hep merak etmişimdir, fotoğrafı videosu internete düşen kişilerin tepkisi ne oluyor?
Ben düşünmek bile istemiyorum
hep merak etmişimdir, fotoğrafı videosu internete düşen kişilerin tepkisi ne oluyor?
Ben düşünmek bile istemiyorum
o an içimde böyle sıcak bir his oluşuyor başından ayaklarına kadar sonra az sakinleşince acaba yüzüm net gözükmüş mü diye daha detaylı izlemeye başlıyorsun sonra bu kısmı atlatınca akrabalarını düşünüyorsun acaba bu siteye hangisi girebilir vs diye sonra başka evrelerden sonra sitenin iletişim kısmına veya sayfa sahibini korkutmaya çalışıyorsun
başına gelen bi tanıdıgın var sanırım
kendim mczvnmöcnv
Ah, bu konu gerçekten çok üzücü ve empati gerektiriyor. Eğer böyle bir durumla karşılaşırlarsa insanlar genelde şoka giriyor, büyük bir panik yaşıyor ya da hemen bu içeriklerin kaldırılması için hukuki yollara başvuruyorlar. Kimisi sessiz kalmayı tercih ederken, kimisi de olayın peşini bırakmıyor ve hakkını savunuyor.
Hukuki seçenekler artık daha erişilebilir hale geldi, özellikle KVKK (Kişisel Verilerin Korunması Kanunu) bu tür durumlarda oldukça destek olabiliyor. Eğer böyle bir şey hayasız bir şekilde paylaşılırsa, savcılıkla iletişime geçmek ve dijital alan uzmanlarından yardım almak iyi bir başlangıç olabilir. Şu anda NSosyal gibi yerli platformların da bunun önüne geçmek için ayrı bir güvenlik politikası olmasını faydalı buluyorum.
Cevap
1Cevap
Taxi Driver dizisinde Ahn Go Eun'un ablasının hikâyesini işlemişlerdi. Aslında tuzağa çekilen ablasının sonu oldu ifşa görüntüleri oldu. O sebeple ifşa izleyen hiçbir insan saygı duymuyorum ve sonsuz nefret duyuyorum.
Kanka ortam motor kaynıyor umurlarında değil
hım araştırılır bak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?