Bir gün bir yerde şöyle bir yazı okumuştum..
Yanılmıyorsam; Amerika da akşam saatlerinde parkta koşan bir kıza, tacizde bulunan bir erkeğe 10 yıl hapis cezası veriliyor ve sanık avukatı buna itiraz ederek bir açıklama talep edince de hakim,
Kızımızı taciz etmenin cezası 1 sene ,
Parkta akşam saatlerinde onun koşmasına mani olacak şekilde ürkütütmenin ve zevkinden mahrum etmenin cezası ise 9 sene diyordu.
Gerçek ya da değil bilmem ama..
Adalet böyle işlemeli diye düşünüyorum.02 Yorumla- +1 yıl
İngilterede olmuştu bu olay
En İyi Cevaplar
Mesut ailesinden ayrı yaşayan youtubedan başka gelir kaynağı olmayan talihsiz bir arkadaşımız, Bir ara Bir türkle evlendi fakat kız onu aldattı hatta hamileydi ve bu çocuk senin diye çocuğu kandırdı halbuki eski sevgilisinden peydahlamıştı ve ona yutturmaya çalıştı, mesut kızı çok seviyordu ona inandı ama için kuruntuları vardı ve duşündüğü gibi de oldu, hani mesuta y*vşak ipsiz sapsız diyorsunuz ya işte o hareketlerinin arkasında yaşanmışlıkları yatıyor, insanların neler yaşadığını bilemezsiniz, kadınlara bir b*kmuş gibi davranan her erkeğe gidin bakın orada çok sevmiş ama yıkılmış bir erkek bulucaksınız, mesuta karşı herhangi bir sempatim olmasa da onu anlıyorum, tek gelir kaynağı youtube olan mesutun takipçileri bu tür videolar istiyorlar, her ne kadar abartı hareketleri olsa da sevilmiyecek biri değil mesut...
00 Yorumla
Bence türkiyeye yollandigi yalan.. hakkinda cok dosya vardir bu arkadasin kendisi bence türkiyeye kacti! Yasal islem baslatilmadan apar topar avusturya göndermez, sahsen tanimiyorum bu kisiyi.. ama bi kac yerde gördüm videolarini.. daima bu tarz videolar yapan bi kisi.. her ne yasamissa yasasin bi o kiz orada turist olarak gelmistir o yaptigi videolar 1 viyana diye geciyor oraya bol bol turist geliyor! Bi insani sen öyle asaliyamazsin bu hakki sana kimse vermiyor.. ama dedigim gibi kovulmadi kacti
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu tanıyan biri bu haberi ciddiye almaz zaten mizah amaçlı yaptığını bilir. Çocuk göreceği kadar kadın görüyor ve rahat biri. Oranın toplumuda cinsel espiriler konusunda oldukça rahat izlediğimiz kadarıyla o zaman hiç bir problem yok diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı.
u +1 yılCeza almalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonunda. Bu adami bir yerlerde engellememe ragmen cikiyordu karsima. Buraya da gelmesin boyle rezil bir insan. Sonra gelip burdan iyi aile kızıyla evlenir, adam oluverir.
Bizimkilerde sınır dışı etsin nerede yasiyorsa yasasin. Bu kafadan biriyle ayni ulkede nefes almak istemem. Sadece bu olay degil kizlara asılıyor, bir seyler soyluyor, bekaret soruyor, kac yasinda seks yaptin sonra sacma sacma yorumlar yapiyor, sana kac cm yeter diyor igrenc birinin teki kisacasi.
Zaten boyle tipler yurtdisinda da cok oluyor. Turk erkekleri bu yuzden avrupada cokta duzgun anilmiyor acikcasi. Cogunlukla boyle abazanlik, rahatsiz edici davranislarda bulunuyorlar cunku turk erkekleri. Disarda bu tipler yuzunden turk erkeklerinin olumlu imajı pek yok.
Bunlari ancak bizim toplum totosunu kaldirir, aliskin bizim toplum boyle seylere, bizde erkekler boyle cok haklara sahip, sabah aksam kadin bedeni hakkinda konusurlar, seks konusurlar, asılırlar, yoldan gecen kizlari sozleriyle taciz ederler ama hicbir yaptirimi olmaz bu ulkede ama elin gavuru acımaz işte boyle, totona tekmeyi vurur böyle. Turkiyedeki gibi yasayamazsin, turkiyedeki gibi kadina asildin diye de sivazlamazlar sırtını oyle memleketlerde.
30 Yorumla
+1 yılGeç bile kalınmış? Bu sığır kaç senedir yapıyor bu aciz aciz hareketleri. Dünyada bizim kadar abaza bir erkek kitlesi olan ülke yok. Suriyelisi, kürdü, afganı, Türkü, çerkezi hepsi bizim ülkeye ayak basan tüm erkekler uçkurunun peşinde geziyor. Açık giyinen kadına sarkmayi, laf atmayi, edepsizlik yapmayi kendilerine hak goruyor.
10 YorumlaAvusturalyadan sınır dışı edilmedi. Twitter da Avusturalya polisinin resmi hesabı bunu yalanladı. Vatandaşsa öyle şak diye sınır dışı edemezler. Kendisi troll ve hit amaçlı bu tip videolar çekiyor. Sipastiğin teki, çok ciddiye alabilip nefret ya da sevgi ya da önem duyabileceğim birisi değil o yüzden nötr
10 Yorumla
+1 yılAvusturya'da pasaportuna el konulmuş ve sınır dışı edilmek suretiyle simülasyona geri postalanmış zattır. Bu tatsız olay neticesinde kimsenin giyimi kuşamına dil uzatmaması, kendi işine bakması ve abdestinden endişe ediyor ise bakışlarını başka yöne çevirecek kadar irade sahibi olabilmesi gerektiği gibi 'temel' fikirleri umarım kafasına sokabilmiştir.
Ek: Hakkında umutsuz olduğum varlıktır. Benden uzak olsundur.10 Yorumla
+1 yılÜlke insanının kalitesi yerlerde her yerde bu tür davranışlar sergileyip kendilerini rezil ediyorlar terbiyesiz adam bu iki insanı karşılaştırın bir biri dil bilmediği halde ne kadar sıcak yaklaşıyor, gülümsüyor aslında yardımcı olmak istiyor birde şu morona bakın dil bilmiyor diye kıza kendince hakaret ettiğini sanıyor insanların ne giydiği, neye inandığı ya da ne olduğu sizi ne ilgilendirir herkes kendi hayatına odaklansın bin yıl önceden kalma o beyinleri değiştirin artık.
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 774 cevap paylaştı. Bu eleman neler soruyo neler yapiyo bu tarz bi tepki verdiyse amacı dalga geçmektir en fazla ciddiye bile almam bu elemanı
Kızın olayi anladığı yok nasıl olduysa polis olaya el atmış sınır dışı etmişler olmuş bitmiş uzatmaya gerek yok bence gereksiz prim kastirmayin kimseye
00 Yorumla
+1 yılArkadaş herhalde musluğun olduğu yerde abdestli teyemmümle almış Bence o yüzden abdesti kabul olmuyordur
Yani kimsenin giyimine karşı yüzüne bir şey söylemek ve bundan prim kasmayı yapamaz ve bunu kabul etmiyorum ancak gerçekten giydiği şey Çok hoş bir şey değil benim hoşuma gitmedi şahsen00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. İyi olmuş.. Birkaç kendini bilmezin abdesti kaçıyorsa, başkalarının yaşam tarzına müdahale edeceklerine, kendilerine uygun yaşam alanları secsinler. Hem misafir olduğun ülkelerde adamların ekmegine ortak ol hem de onlara tepeden bakıp çemkir. Ben olsam iyice sopalamadan sınır dışı etmezdim. Bütün mallarına da el koyardım.
00 Yorumla
+1 yılİyi yapmışlar dini islam olmayan bir ülkede böyle konuşursan az bile yapışlar adamlar abdest almıyor kimin neyi kçacak
Tahrik olup seni taciz edetmelerinden korkmuyormusun olabilirdiki zaten oralarda seks serbest tek şart karşılıklı istek olacak
00 Yorumla
+1 yılBu çocuğun birkaç videosunu izledim. Ölçüsüz, şımarık, hadsiz ve komik olmak adına sapıklık yapan biri. Bu sefer sert kayaya çarptı anlaşılan. Duydum ki Avusturya'dan Türkiye'ye sürgün edilmiş ve yaptıklarından dolayı pişman değilmiş, özür dilemeyecekmiş. Ee artık İstiklal Caddesi'nde sorar "yutuyor musun yoksa tükürüyor musun" tarzındaki komik (!) sorularını.
00 YorumlaBir cok kisinin "iyi yapmislar" diyecegini tahmin ediyorum da... Sizce de burada Avusturya da bu konu icin karar veren mercii isi biraz abartmamis mi?
Nihayetinde adam bunu ilk kez yapmiyor, kanalinim, iceriklerinin ne oldugu belli (savundugumdan degil ama) karari orantisiz buluyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrad dekolte falan yokki bildiğiniz çıplak geziyor. Doğru demiş abdest kaçırtır.
İşin asıl önemli ve ilginç tarafı kızlarda meme artık yok denecek kadar küçük modacıların koyun sürülerine oraları açtırarak vermek istediği mesajlar nedir onu düşünmek lazım çünkü korkuluk pantolonu gibi pantolonlar giydirdip bütün dikkatleri memelere çektiriyorlar.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu adam tam bi irz dusmani gibi biaey yoldaki her kiza roportaj ayagina yawsiyor. Sonra teleffonlarini aliyor sonrasi malum. Yolda zorla dudaklarindan opuyor falan. Tek sıkıntı abdestin kacmasi miymis yani? Tam anlamiyla bir apaçiydi bikac videosunu gordum kusasim geldi. Kizlar da boyle tiplere yuz veriyor maalesef
00 YorumlaŞaka yapıyor çocuk ciddiye almamak lazım kim kimin goydigine mudale edebilir bence kız güzel giyinmiş ne güzel seyrettik
50 Yorumla
+1 yılYa olayı bir yana bırakıyorum cidden bu kişinin amacı sadece videolarda kızları kullanarak bir şekilde kanalı büyütmek ki çok daha fazlasını elde etti bile ahlaksız şekilde. Tilt olduğum kanallardan biri.
10 Yorumla
+1 yılBu şahsın 3-4 sence önce video larına denk gelmiştim. Bir video sunda bu tipler nasıl avrupa alınıyor, orada yaşamayı hak eden bir sürü insan var, umarım bir gün sınır dışı edilirsin demiştim. Kahvemi ılık içiyorum...
10 Yorumla
+1 yılYa bu çocuğun videolarına baktım bu haberden sonra. Çocuk seksten baska bişey düşünmüyor kızları evine götürüyor tek derdi yatağa atmak. Kesinlikle kadınlara sadece cinsel obje olarak bakıyor. Erkek güya ama kesınlıkle adam değil.
18 Yorumla- +1 yıl
@büyükkondom ben de şu an seni bir solucan gibi görüyorum. Umarım kavrayabilirsin ne demek istediğimi
- +1 yıl
Hesabı kapatıldı canım. Sataşamaz artık
- +1 yıl
Aha Harun abi de geldi
- +1 yıl
@bRokeHeaRth_____ herkesi attırma sitede insan kalmaz ben engelleyin seni bana kızlardan benide attirirsin
- +1 yıl
Ben haddini aşanları şikayet ediyorum.
- +1 yıl
@bRokeHeaRth_____ valla korktum senden engelleyemedi seni 😀😀senden kırmayan olsun olayı bilmiyorum takıldım sadece geçeniz güzel olsun hepinizin
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılÇok iyi olmuş kovulması... Madem o kadar namuslu niye her programinda +18 sorular soruyor. Ben olsam Türkiye'ye de almam. Elin hristiyan ülkesi kovuyor müslüman ülke alıyor ne çarpık bir şey öyle değil mi. Zaten mülteci sapıklar var birde bu geldi
10 YorumlaDaha kötü soruları var. Onlar için sınır dışı edilmemişte bu soru içinmi sınır dışı edilmiş ne kadar saçma 😂 ayrıca o çocuk böyle para kazanıyo napsin ekmek kapısıda kapanmış smdi npcak baklm. Kesin başka ülkeye gider d. d
11 YorumlaBu birey zina gibi çok herif var burada da. Biz de sınırdışı edip Arap çöllerine yollayabiliriz. Türkleri böyle sapık gösteren sığırların bu ülkede de kalmaması lazım.
21 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Denk geliyordum saçma sapan konuşup Türkçe bilmeyen insanlara küfür ve hakaret ediyordu. Bir de gülüyordu.
Abdest bozuyorsun dedi diye sınır dışı ediliyor bizdekiler tehdit ediyor vatandaşlarımızı umursanmiyor10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılbu şerefsizin birkaç videosunu izlemiştim. abdest kacırıyor der ama büyük küçük kızlara yavşar öpmeye çalışır. türkçe bilmeyen kızlara küfürler eder. oranın kültürüne göre bunlar sorun olmuyor o yüzden böyle abazalık yapıyor. onlar gülüp geçiyor. işte avruapaya giden görmemiş türklerden biri. bizi rezil etmekten başka işe yaramazlar.
00 Yorumla
+1 yılSınır dışı edilmemiş. Ayrıca bu kişiyi destekleyen çok kişi var. Bunlar başkasının karısına kızına gelince hapçı coşkun, kendi ailesine gelince namus bekçisi kesilirler. Bunun tr de fenomen olmasına hiç mi hiç şaşırmıyorum
00 Yorumla
+1 yılTamam bu çok da normal bi dekolte degil ama yine de böyle cinsel anlamlar içeren çok kaba bir taşlamayı da gerektirmez. Asla tasvip etmeyeceğim bir dekokte derecesi ama isteyen istedigini giyer yani. Kimseye laf düşmez.
00 Yorumla
+1 yıladam ekmek peşinde istekli türk milleti böyle şeyler ister diye bu tip vidolar yaparak kendi yararına çalışıyor. Onu popüler yapan sizsiniz kendizi de bu şekilde dünya çapında gözden düşürüyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılBoş. Umurumda değil.
Ama kızın kıyafeti fazla açık değil mi? Bez parçasını giyip çıkmış.
Bu arada Bu arkadaşın Turkiye'ye gelip İstanbul'da sokak röportajı yapmaya başlaması olası. Çünkü İstanbuldan başka yerde ekmek çıkmaz buna 🙄00 YorumlaSınır dışı ederek çok iyi etmişler. Sen öncelikle uçkuruna, dolayısıyla kendi namusuna sahip çık, başkasından sana ne? İşin kötü yanı, bu hadsizin başımıza bela olacağıdır. İçimizdeki uçkuruna düşkün hadsizler yetmiyormuş gibi bu da gelecek.
01 Yorumla
+1 yılAslında orada troll olarak söylüyor o çocuğun abdest aldığına inanmam xD söyledikleri ciddi değil yani ciddi olsa tabiki öyle şeylet söylenmez haddine değil
13 Yorumla- +1 yıl
Aynen ama orada kimse bunlara takılmıyor emin ol :) takılsaydı şu ana kadar çoktan dayak yerdi ben yıllardır onun videolarını görüyorum kızlara sormadığı şey yok
İnternet & Teknoloji konusunda 435 cevap paylaştı. Hiç sevmiyorum keşke ailesi korunsaymış da olmasaymış, neyse bi kazandır olmuş. Ailesi bari kontrol etse kendini de bizi de rezil ediyor.
20 YorumlaTam bir puşttu kendisi dinle dalga geçip Avrupa'daki kızların rahat oluşunu fırsat bilip kızlara her türlü y@vsakligi yapıyordu. Hic sevmem kendisini. Az bile yapmışlar.
00 YorumlaMahremi medeniyet gibi göz önüne sermek ve bunun izlenerek fenomen olmasına ne denir ki. Bunu fenomen yapan yine bizden birileri yani sapik olanlar içimizde bunlara kızmıyorum sinsileri de boğasım geliyor
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılUzun yıllardır yurtdışında olan biri olarak bu haberi baya kadın çalışan bir ofiste gösterdim. Bunun içinmi deport edildi dediler. 1 tek kişi bile aksini söylemedi :)
O değilde bu bluzlerin adı ne acaba bilen var mı?
00 Yorumla lan bu adamin dediğini ciddiye mi aldiniz aw akdkkakdka o bile soylerken ciddiye almamistir kendini.. yurtdisinda yemedigi halt kalmadi sakasina demistir
00 YorumlaCiddi ciddi birde soru sormuşlar. Bu şahıs gevşeğin teki boş boş içerikleri vardı. Herkeste biliyor ki onun öyle gezmesi onu tahrik bile etmiş hoşuna bile gitmiştir
00 YorumlaTerbiyesiz, şımarık ve hadsiz biri. İyi olmuş. Belki bu başına gelenlerden biraz ders alır da azıcık olgunlaşır. İnsanlarla dalga geçmek güzel değil. 😎
00 Yorumla
+1 yılAvusturya gibi bir ülkede bu cümleyi kurarsan, affetmezler hocam, amaç mizah dahi olsa, islama kon ve nefret duyan ülkelerde, ağzından çıkana dikkat etmen gerek
00 Yorumla
+1 yılYani sınır dışı edilmesi saçma olmuş.
Bu kişi daha önce de bu tarz içerikler paylaşan biri. Bunu espri olarak algilasada yaptığı saçma ama verilen karar adil değil.
Tek taraflı00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yıl Tek taraflı bakılmasına karşıyım böyle şeylere. Erkekte de irade yok mu bakmasın. Abdesti ufak bir bakışla kaçıyorsa zaten o adamın kıldığı namazdan, yaptığı ibadetten hayır gelmez.
00 Yorumla
+1 yılabdestlerini s*ktiklerime söyleyecek söz yok bu ve bunun gibi düşünen fındık beyinlileri komple sabun yapmak lazım
11 Yorumla- +1 yıl
sen kimin abdestine küfür ediyorsun ulan hadsiz maymun. ağzına sçtırtma he.
+1 yılTürkiye de bunun gibi olan binlerce erkek var.
Şu tip ölse ohhh be cehennem zebanilerine yoldaş olmuştur derim.
11 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Türkiyeden de sınır dışı edilmeli. Kadınlara sarkmaktan başka bir halta yaramıyor
20 YorumlaAdamin video konspeti bu, ne abartti tc vatandasi
21 Yorumla- +1 yıl
Taciz konseptinden kızın haberi var mı
+1 yılSınır dışı edenin ellerine sağlık fazla laubali biri
22 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
Yorumları okudum da eline geçirsen dovermis gibi konuşansin 😅
Ya iyi olmuş da yani o kızlar da niye buna ortam hazırlıyor anlamıyorum muhattap dahi olunmaz şununla yani
00 Yorumla
+1 yılOna değil yanın daki kıza Onun dediği nin aynısını söylemek daha makul O nasıl bir giyim edepsiz ve pervasızca saygısız afişte resmen 🤮
00 Yorumlabizim ülkeye neden gönderildi ya hapise tıksalardı. şimdi bir çomar daha eklendi, olanı yetmiyormuş gibi.
00 Yorumla
+1 yılVizyonsuz kardeşim. kardeşim has türkçe anlamı ile ☺️ Bırak ne giydiğini, senin amacın viral olmak, zeki ol azcık ☺️
00 Yorumla
+1 yılKurduğu cümleler tavırları ve davranışları ile Türk erkeklerinin yüz karası mdkdkf bir şey söylemeyi bırak aynı ortamda bile bulunmak istemem mfkf
10 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Günümüzde yaşayan müslümanların ortak sorunlarından biri, dinlerin kişisel ve kişinin sadece kendisini ilgilendirdiğini bilmiyor olmaları.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılSınır dışı edilmesi çok iyi olmuş nitekim bunun başta kendisi olmaz üzere kimseye saygı duyduğunu görmedim.
00 Yorumla gercekten sınır dışı mı edildi?
ağır olmuş ama insanin ozgurlugune müdahale olmuş oluyor o söylediği şey - avrupa'da bunu affetmiyorlar
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 332 cevap paylaştı. İnsanlar bunu ciddiye alıyor ya, inanamıyorum. Adamın söylediği şeylerin tamamı zaten safsatadan ibaret.
00 YorumlaTürkiye'deki Suriyeliler neyse, bu laf atanlar video çekenler, heh bu da aynısının Yurt dışındaki Türk versiyonu
00 Yorumla
+1 yılHak etti bence. videolarına denk gelirdim, tek vasfı röportaj yapayım ayağına sarkmak. Gereksiz bir özgüveni var
00 YorumlaYa arkadaşlar demekki izleniyor ki bu adam o videoları çekiyor 1 m abonesi var bende izliyodum ve keyif alıyordum neyin muhabbetini yapıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılİnsanların kendi hayatı kimseyi rahatsız etmiyorsa beni ilgilendirmez o kişinin çekimleri de cast ayrıca
00 YorumlaBiri kısırlaştırsın, ya da Türk sıfatı alınmalı.
Kullanmasına izin verilmemeli sapık herif.10 Yorumla
+1 yılÜlkede yeterince sapığımız mevcut , bunu da almasınlar
20 Yorumla- Devamını Gör (167)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler