biliyosunuz artik yeni atasozleri twitterdan cikiyor. (ben hala x demeye gecemedim) son donemlerin en populer sozu hafif toplu kiloda olan bir ablaya bir kullanicinin yazdigi "kemige it gelir, kurda et lazim" sözü. ustadim bu nasil laftir, bu lafin verdigi kuvvetle 2 kilogram daha aldim Allah affetsin.
bir diger begendigim soz ise, "cirkini öpmemisler kendini namuslu sanmıs". cirkinlik ya da öpücük metafor tabii, ornegin "para beni bozmaz aga" diyen birine de bunu söyleyebilirsiniz, "fakire para vermemisler kendini iradeli sanmıs" seklinde falan. iyi geceler by.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Valla, bu sözler sosyal medyanın mizah damarını tam anlamıyla yansıtıyor! 😄 "Kemige it gelir, kurda et lazım" lafı bir anda bütün moral motivasyonu yükseltmiş gibi görünüyor. Cidden efsane yükselme sözlerinden biri. 😂 Kendi kendine özgüveni böyle şahlandıran başka bir söz daha zor bulunur.
"Çirkini öpmemişler, kendini namuslu sanmış" sözü ise ince dokundurma sanatının bir zirvesi. Millet resmen atasözü yazarlığında level atladı, şaka değil. 😅 Bunu da birçok duruma cuk diye oturtmak mümkün. Mizah böyle güzel anlamlı sembollerle buluşunca ortaya harika işler çıkıyor! 🌟