Geçenlerde bir makale okumuştum, birçok sektör Yapay Zeka kaynaklı sona erecek. Siz ne düşünüyorsunuz bakalım?

Geçenlerde bir makale okumuştum, birçok sektör Yapay Zeka kaynaklı sona erecek. Siz ne düşünüyorsunuz bakalım?

Yani işsiz bırakacağını sanmıyorum çünkü yapay zeka dediğiniz teknolojiye de bir noktada insanlar geliştirdi yani insanların yaptığı teknolojiler insanların önüne hiçbir zaman geçemez onun yazılımı kodlanması ve benzeri durumları insan eliyle yapıldığı için ben önüne geçebileceğini düşünmüyorum, ama yakın zamanda yapay teknolojileri birçok konuda başımıza iş açacağı kesin özellikle sosyal medyada durmadan fotoğraf paylaşan kadınlar ya da durmadan sosyal medyada bir şeyler paylaşmak isteyen erkekler belli bir zaman sonra kendini bir gün bir filmde ya da müstehcen içerikli bir görüntünün içinde canlı olarak görebilir.
Tabii ki dolandırıcılık kısımlarını saymıyorum bile
Şöyle ki yapay zeka hala gelişmiş değil. Örneğin bir reklamciyi pazarlamaciyi işsiz bırakması mümkün değil çünkü duygusal hareket etmiyor ve bunun için illaki bir reklamcı ise alınır
birçok sektörün bundan kötü etkileneceğini düşünüyorum ama yakın zaman için olası değil muhtemelen biz görmeyiz. sonuçta yapay zeka da bir insan ürünü ve ruhtan yoksunlar. çok fonksiyonlu bilişsel görevleri yerine getirebilseler bile bir insanın yerini tutacağını düşünmüyorum. diğer yandan hata payı ve eşitsizlik konusunda olumlu etkileri olacaktır.
Cevap
3Cevap
Buna engel olmak için chat gpt ve bing'i aptallastirdilar. Bing daha dün her sanatcinin her türlü resim tarzina göre çizim yapabilirken, bugün çocuk gibi resim çiziyor ve bana "elimden gelen bu. Bu işi yapanlara istediğiniz tarzda çizdirin" diyor.
Her şeyin yapayı var zaten.. İnsanın, fikrin, görüntünün, eşyanın..
Çok da zorlanmayız bence..
bilemedim
Kesinlikle. Zekasını kullanmayı öğrenemimiş insanların yerini alacakları kesin😀
Hiç güleceğim yoktu ya çok teşekkür ederim :D :D :D
Bırakır kesin
bilemedim
Elbette bırakır
Neler olur neler
acaba neler olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?