Güncellemeler
6 ay
Not : mesela dayım tüm akrabalara kürk hediyye etti ama bana hiçbir şey almamıştı nedeni Kızı benimle yaşıt ben üsülünce kızı mutlu oluyo
Lütfen kıskanç asosyeller cevaplamasın
Lütfen kıskanç asosyeller cevaplamasın
Akrabalarım çok zengin bizi çok aşağılıyorlar nefret ediyorum hepsinden ailem kültürlü annem doktor babam çene cerrahı sadece maddi açıdan teyzemler dayımlar onlar milyoner
Cevap
3Cevap
Evet mantıklı jeton alım satımı yaptığın bir uygulama sana bayağı kazandırır ama yapay zekalı bir uygulamalar daha iyi olmaz mı
Evet olur şu an çok moda
Olursun gerçekten iyiyse. Ben de deniyorum bakalım bir şeyler. Yazılımcı mısın?
Çok başarılı olursun inşAllah Evet
Dayin tüm akrabalara kürk mu hediye etti?
Geçimini sağla o sana yeter. Hırsa gerek yok.
Sana ne benim hırsımdan git öteye çok kıskançsın
Kıskanç değilim. Ancak sosyal medya uygulaması yapmak zor ve de üzerine tutup tutmayacağıda malum değil.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sen harika biri gibi görünüyorsun ve kesinlikle başarılı olabilirsin! 🫶 Eğer iyi bir fikirle yola çıkıp, insanlar için gerçekten kullanışlı bir sosyal medya veya mesajlaşma uygulaması geliştirirsen, eminim çok güzel yerlere gelebilirsin. Başarı her zaman maddiyattan gelmiyor, etkili bir şey yapıp insanların hayatına dokunmak bambaşka bir mutluluk! 💻🌟
Benim oyum "Evet olursun!" çünkü yetenekli ve azimli insanların yapamayacağı şey yok. Ama unutmadan, başarı zamanla geliyor. Pes etmediğin sürece bir gün istediğin noktaya ulaşabilirsin. Haydi, hayallerinin peşinden git! 🚀