AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
131Cevap
Böyle canım oldukça Türkiye nin ve Türk erkeğinin adı kirlenmeye devam ediyor
Kızın giydiği şeyde pek doğru durmuyor fakat başkalarının abdestini bozuyorsun demekte iğrençlik
@KızlarSoruyor
Realde yüzüme söyleyemez anca laf sokuyor burada yazık ya biraz vizyonunuz olsun 🥲
Tabi canım zaten her konuda kadınlar suçlu ben niye gri eşofmanlı bir erkeğin şeyini incelip taciz etmiyorum karakter farkı işte
Pardon sana yanlış yazfım
Senin nefsinle erkeğin nefsi bir değil. Elbette taciz etme hakkı vermez ona her kadın suçlu da demedim ben. Kızın giydiği şeyde pek normal değil dedim.
Tamam sorun değil o halde
Bu çocugu çok ülke sınır dışı etti bu gidişle kırmızı alarma aranacak mal bebe
cok guzel olmus ama. TR ye de almamak lazim bu cocugu
Avusturya hakkettiğini yapmış keşke ülkemizde de böyle olsa
Allah aşkına yurt dışında Türk'üm demesin kendini Yunan olarak tanıtsın da bir işe yarasın.
Türkiye gibi tacizciyi koruyacaklarını sandı herhalde. Sınır dışı eden herkesin ellerine sağlık.
İyi olmuş. Laikliğin nimetlerinden faydalanıp ağızlarını şeriat için açıyor hepsi
Demek ki neymiş? Medenî ülkelerde troller barınamıyormuş.
Hala da uslanmadan burada laga luga peşinde, bunu öyle güzel dövecekler ki.
Kimsenin ne giydiği beni ilgilendirmez ama kızın giydiği şey aşırı iğrenç abi o kadar da değil tamam özgürsünüz ama herşeyin sınırı var o zaman bende boxser ile gezeyim hatta çıplak gezeyim özgürüm ya kimse bakmasın bana abi özgürlük bu değil benlik sorun yok umarım anlatabilmişimdir kendimi
Tr de bunu hastanelik edecek yiğit aranıyor
Kurtulduk sonunda ya valla. Türkiyede de devam etmesine izin vermezler herhalde
Ohh sonunda atılmış ülkeden eleman. Bu kaç olmuştu.
milli güzel kardeşim :) işin ilginç tarafı kızların birçoğu buna düşüyor 🤣🤣
Hahaha başka bi ülkenin insanindan çıkmazdı zaten şaşırdık mı hayır 😂
İyi olmuş... Özgürlüğün bir başkasınınkini kısıtlıyorsa bu özgürlük değildir nokta...
geri z*kalı yobaz kafalar gibi haddi olmayan her seye yorum yapıyorlar
Kız Türk veya Müslüman değil, Türkiye’de de yaşamıyor. Onun inancına ve ahlaki değerlerine göre öyle giyinmek gayet normal olabilir, milletin abdestini kaçırıyorsun demesi çok saçma olmuş açıkçası.
Doğal olarak halkı kin ve düşmanlığa sevk ettiği için sınır dışı edilmesi normal.
Saçmalamış ya git adam akıllı bir konu aç görüşünü al
Bahse konu video kanalındaki en masum videosu bence ama neyse :)
Milleti güldüreyim derken artık iyicene bkunu çıkardı.
Bu adama verilen ceza bizim yanımıza yollamak oldu inanılmaz
o giysiyle gezmesi normal mi kızın
Yurt dışında yaşayan yabancı bir insanın hayat normlarını kendi din ve kültürümüze göre değerlendirip eleştiremeyiz. Tasvip etmesem bile insanları bu standarta göre yargılamayı üstüme vazife olarak görmüyorum. Gidip insanlara bu şekilde ithamda bulunması hadsizlikten başka bir şey değil.
@yametekudasai8989 Sen de bana göre normal görünmüyorsun.. Önce bi kendine bak bence
Bu sığır eskiden de reşit olmayan bir kıza bakire misin falan diye soruyordu
Kendini arap çöllerinde sandı sanırım hadsiz iyi olmuş
Niye savundun soyunan kadını bu kadar
@1ACIMASIZBİRİ konu şu an soyunan kadın mı? Gitsin arap çöllerinde yapsın bu röportajı
Umrunda olduğunu sanmıyorum, ordan gönderilir, başka delikten girer.
İçi boş insanlar fenomen başlığı altında ünlü olunca böyle durumların yaşanması gayet normal.
Sorduğu sorular hiç tanımadığın birine sorulacak sorular değil bana sorulsa bende rahatsız olurum kabul ama izlenme almasa ilgi çekmese o da yapmaz yani. Son bir iki yılın videolarını izlemedim ama onun öncesindeki çoğu videosunu izledim. Hiçbir kızında rahatsızlık duyduğunu görmedim. He duymuştur videolara konulmamıştır okey ama bu adam bildiğim 5-6 yıldır böyle videolar çekiyor. Bunca zamandır dur demezlerse adamda böyle ileri boyuta taşır.
Adam yolda bir sıkısmedığı kaldı ama ülke bu kıyafet yorumuna mı takıldı🙂
O kadina baksan abdestin bozulmazki
Memesi de yok bir şeyi de yok
Bu oglan s*katen baska vudeo cekmıuo kı mıllı sapıgımız turkıyeye gelmszsın yeterınce sapık var
iyi yapmış türk erkekleri kuduruyor kıskançlıktan onun kadar şanslı değiller diye 😄😄😄
kıskanıyor türk erkekleri 🤠🐒
Ulan ülkedeki kızların yarısını sen cunup ettin zaten mq bı de utanmadan konusuyur
cok ayip ama yaptigi.. iki rus erkek , ben antalyadayken yanima gelip kahkahalarla rusca birseyler soylemisti
Neden oyle yaptılarki sence
Keşke bu bizim vatandaşımız değil diyerek bizde vatandaşlıktan men etsek
Gülşeni içeriye tıkan adalet nerede gerçekten bunun sınır dışı edilmesi gerek ahlâksız karşıma çıktığında engellemek zorunda kalıyorum izlemeden bunu görsem yetiyor bu kanalı önermeye basmama
Sütyensiz bile dik duruyor maşallah benim ki de yere bakıyor
Seninkinkini görmeden karar veremem 😊😋😛😜
Her şeyi geçiyorum , O Kadının giyimi ne öyle ya tamam özgürlük dediniz her şeyinde Bi sınırı var O ne biçim giyim Ya öyle kendini açarak insan egosunu mu okşuyor olmayan memesini de çıkarmış kenara o
Gayet var bence memesi olmasa görünmezdi bence :dd
Yokluk çekenlere tabi var
Adam haklı adamın sapık vidyolar çekmesi bu konuda haklı olduğunu deyiştirmez deyiştirmemeli
Neresi hakli? Hic avrupaya gittinmi sen? Hayir kesin orada insanlar özgürce istedigini giyiniyor yapiyor buda zaten kimseyi ilgilendirmez! Bu arkadasin yaptigi terbiyesizlik baska birsey degil!
Edemezler kapalıyım ben
Kapaliyim diyo JSKXKWKXKWKXKWKKXWLDL
Hee kardeşim aynen haklısın
Çıplak çıksınlar daha iyi demi
Kadın çıplak mi aw
Allah bunları sınav diye mi gönderdi acaba
ya bunu bize saldılar bunu başka ülkeye postalasak olmaz mı?
Bi gün bir grup kadın bunu skcek o zaman kadınların sks objesi olmadığını anlayacak
Yalnız kızda hiç bir şey giymemiş neredeyse.
Haber edilmesi bile hata, ülkeden men edilmesi lazım
Çok fazla absürt sorular soran birisiymiş zaten umarım kendisini biraz toparlar
Biz sonuna kadar arkasindayiz yeterki o bizim arkamıza gecmesin🙏🏻
Abartmayın adam şakasına yapıyor be, keşke tecavüzcülere de bu kdr ciddi tepkiler verilse..
Komik çocuk, amadeportfalan hijkaye, dikkat çekmek amacı
Aptallığı yüzünden o kadar güzel ve anlayışlı kızlardan sonra Kezban terörü ile tanışacak...
Annen gibi kadınlar yani.
@vurgun601 Sen ve senin annen gibi. Mk busu.
@PromisedLand Genel olarak kezban diyorsan, sen de hödüksün.
@birgaripesmerkiz Sen de mk busususun.
Herkes adama laf soylemis de kızlarda karsilik veriyo
Hangi kiz karsilik veriyor? Şu an videodaki kiz ne karsilik vermis? Ne oldugunu bile anlamiyor adamin ne dedigini bile anlamiyor!
Videodakini demiyorum ben izlemedim genel olarak kızlarda gülüyo çoğu mal mal aniden öpünce ağzının ortasına bi tane carpamiyolar diyorum
Adam kızları kandırıyor kanka 😁😁😁savunalacak bir tarafı yok ne konuşuyon boş boş
Kimseyi savunmuyorum
Mal kiz hep vardir! Cogu ama bunun ne dedigini anlamiyor almanca desen almanca sifir! Üslubu zaten ortada! Onlarda dolayi zaten dosyasi var! Bi ara sikayet edenler olmus zaten o yaptigindan dolayi!
@Leviss anladım
öyle bir sohbette bulunması laf atması elbette hoş değil ama bence abartılmış bir ceza ülkeden atmak doğru olmaz bence
bu güzel kardeşim ayni ülkede yasiyorum payaslmayin bunu artik turk erkeklerin gercek yuzu karekterisz pic defolsin
Ne yazık ki utanılacak bir hareket. Herkes istediğini giyip gezebilir. Bu şekilde yorumda bulunması kendisinin iç dünyasına dair ipuçları veriyor.
En tez zamanda soyu kurusun ve gebersin pislik şerefsiz sapık
Ne güzel ülkeler var diye iç geçirmekten kendisine laf söylemeye sıra gelmiyor ki
Tiksinç bir muhabbet
İyi ki sınır dışı edilmiş.. böylelerinin hiçbir yerde barınmaması gerekiyor.
Terbiyesizlikte sınır tanımayan bir mahlukat. Az bile yapmışlar.
Adam Avusturya vatandaşı nereye sınır dışı ediliyor?
La öpmediği kadın kalmadı ne abdedtinden bahsediyor acaba
Ya bi de genel yorumlara baktım abi siz kızlar bile kızın kıyafetini yargılarkan baskalarının yargılamamasını mı bekliyorsunuz siz kendi cinsinize daha destek veremiyorsunuz isteyen istediğini giyer ama siz bile diniaçıdan bakıyosunuz direk
Prim yapmayin Adam İstanbul'da derdiniz varsa direk adama dm atin 🤦