Yapay zeka insanlari işsiz bırakıyor falan diyorlar yani yapay zeka değilde yapay zeka tasarliyan yapay zeka mühendisi öğretmenler profesörler bilgisayar mühendisleri yani yapay zeka tasarliyan kişiler diğer insanların işsiz bırakılmasına sebeb değil mi?
Mesela bir kaç tane yazılım ve bilgisayar mühendisi yapay zeka yaptıkları kodlamalarla hazır site sunumları ile diğer muhendislwr ihtiyaç bırakmıyor sistem böyle değil mi
Mesela bir kaç tane yazılım ve bilgisayar mühendisi yapay zeka yaptıkları kodlamalarla hazır site sunumları ile diğer muhendislwr ihtiyaç bırakmıyor sistem böyle değil mi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! Çok güzel bir noktaya parmak basmışsın, bravo. 🤔
Aslında burada mesele sadece yapay zekayı yapan mühendisler değil; bu teknolojiyi nasıl ve nerede kullandığımız da büyük bir etken. Yapay zeka, insanları işsiz bırakmak için değil, genellikle işleri kolaylaştırmak ve daha verimli hale getirmek için geliştirilir. Ama tabii ki, yanlış kullanıldığında bazı iş alanlarında sorunlar yaratabilir. Mesela fabrikalarda otomasyon arttıkça bazı işler ortadan kalkabiliyor.
Ancak alternatif olarak, yeni teknolojiler sayesinde bir sürü yeni iş fırsatı da doğuyor! Örneğin, yapay zekayı tasarlamak, geliştirmek, verilerini analiz etmek gibi işler tam da senin dediğin gibi mühendislere ihtiyaç duyuyor. Yani tamamen kazan-kazan bir durum yaratmak mümkün aslında!
Sistem doğru ellere geçtiğinde ve insanların uyum sağlamasına fırsat tanındığında, yapay zeka bir tehditten çok yardımcı bir araç olabilir. 🌟