağım ve biraz da mesela yayılmasından ve beni tanıtacak bir şey olmasından korkuyorum o ne olacak
Soran6 aykonuşalım olur
Soran6 ayattım yazarsın
Gizli Üye(25-29)6 aySen geri*zekalı mısın elin adamını 2 dakika zevk vereceksin diye niye kendini teşhir ediyosun hiç mi aklın mantığın yok? Açsın googledan istediği görsele baksın 2 dakikalık zevk için maskara oluyosunuz
04 Yorumla
Soran6 ayya zaten çok utanıyorum bundan keşke olmasaydı keşke atmasyadım o anın canım ile oldu gerçekten şu an da çok korkuyorum ondan zaten keşke böyle bie şey yapmasaydım, onun elinde fotoğrafım var şimdi yaymış olabilir mesela çok korkuyorum sence yaymış mıdıe ya of
Cevap sahibi6 ayYaydığını sanmıyorum yaysa bile yüzün gözükmediğini söyledin. Hatırladığın doğrudur yani, bakıp geçmiştir unutmuştur bile. Olan olmuş ihtimalleri düşünerek kendini üzmene hiç gerek yok. Kuruntu bu çünkü sadece. Bakıp geçmiştir seni tehdit veya rezil edecek bir durum yok. Anonim yerde birinin kimliksiz resmini kullansa bile bir şey çıkmaz yani. Bakıp geçmiştir sadece bundan sonra hareketlerine dikkat et pişman olmayacağın şeyler yap inançlı biriysen de dua et. Geçmiş pişmanlığın için kendini üzmene değmez bir sorun yok çünkü şu an. Eğer bir sorun olursa o zaman düşünürsün zamanını kendini üzüp strese sokmakla harcama değmez
Soran6 ayya.. çok teşekkür ederim gerçekten, bunun şu anda bana ne kadar iyi geldiğini anlatamam, çok teşekkür ederim yeniden bir daha asla yapmam zaten bunu, dediklerinde çok mantıklı sana güvenmeyi seçiyorum gerçekten şu an az da olsa içimi rahatlattın, strestwn elim ayağım titriyordu çünkü cidden çok sağol ya of
Soran6 ayabla sana bir şey daha soracağım ya birde bie şey diyeceğim yani ben bundan da korkuyorum ben bu uygulamada kendi ismim ve kendi gmail adresim ile girmiştim, ve dmde insanlara kişisel bilgi verdim mi hatırlamıyorum hani beni tanıtacak, kşm olduğumu belli edecek bir şey var mıydı hatırlamıyorum ve şuanda ondan da korkuyorum hani ya beni bulurlarsa, yayarlarsa falan diye bu konuda ne yapacağım yani
Attığın kişi bile unutmuştur ya sakin ol bişey olmaz
13 Yorumla
Soran6 ayunutmuş mudur ya, bende öyle düşünmek istiyorum inan üzerinden zaman geçti ama insanlar o kadar kötü ki ya unutmamışsa ve mesela o fotoğrafı kötü bir şekilde kullanmışsa/yaymışsa ne olacak sakın olamıyorum kb
Soran6 ayinan uğraşmış olabilir ya, yayan var çünkü tanımıyorum etmiyorum ne bok yiyeceği belli olmaz, umarım dediğin gibidir böyle boktan insanlar var çünkü yani
6 aySaçmalama ya internet uygunsuz fotoğraf dolu seninkini napıcak millet
02 Yorumla
Soran6 ayama yani ne bileyim ya yaymışsa heryere falan, ve bir diğer korkum da hani nasıl desem beni tanıtacak bir bilgi verdim mi insanlara hatırlamıyorum hani beni tanırlar mı diye çok korkuyorum yani of
- 6 ay
Bu kadar gizlenme bence yok olucaksın 🤭 Tanısalar ne olur ki en fazla teklif ederler
6 ay4-5 yıl geçmiş şimdiye kadar önüne olumsuz bir şey çıkmamış korkacak bir şey yok
07 Yorumla
Soran6 ayabi yani şöyle diyeyim bu olaydan sonra uygulamayı sildim ben hani bir şey olduysa bile bilemezdim başka da nerede karşıma çıkacak ki yani, mesela ve o fotoğrafı yaydıysa veya kişisel bilgimi falan yaydıysa o fotoğraftakinşn ben olduğum belliyse ne olacak yani onu bilmiyorum sıkıştım kaldım
- 6 ay
Kız senin hayatını etkilemedikten sonra önemli değil. Hiçbir şekilde öğrenemiyorsan kimse aaa bu o kız dememişse sorun yok
Soran6 aykimse bana öyle bie şey yazmadı ama yine de korkuyorum yani ya insnalar biliyorsa onun ben olduğumu falan ya of
- 6 ay
Senin OKB falan var mı
Soran6 ayo ne abi bilmiyorum
- 6 ay
Takıntı hastalığı
Soran6 aybilmem
6 ayYüzün gözükmüyorsa ne olabilir ki? Ayrıca kaç sene geçmiş, şimdiye bir şey olmamışsa daha da olmaz.
03 Yorumla
Soran6 ayya hatırladığım kadarıyla gözükmüyordu, ama yine de korkuyorum bie şey olabilir yani, ve biraz da benim olduğumun anlaşılması ya mesela zamanında kişisel bilgimi vs verdim mi hatırlamıyorum mesela diyelim yaydı yani bemim kim olduğumu bilmelerinden vs de çok korkuyorum şu an ne yapacağımı da bilemedim, ya dediğin şeyde şu sıkıntı var bir şey olmuşsa bile benim haberim yok uygulamayı silmiştim ben sonrasında yani oldu mu bir şey olmadı mı bilmiyorum yami
- 6 ay
Dediğim gibi bir şey olmuş olsaydı şimdiye kadar çoktan olmuştu. O yüzden artık sen de unut bunu, takma kafana
Soran6 ayabi olmuşsa bile nereden bileceğim ki o fotoğraftan sonra uygulamayı sildim bir şey oldu mu olması mı bilmiyorum bile, unutamıyorum ama yani ya bir şey olmuşsa yayılmışsa vs of
6 ayKimse bi fotoyu yaymaz dert etme bi daha da yüzünü atma kimseye
021 Yorumla
Soran6 ayya hatırladığım kadarıyla yüzüm yoktu bu fotoğrafta zaten, sadece bir kıza attığımı hatırlıyorum yüzümü ama onun da hiç yayacağını düşünmedim, ama insanlar öyle demiyor ya yayılmış da olabilir
- 6 ay
Sanmıyorum çok komşk olur
- 6 ay
Kim naapsın birinin çıplak halini
Soran6 ayyani bilmiyorum ki ya, yayan var sonuç olarak sırf pislikliğine yine yaparlar yani veya kötüye kullanırlar illa bir sebebe gerek yok bence bunun için ya
Soran6 ayumarım dediğin gibidir ya
- 6 ay
Bence dediğim gibi
Soran6 ayya birde bie şey diyeceğim yani ben bundan da korkuyorum ben bu uygulamada kendi ismim ve kendi gmail adresim ile girmiştim, ve dmde insanlara kişisel bilgi verdim mi hatırlamıyorum hani beni tanıtacak, kşm olduğumu belli edecek bir şey var mıydı hatırlamıyorum ve şuanda ondan da korkuyorum hani ya beni bulurlarsa, yayarlarsa falan diye bu konuda ne yapacağım yani
- 6 ay
hiçbir şey olmaz korkmayı bırak insanlarada kişisel bilgilerini verme
Soran6 ayemin misin ya, ama ya kim olduğumı belli edecek bilgiler varsa mesela hani kim olduğum belliyse biliyorlarsa ne olacak, vermem daha zaten de işte buna korkuyorum istemsiz
- 6 ay
Sen vesvese yapmışsın
- 6 ay
Sakin olursan daha mutlu olursun
- 6 ay
Kötüyü düşünmenin manası yok sürekli
- 6 ay
Bir hata yapmışsın bir daha yapmazsın olur biter tamam mı evladım
Soran6 ayabi tamam da AMA YA BELLİ EDECEK ŞEYLER VARSA nasıl unutup mutlu olayım ki yani görmezdwn nasıl geleyim yani tanıyorlarsa falan of, sıkıyorum özür dilerim ama
- 6 ay
Kaç yıldır bişi olmamış şimdi niye olsun
- 6 ay
Hadi biri gördü seni buldu diyelim fotoşop yapmışlar dersin
- 6 ay
Yani bu jadar zaman bişi olmamış şimdi niye olsun
Soran6 ayya korkum şu benim, hani benim olduğumu belli eden şeyler var mı hesapta yani mesela o fotoğraftakinin ben olduğum belli mi yani meseöa veya kişisel bilgimi verdim mi, beni tanıyan olur mu diye korkuyorum hani mesela benş tanıtacak belirgin bilgilerim var mı ondan korkuyorum gemel olarak ya şu an
Soran6 ayfotoşop mu, bilmiyorum ya hani bilgilerimin yayılması kim olduğumu bilmelerini düşünmek korkunö
Soran6 ayya, ya bir şey olduysa ve ben bilmiyorsam bu olay başka cihazda oldu daha da girmedim yani olmuşta olabilir korkuyorum yine de yani istemsizce
- 6 ay
Seni ben ikna edemem, sen uzman birinden yardım al
Gizli Üye(30-35)6 ayOlsa şimdiye kadar olurdu. Hiç bir şey olmaz.
211 Yorumla
Soran6 ayya sorun şu, mesela olduysa bile ben bilmiyorum bu fotoğrafı attıktan sonra uygulamayı sildim ne oldu vs asla bilmiyorum yani sıkıntı o ne yapacağım
Cevap sahibi6 ayGereksiz kuruntu yapıyorsun. Hiç bir şey olmaz. Ne olabilir ki mesela. ?
Soran6 ayya bilmiyorum, kuruntu mu yapıyorum bilmiyorum da ama, ya emin misiniz olmayacağına ki. mesela yaymış olabilir veya kötüye kullanmış olabilir insanlar çok iğrenç her şey olmuş olabilir inan yaymış olabilir kullanmış olabilir, ve biraz da korktuğum şey bilgilerimi falan da yaymış olması mesela diyelim yaydı benim olduğumun belli olmasını düşünmek bile korkunç gerçekten mesela beni tanıtacak bir bilgim var mıydı ondan da emin değilim ondan bu korkum
Cevap sahibi6 ayYıllar olmuş, varsayalım ki yaydı... Nasıl ispat edilebilir ki sen olduğun? İnsanlar birbirine benzer. Ayrıca günümüzde yapay zeka ile herkesi her kılığa sokabiliyorsun.
Gerçekten gereksiz kuruntu yapıyorsun.
Soran6 ayya ben tam hatırlamıyorum da attığım fotoğrafı için değişik tarafı bu, ve nasıl ispat edebilir bilmiyorum orada da yani mesela zamanında kişisel bilgilerimi verdim mi konuşurken millete onu da yayarsa birlikte diyorum yani bir taraftan da ben olduğumu anlarlar mı diye düşünüyorum mesela benim kim olduğumu bilirler mi diye, ondan korkuyorum yani anlatabiliyor muyum kendimi bilmiyorum ama korkmam normal bence kuruntu değil ya çünkü birinin elinde benim uygunsuz fotoğrafım var ve bununla bir şeyler yapmış olabilir sen olsan endişelenmez miydin
Cevap sahibi6 ayHayatımı zehirleyecek kadar endişelenmezdim.
1. Endişelenmek gereken süre geçmiş.
2. Endişelenmenin yararı yok
3. Mantıken böyle bir şey olsa bile istaplamaları imkansız.
4. Bu yayacak olan için de büyük bir suç.
üzülmene ve endişelenmene gerek yok bence.
Soran6 ay2. ye kadar mantıklı evey ama 3de bende patlak verdi, korktuğum şeyde biraz yaymışsa/yayıldıysa bile o kişinin ben olduğumun bilinmesi mesela dediğim gibi kişisel bilgimin falan olması mesela ondan kim olduğumun anlaşılması yani, ve bir süre sonra ortaya çıkması da korkutuyor beni, yine de endişem var maalesef yoruyorum seni üzgünüm ama
Cevap sahibi6 ayPeki endişelenmen durumu düzeltecekse ya da olmasını engelleyecekse endişelen bakalım.
Soran6 ayhaklısın aslında tamam da, yayılmışsa bile kendimi nasıl aklayacağım nasıl çıkacağım ki bu işin içinden
Cevap sahibi6 ayEn kötüsü olsa bile bence sorun değil. Ergenlik hatası der geçersin ki dediğim gibi ispatı bana göre mümkün değil, birinin yaymaya cesaret edeceğini sanmam. Ama bu çağda bunu yapmayan da pek kalmadı yani. Hayatına bak.
Soran6 ayya en kötüsü zaten heryerde yayılmış olur, korktuğum birinci olarak bu. onun haricinde benim olduğumun bilinmesi çünkü kişisel bilgi vermiş miydim hatırlamıyorum, ergenlik hatası evet ama baya kötü bir şey beni bulmaları vs bilmiyorum tanınmam falan çok korkutuyor beni ya.
Gizli Üye(30-35)6 ayKız herkesin var zaten daha doğrusu ünlülerin ifsalari var ne ararsan hatta boy boy ifsalarla dolu onlarda hayatına devam ediyor mesele
012 Yorumla
Soran6 ayya ama ben edemiyorum çok utanıyorum bundan gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum yaymış mıdıe onu bilmiyorum ya of
Cevap sahibi6 ayYaymış konusu bilmiyorum belki yapmış belki yapmamıştır bilmiyorum zaten üstünde baya geçmiş ki 4-5 sene olmuş
Soran6 ayyani evet öyle ama üzerinden zaman geçniş olması bu durumu değiştirmiyor ki hala korkuyorum yani yaymışsa falan diye
Cevap sahibi6 ayBu korku şimdi mi geldi yoksa daha önce var mi
Soran6 ayya daha yeni geldi kaç haftadır bundan korkuyorum
Cevap sahibi6 aySende ters etki olmuş
Soran6 ayya bilmiyorum arada aklıma geliyordu ama böyle yayılır mı falan diye dğşünmemiştim hiç ben
Soran6 ayya birde bie şey diyeceğim yani ben bundan da korkuyorum ben bu uygulamada kendi ismim ve kendi gmail adresim ile girmiştim, ve dmde insanlara kişisel bilgi verdim mi hatırlamıyorum hani beni tanıtacak, kşm olduğumu belli edecek bir şey var mıydı hatırlamıyorum ve şuanda ondan da korkuyorum hani ya beni bulurlarsa, yayarlarsa falan diye bu konuda ne yapacağım yani
Cevap sahibi6 ayİşte sosyal medya pek güvenmiyorum eskiden bende herşeyi kişisel verilerimi verirdim ama şu an asla kendimi o konuda yapmıyorum her zaman farklı isim soyluyorum ben
Cevap sahibi6 aySosyal medya güvenilmez yer
Soran6 ayevet öyle de peki eğer tanınır olursam falan ne olucak ya
Cevap sahibi6 ayBir şey olmaz ya
Yüzün belli olmadıysa sıkıntı yok olan olmuş geri dönüş yapamazsın bidaha yapmamaya bak tehdid etse bile sen görmemişsin nasılsa
03 Yorumla
Soran6 ayya sıkıntı biraz da o yani emin olamıyorum bir fotoğraf hatırlıyorum ama o mu değil mi emin değilim ona attığımı hatırladığım fotoğrafta suratım görünmüyordu, ama bie diğer korktuğum şeyde şu hani benim hakkımda kişisel bir bilgi verdim mi insanlara onu hatırlamıyorum da yani, ve hani yaydıysa bile ne yapacağımı bilmiyorum ve yaydıysa tanırlarsa falan diye korkuyorum bilmiyorum ya
Soran6 ayyani doğru diyorsun tabi de, acaba kim olduğum anlaşılır mı diye korkuyorum yani tanırlar mı falan diyorum tanınır mıyım falan dedim de yani bilmiyorum teşekkür ederim sana da
6 ayAradan 4 5 yıl geçmiş artık ne sıkıntısı olacak birde yüzün gözükmüyormuş
09 Yorumla
Soran6 ayama şimdi öyle de ya olduysa mesela o zamanda veya şuanda mesela yayılmışsa ne olacak yani, yaymışsa mesela veya kötü bir şekilde kullanmışsa ne olacak yani o ne yapacağım ki, ya evey hatırladığım kadarıyla suratım görünmüyordu ama emin de olamıyorum
- 6 ay
Yayılmadan önce söylerdi zaten
Soran6 ayabi söylese bile haberim olmaz ki, uygulamayı silmiştim ben o fotoğrafı attıktan sonra yani o yüzden bie şey oldu mu yaydı mı vs bilemiyorum
- 6 ay
Bence kafan rahat olsun bir şey çıkmaz ondan
Soran6 ayemin misin bazıları yayılmıştır falan diyor çıkarsa ne olacak yani of
- 6 ay
Eminim
Soran6 ayabi peki de sen ayrı başkaları ayrı diyor birisi telegramda yayılmıştır diyor yayılmıştır diyen var ne edeceğimi ne yapacağımı şaşırdım yani
- 6 ay
5 senede karşına illlaki çıkardı o
Soran6 ayabi nerede çıkacak karşıma uygulamayı silmiştim sonra nasıl çıkabilir ki, ve bie diğer korkum da o fotoğraftakinin ben olduğumun bilinmesi falan ya of
Yüzün gözükmüyorsa korkma yayılsada bir şey olmaz
19 Yorumla
Soran6 ayama yine de çok korkuyorum, ya yayılmışsa yani ya da bir yandan korkum da şu emin olamıyorum ya beni tanıtacak bir şey varsa yani üzerinden yıllar geçti ve tam hatırlamıyorum bile hatırladığım kadarıyla yoktu ama onun dışında beni tanıtacak bir şey varsa diye de çok korkuyorum ne yapacağımı bilemedim
- 6 ay
Normal bir fotoğraf tehlikeli mi peki. Aslında instada falan olanlar da aynı riski içerir o zaman. Yine de bilmiyorum
Soran6 ay@yaşlandıkbeaa ya şöyle söyleyeyim nude denecek tarzda değil bence çıplak fotoğraf değil ama iç çamaşır görünüyordu yani risk içerir mi buda
- 6 ay
Bilmiyorum ben normal fotoyu sordum aslında
Soran6 aynasıl çıkacak ki, yayılsa bile zaten uygulamayı sildim ya beni tanıtacak mesela ismim soyismim falan olur o aralar çok küçüktüm ve vermiş de olabilirim bu bilgileri ondan korkuyorum, ya biraz öyle tanısalar tabiki çıkardı ortaya ama benim bir korkum da mesela diyelim yayıldı onun ben olduğumun anlaşılması falan hani ya of
Soran6 ayumaeım yani, fotoğrafın yanında birde acaba bilgilerimi vs yaydı mı sorusu da var ya
Soran6 ay@yaşlandıkbeaa normal fotoğraf niye tehlikeli olsun ne alaka sorum ile anlamadım
Gizli Üye(25-29)6 ayAtaman daha yii olurdu ama atmışahn bir lere BJ kadar abartma. Gerek yok boş ver
017 Yorumla
Soran6 ayya keşke atmasaydım zaten utanıyorum bundan şu an da ama abartılmayacak gibi de değil ki ya yaydıysa her yere, ya da beni tanıtacak bir bilgi verdiysem millete beni tanırlarsa yayarlarsa falan işte ya of
Cevap sahibi6 ayMerka etme kimse öyle kolay kolay yayamaz. Bakar 31 çeker sonra siler
Soran6 ayöyle mi diyorsun ya yaymamıştır dimi o zaman? ya bir yerde da tanınır mıyım diye korkuyorum açıkçası ya millete kişisel bilgi verdim mi hatırlamıyorum pek yani
Cevap sahibi6 ayMerak etme tanınmazsın. Kimse öyle peşinde de düşmez. O kadar manyak çok değil. Ayrıca zaten bedeninden kim tanicak seni
Soran6 ayof umarım ya çok utanıyorum zaten keşke yapmasaydım böyle bie şey şu anda da çok korkuyorum umarım yaymamıştır ya of
Cevap sahibi6 ayKorkma ya. Gerçekten korkacak bir eşy yok. Hiç umrunda bile olmasın. Sen kaç yaşındasın
Soran6 ayreşit değilim ben ondan
Cevap sahibi6 ayTamam üzülecek bir şey yok. Gereksiz yere üzülüyorsun. Bi Banaz yazmak ister misin. Emin ol o çoktan silmiştir
Soran6 ayne için yazacağım?
Cevap sahibi6 aySakinleşmen için. Boşa büyütüyorsun içinde. Biraz rahatla gerek yok bu kadar büyütmeye. Pişmansan tövbe edersin zaten. Tövbe ettin mi
Soran6 ayettim evet çok utanıyorum zaten tövbe de ettim, inşallah yaymamıştır oda
Cevap sahibi6 ayİnşaallah. Konuşmak istersen kısa sohbet edebiliriz. Rahat hissedersin
Soran6 aybu konuda mı? sana son bir şey sorsam olur mu ya, ya ben zaten korkuyorum bundan ya ben bu uygulamaya zaten kendi ismim ile girmiştim sorana da söylüyordum hatta, hatta kendi e postam ile girmiştim yani ve millete soyisim adres falan söyledim mi bilmiyorum yani hatırlamıyorum söylemiş olabilirim çünkü yaşımı sorana da falan da söylüyordum, bu korkumun yayılır mı acaba dememin veya hani acaba beni tanırlar mı dememin korkmamın sebebi bu, bu konuda ne yapabilirim ki ya.
Cevap sahibi6 ayBi yazar mısın bana oradan konuşalım. Merak etme kötü bir niyetim yok. Ne yapman gerektiğini söylicem sana
Cevap sahibi6 ayÇıktım gizliden
Soran6 ayyazarım tamam
Soran6 aytakip ettim, senşn yazman gerekiyor sanırım yazamadım ben puan falan dedi
- İnternet & Teknoloji konusunda 963 cevap paylaştı.
6 ayaklına gelidçe korkular normal ama unut derim
026 Yorumla
Soran6 aynasıl unutabilirim ki bunu ama, ya yayıldıysa yani ya yaymışsa hiç olmamışcasına unutmaya mı çalışayım yani bunu ya ya sonradan bir yerden çıkarsa vs of
- 6 ay
Yani gündeme gelen haberler veya işte olaylar gördükçe tabii ki aklına geliyor kötü kötü şeyler ama yine de yapacağım bir şey yok ki sadece kendini yaparsın üzülürsün
Soran6 ayama ne yapıcam yine de kalacak mı o olay o şekilde, ya yayıldıysa her yere o mesela onu ne yapacağım işin içinden asla çıkamıyorum ben ya
- 6 ay
Yayınlanmamıştır diye düşünüyorum öyle şerefsiz insanlar var ama olsa çıkardı filmde tehdit falan eder
Soran6 ayyani tehtid etmiş midir onu da bilmiyorum yani ki geri girmedim uygulamaya sildim hani yaymışsa veya tehtid etmişsw bile bilgim yok maalesed
- 6 ay
Yani altın düşme bence çok da bundan sonraki işte süreçte daha dikkatli olursun
Soran6 aytamam ama ona ne olacak bundan sonra yapmam bir daha aynı şeyi zaten
- 6 ay
Emin ol belki de kişide silip atmıştır hiçbir yerde yoktur
Soran6 ayyanş aslında bende öyle düşünmek istiyorum ama ya yayılmışsa korkusu ve sonradan bir yerden ortaua çıkmasını dğşünmek aşırı korkutuyor
- 6 ay
Yayılmış olsaydım muhtemelen görürdün ya da nasıl bir foto yani araştırmak lazım
Soran6 aynereden göreceğim ki geri uygulamayı sildim, ya çıplak değildi sadexw iç çamaşır vardı ama yani
- 6 ay
Korkma ya onlardan bir şey olmaz kimse de zaten emin ol görmemiştir bile silinmiştir
Soran6 ayya aslında bu uygulamadaki mesajlara bir süre sonra siliniyor dediler ama bilmiyorum ya
- 6 ay
Evet otomatik siliniyor çok uzun kalmıyor sonuçta hepsi yer kaplıyor server'da
Soran6 aypeki benimkide silinmiş midir mesala o fotoğraf, sohbet falan çünkğ bir daha girmedim uygulamaya? ya bak aslında bunu düşünerek de kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama silinmeden önce de bir şey yapmış olabilir de yani sonuç olarak
- 6 ay
Kaç seneden bahsediyorsun fotoğraf mı kalır şey mi kalır hiçbir şey kalmaz ki sohbetler bile yani taş patlasın iki üç ay duruyordur
Soran6 ayo zaman silinmiştir fotoğraf yani, inşallah o fotoğrafı da yaymamıştır. ya peki bu hesap duruyor mudur silmemiştim uygulamayı silmiştim sadece de
- 6 ay
Evet silinmiştir takma kafana artık kalmaz o kadar
Soran6 ayaa tamam o zamam, bazıları hesap da kapanıyor dedi, sıkıntı yok o zaman? heralde yani, teşekkürler
- 6 ay
Sıkıntı yok rahat takıl artık
Soran6 ayya son bir şey diyeceğim, burada şöyle bir sıkıntı var ben bu uygulamada kendi ismimi kullanıyordum sorana da söylüyordum kendi gmailim ile girmiştim zaten o ara numaram yoktu ama, soyisim adres falan söylemiş miyimdir millete hatırlamıyorum yani, dediğim o acaba beni tanırlar mı veya bunları yayarlar mı deme sebebim oydu bu konuda ne yapabilirim ki
- 6 ay
Sanmam kimse kimseyi tanımıyor o yüzden daha rahat ve tanışan da oldu sorun olmadı
Soran6 ayeğer kişisel bilgi verdiysem onunla bie şey yapmazlar mı fotoğrafı falan da geçtim hadi onlara silinmiş desek yani ne bileyim belki ulaşırlar veya ne diyeyim işte tanırlar o fotoğrafı ondan falan yani of
- 6 ay
Hayır ugrasilmaz bence bir şal relaks
Soran6 aybence diyorsun tetiklendim, of peki teşekkür ederim sana da
- 6 ay
Rica ederim rahat rahat
- İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı.
6 ayYaymış olsa çoktan sana da gelirdi
06 Yorumla
Soran6 aynasıl gelecek ki ben o fotoğraftan sonra uygulamayı sildim hani haberim olmayabilirdi
- 6 ay
Farketmez internete düşse görürdün belki ya da bir şekilde sana ulaşıp devamını isterdi.
Soran6 ayöyle mi diyorsun ya, bilmiyorum ki yine de emin olamadım yine de internete düşse bilw nereden görecektim üstte bie abi telegramda vardır falan diyor, o kesin yaydı falan diyor sende farklı bir şey diyoesun ne yapacağımı ne düşüneceğimi şaşırdım
- 6 ay
Ya binlerce yüz binlerce ifşa resmi var seninkini kim ayırt edecek.
Soran6 ayyani tamam öyle belki de, ya benim kim olduğumu belirten bie şey varsq kim olduğum belliyse yani ona ne yapacağım
- 6 ay
Bir bardak soğuk su içeceksin.
5 sene geçmiş
Bisey olsa olurdu01 Yorumla
Soran6 ayya sıkıntı şu, olduysa veya olmuşsa bile bilmiyorum ki bu fotoğrafı attıktan sonra uygulamayı sildim ne oldu asla bilmiyorum yaymış mıdır mesela bilmiyorum yani ama yayma ihtimali de var
Yüzün görünmüyorsa korkma
017 Yorumla
Soran6 ayya ben ondan da emin değilim, benim hatırladığım kadarıyla gözükmüyordu ama yine emin olamıyorum veya beni tanıtacak bir şey varsa benim kim olduğumu vs biliyorlarsa çok korkunç yani mesela diyelim attı bunu heryere ve hani mesela beni tanıtacak bir şey var o zaman ne olacak
Soran6 aynasıl düşünmeyeyim yani, yaymışsa nasıl düşünmeyeyim bunu unutabilecek bir şey mi ki bu
Soran6 ayya küçüktüm o zamanlar, istemişti bende o aralar aklım yoktu heralde atmıştım bilmiyorum zaten utanıyorum şu an keşke atmasaydım ne yapacağımı da bilmiyorum şu an yaymış olabilir
Soran6 ayreşit değildim öyle diyeyim
Soran6 ayya bilmiyorum abi işte ondan da emin değilim asıl kokrtuğum nokta da bu zaten, hani belki kişisel bilgimi vs biliyordur diye düşünüyorum bende tam hatırlamıyorum verdim mi onlaro vermedim mi diye işte
Soran6 ayya verdim mi bilmiyorum işte hatırlamıyorum onu da ya birilerinde kişisel bilgim varsa mesela bulurlarsa beni falan of
Soran6 aye ne yapıcam şimdi abi yayıldıysa bile ne olacak şimdi
Soran6 ayemin değilim işte düşse bile nasıl kalıdrocam
Buyuk ihtimal saga sola atmıştır
07 Yorumla
Soran6 ayatmış mıdır gerçekten ya, çok korkuyorum bundan ne yapacağım peki atmışsa yani of
Soran6 aynasıl ne olacak ama ya, tam kesin değil ama 4 veya 5 yıl önce oldu bu olay
Soran6 ayhatırladığım kadarı ile değildi, ama yine de yaymışsa bir şey olur mu, ya birde bie şey diyeceğim yani ben bundan da korkuyorum ben bu uygulamada kendi ismim ve kendi gmail adresim ile girmiştim, ve dmde insanlara kişisel bilgi verdim mi hatırlamıyorum hani beni tanıtacak, kşm olduğumu belli edecek bir şey var mıydı hatırlamıyorum ve şuanda ondan da korkuyorum hani ya beni bulurlarsa, yayarlarsa falan diye bu konuda ne yapacağım yani
- İnternet & Teknoloji konusunda 563 cevap paylaştı.
m 6 ayAtarken bize mi sordun güveniyorsan atma
00 Yorumla
6 ayAtarken korkmadın sonra mı korktun
01 Yorumla
Soran6 ayo zamanlar çok küçüktüm gerçekten ve anlamıyordum, evet hata ama o an onu anlayabilecek kapasiteye sahip değildim fazla küçüktüm yani, şuanda anladığım ve olabilecek tehtidlerin farkına vardığım için korkuyorum
Gizli Üye(25-29)6 ayaylar yıllar oldu o bile untmuştur dert etme
04 Yorumla
Soran6 ayya tamam da geçmişte yaymış olma ihtimali de var bende unutmak istiyorum ama yaymışsa düşüncesi çıkmıyor aklımdan o zaman ne olacak yani
Cevap sahibi6 aytanımadığın biri sonuçta. İsmin cismin yoksa sadece fotoğraf varsa dert etme. Zaten yapay zeka gelişti artık fake der geçersin. d
Soran6 ayismim vardı işte, korktuğum da biraz o kişisel bilgi verdim mi acaba o uygulamada millete diye düşünüyorum hatırlayamıyorum, eğer verdiysem ulaşabilirler veya tanırlar yani
Cevap sahibi6 aybu kadar zaman geçtiyse dert etmemelisin bence. Olan olurdu o bile unutmuştur dediğim gibi
Gizli Üye(36-45)6 ayUnutulmuştur sen de unut gitsin.
011 Yorumla
Soran6 ayunutamıyorum ama işte, zaten bir yandan yaptığım için utanıyorum bunu ama unutulacak bir şey de değil ki bu basit bir şey değil mesela hani, ya yaydıysa o fotoğrafımı veya beni tanıtacak bir şey varsa o zaman ne olacak yani
Cevap sahibi6 ayMillet p. rno film çekip yayınlıyor, korkma ya silmiştir kimse o riski almak istemez.
Soran6 ayyani olabilir ama yarı yarıya böyle yayma ihtimali de var yaymama ihtimali de bilmiyorum ya of
Cevap sahibi6 aySilindi gitti diye düşün... Rahat ol
Soran6 ayama ya silinmemişse yani, benimle alakalı bir şey bu rahat olamıyorum asla yayılmış olma ihtimali var teşekkür ederim ama yani asla sakin olamıyorum yayılmıştır da diyorlar zaten silinmediyse ne olacak ya of
Cevap sahibi6 ayYüzün belli değil, mişyarlarca cinsel görüntü var
Soran6 ayyani pekş tmaam da ya kötüye kullandıysa, ve diğer kötü tarafı da kim olduğumun anlaşılması sadece fotoğraftan da değil mesela kişisel bilgimden vs hani kim olduğumum bilinmesi korkum biraz da bu
Cevap sahibi6 ayYıllar geçmiş üzerinden.
Kötüye kullanacak olsa dışardaki yüzü belli birine yapar bunu
Soran6 ayöyle mi diyorsun, ya attığım fotoğrafta dediğim gibi hatırladığım kadarıyla suratım yoktu ama yine de insanlara güven olmuyor yine de bununla bir şey yapmış mıdıe diyorum yani bilmiyorum haklı gibisin de aslında biraz ama
Cevap sahibi6 ayÖzel hayatın gizliliği var, bunun suç olduğunu o da bilir.
Ciddi ilişkisi olunca o da her şeyi silmişritir
Soran6 ayolduğunu nereden bileceğim ki, ama abi şmdi üstteki birileei de kesin yaymıştır telegramda vardıe falan diyor ne edeceğimi şaşırdım ya
Gizli Üye(36-45)6 ayCok olmus korkma
011 Yorumla
Soran6 aykorkmamak elimde değil gerçekten çok korkuyorum bu konuda, ya yayılmışsa yani ve işin kötüsü me bileyim insanlar işte her yerde yayılmıştır vs diyor yani ve bende bilmiyorum hatırladığım kadarıyla yüzüm gözükmüyordu ama ya onun dışında beni tanıtacak bir şey varsa veya yayıldıysa yani sakin kalmak çok zor gerçekten şu anda ve o hesaba ne oldu onu da bilmiyorum yani of
Cevap sahibi6 ayNereden gondermistin
Soran6 aylitmeç diye bir uygulamadan ya aradan da zaman geçti ama yani
Cevap sahibi6 ayTartisalim bu konuyu
Soran6 aytartışalım da nasıl yani
Soran6 ayyardımcı olabilir misim bu konuda bana litmeç hakkında bilgin falan var mı ona göre atsam olur mu
Soran6 ayattım
Cevap sahibi6 ayGelmedi
Soran6 ayaslında atmıştım ama bilmiyorum nasıl gelmedi
Cevap sahibi6 ayJjj ile mi basliyor
Soran6 ayhayır ww
Yuh abartmıyor musun
01 Yorumla
Soran6 aynasıl yani neyi abartmıyor muyum
- İnternet & Teknoloji konusunda 431 cevap paylaştı.
6 ayBişe çıkmaz
016 Yorumla
Soran6 ayemin misin ya sağa sola atmıştır diyorlar ya yaymışsa o fotoğrafı
- 6 ay
Kim diyor
Soran6 aybu sorudaki yorumdaki birisi, ve genel olarak da öyle diyorlar yani
- 6 ay
Yok ben 4.5 sene olmuş
Soran6 ayyani emin olamıyorum açıkçası, geri girmediğim içinde emin değilim asla inşallah bie şey çıkmaz yani ya
- 6 ay
Ben silerim gelen nudeleri direk
Soran6 ayabi o sensin ama herkes swn mi
- 6 ay
Ben sana diyom rahat ol 4.5 sene uzun bir süre
Soran6 ayyani evet tamam o da, bu o zamanda böyle bir şey yaşandığı ve yayılma ihtimali olduğu gerçeğini değiştirmiyor ki yani ne yapayım üzerinden yıl geçti diye unutayım mı
- 6 ay
Unutucan tabi başka çare yok olan bitti
Soran6 ayabi nasıl unutayım ben bunu, unutulacak bir şey mi bu ki aklımdan hiç çıkmıyor ki ya yaymışsa yani ortalıktausa hiç olmamış gibi devam mı edeyim o fotoğraftakinin ben olduğum belliyse mesela yani, bilmiyorum sizin için kolay geliyor ama benim için değil yani sağol yime de ama
- 6 ay
İşte o zaman hayattan zevk alaman takarsan
Soran6 ayama abi yani takılmayacak bir şey mi, ya böyle bir şey yaptığım ortaya çikarsa hayattan nasıl zevk alayım böyle bir durum varken zaten
- 6 ay
Çıkmaz ya :( çıksa ozaman çıkardo
Soran6 ayabi çıkmışsa bile nereden bşleceğim ki işte biraz da sıkıntı o, o fotoğraftan sonra uygulamayı sildim yani bir şey oldu mu olmadı mı bilmiyorum onu ne yapıcaz
- 6 ay
Sen bana güven
Gizli Üye(36-45)6 ayNe tür uygunsuz?
06 Yorumla
Soran6 ayya tam hatırlamıyoeum ve emin de olamıyorum ama attığımı hatırladığım fotoğrafta sadece iç çamaşırım vardı dşyeyim
Cevap sahibi6 ayYüzün görünüyor mu
Soran6 ayhatırladığım kadarıyla hayır ama emin olamıyorum da yine tam hatırlamıyorum
Cevap sahibi6 aySütyen ve külot dışında görünen biryer var mı
Soran6 ayhatırladığım kadarı ile hayır
Cevap sahibi6 ayEmin olman lazım
- İnternet & Teknoloji konusunda 395 cevap paylaştı.
6 ayBişey olmaz
03 Yorumla
Soran6 ayemin misin ya yaymışsa ne olacak
- 6 ay
Yaysa ne olacak kim biliyor sen olduğunu çıksaydı bu zamana kadar olurdu bukadar korkuyosan neden yaptın ki 😂
Soran6 ayya bilmiyorum korkuyorum, o fotoğrafta suratım yoktu diye hatırlıyorum ama ya benim olduğumu belli eden bir şey varsa yani kişisel bilgim vs o zamanda verdim mi hatırlamıyorum inan, olduysa bile haberim olmaz ki uygulamayı sildim sonra, ya o zamanlar aklıma gelmedi anlık bir canım yapmıştım ve şu an daha yeni algılıuorum ve korkuyorum ne yapmalıyım
6 ayAbartmıyorsun
06 Yorumla
Soran6 ayevet ne yapmalıyım sence yayılmış mıdır
- 6 ay
Hayır yayılmamıştır
Soran6 ayemin misin ya, çoğunluk yayılmıştır diyor ama bilmiyorum ya, bir de şeyden çok korkuyorum hani yayılmışsa bile onun ben olduğumu insanların bilmesinden vs ya of
- 6 ay
Neden yayılsınki hayır yayılmamıştır
Soran6 ayya bilmiyorum ki, bence yayılması için illa bir sebebe gerek yok sırf pislikliğine bile yapılmış olabilir, ve hani o kişinim elinde benim fotoğrafım var ya
- 6 ay
Tamam ama yaydıktan sonra bir amaca ulaşmalı. Bomboş yere neden yaysın canım
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ne kadar stresli hissettiğini anlayabiliyorum. Geçmişte yaptığımız bazı şeyler, zamanla kafamızda büyüyüp bizi tedirgin edebiliyor. Ancak unutmamalısın ki, çoğu zaman bu korkularımız gerçek olmayabiliyor. Öncelikle sakin kalmaya çalış. 🙏
Bu tür durumlarla ilgili yapılabilecek en önemli şeylerden biri, gelecekte daha tedbirli olmaktır. Geçmişteki fotoğraf hakkında ise kimse kesin bir bilgi veremez. Ancak yüzün görünmüyorsa ve en azından belirgin bir şekilde seni tanıtan bir şey yoksa, kimliğinin tespit edilmesi neredeyse imkansızdır. Anonim bir platformda olduğundan o kişinin seni tanıması da oldukça düşük bir ihtimal.
Eğer hâlâ endişelerin devam ediyorsa, ya da herhangi bir şekilde tehdit edilirsen, mutlaka bir avukata danış ya da en yakınındaki birine durumu anlat. Teknik olarak hiçbir bilgi paylaşılmasa da, hissettiklerinle baş etmekte zorlandığında bir psikologla konuşmak da sana yardımcı olabilir. 🙌 Geçmişteki bir olayın şimdini mahvetmesine izin verme, çözüm odaklı düşün. 🚴♂️