Bundan 5 yıl öncesinde birisine özel fotoğraf attım ama şuanda çok korkuyorum?

bunu çok utanarak soruyorum şu anda ama aklıma başka bir şey de gelmedi, yardımcı olun lütfen, ben bundan 5 yıl önce litmeç diye bie uygulama indirmiştim insanlarla konuşma falan yapılıyor zaten bende konuşuyordum, bir gün çocuğun teki gelip benden özel fotoğraf istedi, başta kendimce dalga geçiyordum ama sonra baya ısrar etti bende ilk sen dedim, sonrasında attı zaten, ardından bende attım neden böyle bir şey yaptım bilmiyorum şuanda bu durumdan çok utanıyorum içime oturuyor bu durum, çok küçüktüm maalesef, attığım fotoğradı da tam hatırlamıyorum ama hatırladığım kadrıyla suratım da gözükmüyordu, çıplak bir fotoğraf da değildi sadece iç çamaşırımdı hatırladığım kadarıyla, ama bu olaydan sonrasında olan konuşmayı vb hatırlamıyorum, uygulamayı sildiğimi hatırlıyorum ama hesabımı kapattım mı bilmiyorum bile hatırlamıyorum üzerinden zaman geçti, ama şuanda bu durumdan çok endişeliyim, o hesabıma ne oldu bilmiyorum hala duruyor mudur bilmiyorum, erişmek istesem bile erişemiyorum o zamanlarda tabletten giriyordum şu anda bu tablette gmailler var ama ben bu tableti zamanında sıfırlamıştım, o yüzden onlardan biri mi emin olamıyorum, o fotoğrafa ne oldu onu da bilmiyorum çok çaresiz kaldım ne yapacağımı bilmiyorum sizce ne olmuştur, yayılmış mıdır fotoğrafım falan onu da bilmiyorum, o fotoğrafın olması bile endişeye sokuyor beni, ne gmaili ne de hesap adını falan hatırlıyorum

Güncellemeler
6 ay
ne yapacağımı bilmiyorum, unutmaya çalışsam bile o hesap hala bir köşede bir yerde vardır belki ona ne olacak elim ayağım titriyor, yayılmış da olabilir, yayılmasını da geçtim artık ben o hesabın ne olacağını düşünüyorum hala duruyor mudur mesela veya o fotoğrafa veya o sohbete ne oldu mesela, unutmaya çalışsam bile ya bir şey olursa onunla ilgili ne yapacağım, of
Güncellemeler
6 ay
ben bunu görmezden gelsem bile gelemiyorum ki, bie kere aklımda "elinde fotoğraf var" düşüncesi geliyor, bu konuda sakin olmak çok zor oluyor, çok ağır bir konu ve ben işin içinden nasıl çıkacağım hayatıma geri nasıl devam edeceğim bilmiyorum.
Bundan 5 yıl öncesinde birisine özel fotoğraf attım ama şuanda çok korkuyorum?