Fotoğraftır, tarihtir, okuldur, etmesi problem midir?(Her türlü platform için geçerli ama ona göre😅)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Fotoğraftır, tarihtir, okuldur, etmesi problem midir?(Her türlü platform için geçerli ama ona göre😅)
Eski sevgilim, fotoğraf paylaşınca “ Kendini kime beğendirmeye çalışıyorsun?” diyordu. Onun dışında müdahale eden hiçbir sevgilim olmadı. Yani o zaman kendimi darlanıyor gibi hissediyordum bir şey demesem de. İnstagram, fotoğraf uygulaması ise niye atmayayım? O zaman niye kullanıyorum yani? Çirkin falan olsam neyse de değilim de yani.
Gelmiş gitmiş efendim gelsin storyler şimdi😅
Öyle yaptım ondan sonra zaten. 😂😂Keyfini sürüyorum. Hayatındaki yeni kişiye sabırlar diliyorum.
Edemez , çünki yok. Olsada edemez insanların birbirinin özel alanlarına müdahale etmemesi gerek... Herkesin Kendine ait bir yeri olmalı her zaman... yoksa boğulur..
Ortak hesap da mı açamaz ya😅
Bence sevgilinin senin profilini düzenlemeye çalışması biraz sınırları aşmak olabilir. 🧐 Sonuçta sosyal medya, kişisel bir alan ve kimsenin buna müdahale etmesi hoş karşılanmaz. Bir ilişki güven ve saygı üzerine kurulmalı, değil mi? Eğer o sınır ihlal ediliyorsa, oturup konuşmak iyi bir fikir olabilir.
Ama tabii bazen küçük öneriler ya da iyi niyetli müdahaleler sevgi göstergesi de olabilir. Önemli olan buna nasıl yaklaştığın ve hissettiğin. Unutma, senin fikirlerin her zaman önemli! 😊💬
Cevap
18Cevap
saçma sapan işler asdfasdf
Sensin saçma saman ne diyon la
De get la liseli herif.
Arkadaşlar bu herif liselidir elimde belgeler var
2 harfle insan çocuksuz kalıyo olm jhsjsjs
Kısıra bakma yanlış yazdım aşdjlaş
Aynaları sevin <3
teomandan mı
Herşeye müdahale etmesine izin verilmez gadası
İnsanın özel alanı olmalı
Mesela nereye kadar😅
Evlenene kadar
Sevgilim yok da olsa sadece bir yere kadar müdahale edebilir aşırıya kaçarsa ona da müdahale edilir ama ambulans ekipleri tarafından 😅😌
Ya sen niye ambulans filan dedin ki😱
Yooo hiç müdahale etmiyor.
Hatta bir defa pp mi değiştirsene sana zahmet meşgulüm dedim onu bile yapmadı. d
Zalım kadın... 😅
Bence edebilir. Nasıl mutlu oluyorsa öyle olsun. Sapıtmadığı sürece sorun yok.
Sapıtacak biri de zati sevgilin olamaz
Ehh orası öyle tabi...
Müdahale edemez, en fazla fikrini belirtebilir..
En azından saygılısın😅
Hayatımda olan kadına müdahale ederim yanlış geliyorsa veya yanlış olduğunu dusunuyorsam fikrimi belirtirim saygı yok ise oda yok olur 😃
Bakarım müdahale etmem fikrimi söylerim hissettiğimi korkmadan söylerim çıkarcı olup huyuna gideceğime düşünceleri net ifade ederim
Yok ama bence karışmamali. Bu arada sende sorumda fikrini paylaşır mısın rica etsem birqzd EiG leri seçiyoum? 🙏
Açık sözlü olursan sevinirim 🙏
Fikrim yok susma hakkimi kullanıyorum.
Ne kadar dürüst bi yorum🌸
nerede onda o cesaret
Ama bak büyük konuşuyon😅
öyle sevgiliyi seveyim
Amin🌸😅
Yok ki oldugu zamanda etmezdi umursamaz
Bari takipçilere karışaydı yav
Herkesin sınırlarını bilmesi gerekir.
Edemez
Nokta bitti.