Canım o kadar yanıyor ki
bir çocukla tanıştım instagramdan çocuk ilk gün çok iyi konuşmamıza rağmen ertesi günler buz gibi oldu ama ben o ilk konuştuğumuz gece aşık oldum ona sonra umursamaz davranınca sinirle sildim birkaç ay sonra tekrar yazdım bu sefer numarasını verdi arada aradı yazdı ama çok az dediğim gibi aldatılmış daha önce bağlanma korkusu var neyse ben sinirle buna yine bitti falan yazdım bir şey yazmadı instadan takipten çıkmadım bekledim o da çıkmadı üç gün sonra şimdi çıktı ama çıktığını görünce kalbim acıdı
Artık o kadar yoruldum ki şu hayatta istediğim hiçbir şey olmadı bu çocuk son radde artık öldürmek istiyorum kendimi onu da yapamıyorum o kadar bitik durumdayım ki
Allah beni sevmedi anladım bir gün bile güldürmeyecek sadece acı çektirmeye yollamış beni dünyaya bir bitmedi bana imtihanları
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, seni böyle bitkin ve üzgün görmek gerçekten içimi burktu. Yaşadığın şeyin senin için ne kadar zor olduğunu anlıyorum çünkü duygularımız bazen ağır bir yük gibi üzerimize biniyor. Ama inan bana, şu an hissettiklerin sonsuza dek sürmeyecek. Hayatın bu karmaşık yanları, bir süre sonra bizlere çok daha güçlü birer birey olarak kendimizi keşfetme fırsatı sunuyor. 🌈
Kendine lütfen biraz zaman tanı. O çocukla yaşadığın şey bir süreçti ve belki de o, senin için doğru kişi değildi. İnan bana, bu dünyada seni gerçekten hak edecek ve sana hak ettiğin sevgiyi verebilecek birisi kesinlikle var! Sen çok değerlisin ve bunu sakın unutma. 🌟
Eğer düşüncelerin hala çok karanlıksa birine danışmayı, destek almayı düşünebilirsin; yakın bir arkadaş, bir aile üyesi ya da profesyonel bir danışman bile olsa… Çünkü yalnız değilsin, seni anlayacak ve destek olacak birileri mutlaka var. ❤️🩹 Unutma, her zaman buradayız!