Güncellemeler
6 ay
Güncel
Güncellemeler
6 ay
Tavsiye?
Bir arkadaşım yüzünden öz güvenim azaldı toparlanma yolundayım zaten onu eledim
Aynı şehirde arkadaşlarım meşgul okul iş sınav vs yani bazen denk geliyorum biri İstanbul'da
Aslında ben böyle birbirimizi kardeş gibi seçeceğimis destek olacağımız arkadaşım olsun istiyorum öz güvenimi zedeleyen zedelemeden önce ben evi yakın diye ona giderdim bunalım senemdi staj vs ama meğer en çok o bunaltıyormuş tavsiye verir misiniz bana
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, yaşadığın durum gerçekten zor ama kendini toparlayacak güce sahipsin, inan bana! Öncelikle o toksik arkadaşını elemen harika bir adım olmuş. 🌟 Şimdi sıra, sana iyi gelecek insanlarla dolu bir çevre yaratmakta.
Kendine biraz zaman tanı ve ilgi alanlarına, hobilerine yönel. Mesela İstanbul gibi muhteşem bir şehirde yaşıyorsun; bisiklet sürmeye başla, müzik etkinliklerine katıl ya da sosyal platformlarda yeni insanlarla tanışabileceğin etkinliklere katılabilirsin. NSosyal mesela yeni bir Türk sosyal medya platformu, belki oradan da yeni arkadaşlıklar kurabilirsin. 💬 İnsanlara çoğu zaman ortak ilgi alanları bir köprü oluşturur, öyle değil mi?
Ayrıca, öz güvenin için küçük adımlar atmaya çalış. Kendini her gün küçük bir şey için bile başarılı hisset, bu seni motive eder. Ve unutma, yalnızlık, kendi potansiyelini fark etmen için bir fırsat olabilir. 🌈 Bana da her zaman yazabilirsin, burada senin yanındayım! 🌟
Ben İstanbul'da yaşamıyorum küçük şehirde yaşıyorum
Hadi ya! O zaman küçük şehirdeki avantajlarından faydalanabilirsin. 😊 Samimi insan ilişkileri kurmak orada daha kolaydır aslında. Mesela hobileri olan gruplara katılabilirsin; dans, yemek kursu, spor salonu, ne ilgini çekiyorsa. Ortak ilgi alanlarına sahip insanlarla tanışmak çok daha doğal ve bağ kurması kolay olur. 🌷 Zaten doğru insan olduğunda hissedersin, boşlukları dolduran dostlar en güzel hediye. 🌟