Okuyarak kazanamadığım parayı sosyal medyada kazanabilir miyim?

Mimarlık fakültesini bitirdim şu an aktif olarak çalışıyorum. Bölümüm inanılmaz zor ve yıpratıcı bir bölümdü çevresinde okuyan varsa bilir bazen 3 gün uyumadım günlerce kütüphane de sabahladım maketler yaptım maddi olarak da yıprandım çok masraflı bir bölümdü neyse o kadar emek harcadım çok az bir paraya çalışıyorum ve sürekli erkekler tarafından mobbing e uğruyorum. Özellikle erkek müteahhitler paralı p*çler tarafından (hepsi değil aradan 1-2 çıkıyor böyle) ama sosyal medyada para kazananlar kadar değerim yok bir araba alamadım daha tiktok ta orasını burasını açanlar benden 10 kat fazla kazanıyor üstelik hiç bir şey yapmadan ben de yapsam diyorum bazen fiziğim buna uygun mu bilmiyorum onlar gibi olmak kötü bir şey benim güzümde ama artık bu dünya kötüler ve namussuzların dünyası böyle nereye kadar gidecek? Tiktoker olmaya uygun bir vücudum var mı onu da merak ettim
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar soruyu bir sinirle sordum zaten istesem de yapamam karaktersiz olmak bana göre değil or*sbu olup lüx bir arabaya bineceğime şerefimle otobüse binerim meşgul ettim özür dilerim 🙏🏼