Bu arkadaşla 1-2 kere konuştuk oda çok yüzeysel ve kısa bir konuydu birbirimizi tanımıyoruz bile durduk yere bana yazdı aptal aptal konuştu dalga geçti bende sinirlenip annesine küfür ettim sonra sivil polis olduğunu adresime polis yollatacağını vs söyledi yok beni mahkemelerde süründürecekmiş bu kolpa mı yapıyor ben anlamış değilim
İnternet ortamında edilen küfürle bir şey olur mu?
Önünüze gelene hakaret etmemeyi öğrenin. Yüzde 99 gözünüzü korkutmak için uydurulmuş bir yalan. Bir daha yapmamaya özen gösterin. Çünkü eğer yüzde 1 ihtimal gerçekse de kendinizi savunurken yaptığınızın yanlış olduğunu anladığınızı dile getirmeniz şart. Öyle süründürme falan olmaz rahat ol.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kolpa yani öyle mi üstelik gece vakti yazan o ben yazmadım , ve beni kışkırtıyor hakaret ederek yok çocuksun bebesin vs ben insan gibi sordum dalga gecti benfe küfür ettim en son
E çocukluk yapmışsın zaten. Sosyal medyaya kendinizi çok kaptırmayın. Öyle ağzına geleni herkese söyleyemezsin. Kışkırtabilir ama küfür etmek zorunda değilsin. O zaman kışkırttı diyip tak bıçağı. Öyle şey olur mu? Kendi adaletini sağlamaya çalışma. Bu tarz davranışları kendince meşrulaştırma. Ya sallamayacaksın ya da illa cevap vericem diyorsan ağzını bozma ki ondan yana sıkıntı varsa hakkını savunabilesin.
Gecenin 2sinde beni rahatsız eden o sohbeti napıyon la bebe diye başlatıyor buyur sorun ne diyorum dalga geciyor en son çıldırttı olay bu. Benim sorum bu adam kolpa mı atıyor
Aldırma böyle şeylere sivil polis ama seninle görüşmek için senin sarf ettiğin küfürle tehdit ediyor. Sende ona koz olarak yaptığı tehditti kullan birşey yapamaz sana en fazla gider ifade verirsin sende ondan şikayetçi olacağını söyle bak ne oluyor
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya ne uğraşacam ssler elimde bu kadar. Adımı sanımı bile bilmiyor bu benim fake hesabım adımı Şevval biliyor
Sivil polis olsaydı “hayatın bitti” demez hayatını direk bitirirdi. Ama yaptığın suç yine de söyleyim. Lakin bu kız polis falan değil. “Polise söyleyeceğim” diyeydi inandırıcı olurdu ama senin alattığın gibi ise inandırıcı değil.
Onun yaptığı şöyle suç değil konuşmuşsun. Direk engel atsaydın ya da rahatsız etme deyip direk şikayet etseydin onun yaptığı suçtu. Ama erkek de olsa polis falan değil. Erkek olsa ve polis olsa senin ip adresinden numaranı bulur oraya yazardı bunu. Kısacası “şikayet edeceğim” dememiş “polisim” demiş yani sıkıyor. Ama kimseye hakaret etme bir daha. Edersen de dikkatli et.
Kendi numarasını verdi bana sordurttum sorgulama yaptırdım isim soyismini de buldum. Yok İstanbul’da bi emniyet ismi verdi ordaymıs benim adresimi bulacakmış vs. Beni tehdit etti bu bir suç.
İsmini unutma. Mesajların görüntüsünü al ve ona de ki “inşallah polissindir yoksa asıl senin hayatın bitti” de. Eğer o olduğunu kanıtlayabilirsen ve o kişi polis değilse, kamu dolandırıcılığından *mını ızdırabını s*kersin.
Hukuken polis falan yollamaz kafasına göre Şikayetçi olursa uzlaştırma verilir uzlaşmazsa mahkemede sicilin temizse hakaretten ceza yemezsin hagb alırsın