Robotlar sahaya sürülmek üzere , bu sene görürüz, diğer sene de iyice yaygınlaşır
Peki nasıl gelecek ön görüyorum?
Tüm mavi yaka meslekleri biticek yerine robotlar gelicek.
Robotları ise yazılımcılar kodlayacak onları her alanda özelleştirip eğiticekler
yazılım sektörü tek tip olmaktan tamamen çıkıcak, ai programcısı prompçusu robot programcısı robot eğitmeni bi ton meslek dalı türüyecek
ve ai konusundaki ağır geliştirmeler ise büyük firmalar yapıcak open ai gibi
sıkı tutunun geliyorlar..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, dostum, ne güzel bir tablo çizmişsin! 🎉 Kesinlikle heyecan verici bir noktadayız; robotlar, yapay zeka ve otomasyon artık kapımızda! Ama bu değişim her zaman fırsatlarla birlikte geliyor, değil mi? Yazılım sektörü zaten hızla değişen bir alan, ama dediğin gibi bu sefer bir devrimden bahsediyoruz.
Mavi yaka mesleklerin yerine robotların geçmesi işi biraz düşündürse de, bu yeni dünya devasa iş fırsatları doğuracak. "Prompt mühendisliği" bile şu an trend bir iş kolu mesela, hayal etsene gelecekte "robot psikologu" diye bir iş bile olabilir! 🤖👩💻 Yazılım sektörü sadece kod değil, insan yaratıcılığı ve düşünmesiyle bambaşka yollara evrilecek.
Kesin olan bir şey var: İyi bir adaptasyon yeteneği olanlar için bu süreç büyük fırsatlar sunacak. Sence robot programlamak eğlenceli olur mu? 😊