Erkekler çok iyi rol yapabiliyo tavlamak için uzun zamandır yalnızım eski sevgilimle ayrildim herkes degerlendir diye sosyal medyadan gelenleri vs ben doğru bulmadığım için uzaktım her kıza yaziyoardir iyi cikmaz diye hic erkek eklemedim istekleri kabul etsem tanışsam iyi evlenilcek erkek olduğunu nası anlarım tavlamak için melek görunup sonradan gercek yuzu ortaya cikanlar ayırt edilmiyo hangi davranislar ele verir erkekler daha iyi bilir
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
direk benle tanış 30 um
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayÇok zor. Sanal ortamda insanlari tanimak imkansiz.
011 Yorumla
Soran7 ayEvet sevgilimle sosyal medyadan tanistik ama ortak akrabalarimiz da varmis badlarda cok iyiydik birkac yil oldu baya sevgililik sureci sonradan cok degisti kotu davrandi ayrildik cevrem yok ortamim yok sosyal medyayada guvenmiyorum ama herkes dene diyo bilemiyorum
Cevap sahibi7 ayÇok zor. Yillardir sanal ortamdayim. Ben çözemedim sen çozebilirsen haber ver taktigini bende bileyim
Soran7 ayEn iyisi gorucu usulu enazından aracı vs guvenilir kisiler sana oneriyo tanışıyosun yalan dolan yok
Cevap sahibi7 ayKatiliyorum. Onceden karşiydim ancak en azindan aileleri arastiriyorsun gecmisinde nasil biri oldugunu az cok ogrenebiliyorsun
Soran7 ayKarşı olmak bilmediğimizdenmiş sosyla medya olsun ortamlar olsun surekli sevgililik konusma haram olaylarina çok giriliyo ve kalpler çok kırılıyo surekli flört tanisma ayrilik kalpler köreliyo kalbimizi boş yere nasibimiz dışındakiyle yormakda iyi degil
Cevap sahibi7 aySosyal medya adi ustunde. Nasil olsa ne goren var ne duyan. Rahatlar ve istrdikleri gibi at koşturuyorlar. Insanlar disarida yapamadigi seyleri burada sergiliyor. Bi nevi cesaret patlamasi
Soran7 ayAynen öyle sanki ayrı bi dünyada gibiler her şey kolay sevmek ayrilmak konusmak basit goruyolar sevmek cok guzel bi duygu kıymetini bilene cogunluk orada harciyo köreltiyo duygulari
Cevap sahibi7 aySevgi mi? Kizlar kendini oyuncak etmiş edep haya umurlarinda degil. Erkekler desen zaten onune gelen çogu kiz veriyor. Ne gerek var bu kadar zahmete girip evlenmeye diyor. Kisaca özet bu.
Soran7 ayHersey kolaylaştı kotu örnekler çoğaldı kıymet sadakat azaldı bende birini sevdim uzun surdu iliskimiz evlencektik ama olmadı o konuda yaralıyım ben ayrilirkende sadık oldum yas tuttum dogru bulmadigim icin sosyal medya vs erkek eklemedim konusmadim ama ayrildigim kisi birsuru kıza yazdi konustu hemn sevgili yapti uzun yillar birbirimizi sevio evlenmeyi beklememize rağmen ondan icime kapandım hayata aska biraz küsmüştüm yasadiklarimi unutmam icin sosyal medya vs gelenleri tanı dediler sormak istedim ama yine ayni fikirdeyim sosyal medyadan tanismayi dogru bulmuyorum sadece 1 erkekle 2 gun konusup kesmissindir tanismak icin ama ilerde bskasiyla sevgili olursn o konustugun kisi o eski 2 gunluk tanisip konusmayi kestigin kisinin arkadasidir ve iliski yasadigin kisiye on2 gunlul kisi derki biz daha once tanistik konustuk haberin olsun vs der hava atar gibi cok yanlis bi durum bu durumyasandigi icin sanki herkesle konuskus izlenimi vermemek icin dogru bulmuyorum cunku erkekler hep kotu gozle bakip kullanmak icin bakiyo
Cevap sahibi7 ayBu arada ilginc sekilde harika goruslere sahipsin. Cok sevdim karakterini Allah umarim gonlune gore verir. Senin gibi insanalr kalmadi
Soran7 ayAmin insallah
Gizli Üye(30-35)7 ayBen dürüstüm yakışıklıyım sen bana gel
0208 Yorumla
Soran7 ayYaş kaç abicim
Cevap sahibi7 ay29 senin
Soran7 ayProfili gosterseydin bi gorseydik 30 ustude olabilirsin
Cevap sahibi7 ayAçıyorum ama hemen takip at
Soran7 ayProfilini gizliden acsaydin bi baksaydik
Soran7 ayYaş 34 nasi 29 oluyo
Cevap sahibi7 ayYaşı büyük yazdım buraya kayıt olurken
Cevap sahibi7 aySen takip et ordan konusuruz isterseniz
Soran7 ayYok sağol abicim tesettürlüyüm buraya danışmaya geldim erkekler dolayısıyla güven vermiyor çok düzgün insanmış gibi rol kesip kızlarin duygularıyla oyanayabiliyolar oyuzden böyle iyi fazla izleri gitmeden
Cevap sahibi7 ayBende tesettürlü arıyorum zaten kalbinde Allah olan bende yalan yok neyse o şahada aynı şahmaranada aynı şahsultanada aynı herkese aynı konuşurum düz bi insanım bana düz gelene düz oynayarak gelene oynayarak yaklaşırım
Soran7 ayİyi kalbine göre birini bulursun umarım
Cevap sahibi7 ayAmin inşallah güzelmiydin peki
Soran7 ayİddialı güzelim farkedermi
Cevap sahibi7 aySizi tanımayı çok isterdim bende kapalı birini arıyorum
Soran7 ayÇok arayış iyi değil abicim denk değiliz doğru olursanız doğru kişiyi bulursunuz erkeklere pek güvenmiyorum yüksek gelenin amacı arayışı farklı olur
Cevap sahibi7 ayYok senin hanfendiligin agırlıgın hoşuma gitti aradıgım yok benden sana zarar gelmez insanlıktan başka hiçbişi görmessin bizden
Soran7 ayYok almim sağol
Cevap sahibi7 ayÇok instçısın dirençlisin
Soran7 ayÖyleyim
Cevap sahibi7 ayTamam git başımdan hoşçakal
Soran7 ayBak istediğiniz olmayınca ya da sinirlenince içinizdeki kötülüğü ortaya çıkarıyosunuz biraz aynaya bakıp utanmanı tavsiye ederim lütfen yakışıklılığa değil düzgün merhametli karaktere aşık oluruz bize ulaşmak zordur yani
Cevap sahibi7 ayVaktim yok gerçekten söylediklerin dogru
Soran7 ayEvet bak tamda bu yüzden bi erkeğe güvenmeye sevmeye korkuyoruz çunkü elde ettikten sonra icinizdeki asıl kişiliginiz ortaya cikiyor doğru olmak yerine rol yapıyosunuz o hayalinizdeki kişiyi tavlayabilmek için çok iyi kalpli durust merhametli ayaklarina kanıyo inanıyo kızlar seviyo ve zamanla kendi gercek halinizi gosterdikce iliskiler bozuluyo ve ayrilik oluyo sizde kimsenin vaktini çalmayın sizin bu yönde isteginiz varsa benimde var her kızın var ama doğru şekilde karsimizdakininde durust guvenilir olmasini istiyoruz hayalindeki iyiyse sende iyi ol degilsen ben kotuyum diyosan oyle tur kızlarda bulursun kimsenin hakkına girme karadeniz kızı tavsiyesi😏
Cevap sahibi7 ayYa ben kendimi neden farklı tanıtıp yaklaşıyım rolden rolemi giricem ben öyle şeyler bilmem
Soran7 ayIyi iste rolden role girme başta kendini şöyle iyim diye tanıtıp sonradan atarlanıp kötü halini göstermen rol yapmış olmandı bu kastettiğim sonra kızlar sevdi kandı oluyo kızlar duygusal varlık dürüst olun olduğunuz gibi yaklaşın
Cevap sahibi7 ayKötü halimi göstermedim sen kötü anladın senin yaş kaçki
Soran7 ayBi atar gider kotü halini azda olsa gosterdin bence yaş 23
Cevap sahibi7 ayNerde yaşıyosun peki sen kötü halim degil bıkkınlık geldi yanlış anlama senden degil
Soran7 ayYerimi napcaksın karadenizdeyim
Cevap sahibi7 ayBende karadenizliyim ama İstanbul okuyomusun neyle meşgulsün
Soran7 ayOkuyorum abicim niyetin farkliysa burdan bisey cikmaz sana
Cevap sahibi7 ayYok niyetim neden farklı olsun ki uzaktasın zaten sohbet için yazdım güzelmisin peki
Soran7 ayKlasik çıkarcı erkek davranisi guzellik klişesi sağol almim başkalariyla dene şansını
Cevap sahibi7 ayMerak ettim sadece yoksa niyetim farklı degil
Soran7 ayHıhı kesin farklı değildir
Cevap sahibi7 aySen herkesi aynı zannediyosun galiba herkes senin gibi olsaydı sende herkes gibi olurdın
Soran7 ayHerkesi aynı zannetmiyorum tavrına göre muamele yapıyorum bir anda çıkıştın istedigi olmayan kotulesebilen erkek modeli duruma gore dusuncem bu belki yanilabilirim iyi niyetlide olabilirsin ama biliyoruzki kiz kardesin olsa dha temkinli uyari yapardin degilmi
Cevap sahibi7 ayTamam sen iyi ol bu yeter amacım kötü degil belki sen beni ya da ben seni begenmicem görmeden bişey diyemem seni
Cevap sahibi7 ayEsmersen yaz gözlerin ne renk ne bölüm okuyosun sen
Cevap sahibi7 ayUnutma unutulanlar unutanları asla unutmazlar
Soran7 ayUnutulanlar ne alaka unutan ve unutulan kim oluyo acaba
Cevap sahibi7 ayVecize yaptık temiz bi kıza benziyosun sen ama zor tanışsak bile uzak mesafe ilişkisi aslında evlenmek istiyorum temiz güzel birini bulup
Cevap sahibi7 ayYoksa yıllardır bekledigim kız senmisin görmedimki seni
Cevap sahibi7 ayBende yalan yok özü sözü bir bi insanım konusurken matematikte yapmıyorum herkese aynı kadın erkek yukardaki aşagıdaki ortadakide ayırmıyorum dogru birdir dünyanın heryerindede bir olur dogru ile yanlısta bir araya gelmez
Cevap sahibi7 aySendemi bürütüs
Soran7 ayHerkesin kafasında beklediği profil vardır çok güzel çok düzgün birini istiyosan ben ona layıkmıyım hakediyomuyum diye düşünerek davranmalısın. Buzamanda kimseye güven yok erkekler rol yapıp 2 yüzlü olmadığı sürece ilişkilerde yürür onun dışında kendime denk layık olabilcek biri şu an sanmıyorum herkesi tanımaya çalışırsam adım başka türlü olur böyle erkekler çok çünkü gel tanı derler sonra karakteriss terbiyesiz halini görürsün nasip bu işler herkes kalbine göre kendine benzeyeni bulsun. en iyisini istiyosan en iyisi olmalısın maddi değil manevi karakterin güzelliğin ahlakın sadakatin sevgin saygın bunlarla kendini hayran bırakırsın neyse not al kafana bunları
Cevap sahibi7 ayBen içimden konuşmam kalbim neyse dilimde odur oynamam yüzümde maske yok neysem oyumdur söylediklerinde haklısın herkesin yüzünde bi maske maskeli baloda gibiyiz o baloda maskeleri bi çıkarsak kimşn nolduguda ortaya çıkıcak seni görmedim bile bişi hissedememki ama düzgün bi kıza benziyosun zaten şu an evlencek maddi durumdada degilim ben şakasına söyledim aradıgımda yok zaten kimseyi
Soran7 ayAferin böyle dürüst ol başta evlenilcek düzgün kız arıyorum deyip şimdi evlilik düşünmuyosun şakasına demişsin falan bunlar kul hakkı hiçbir kızı takılmalık olarak görmeki sende zararlı çıkmayasın
Cevap sahibi7 ayTakılmalıkta aramıyorum yıllardır kız arkim yok evlilikte uzak bana anca çok begenirsem birini aşık olursam yani yanlış anlama bana çok kız bakıyo ben kimseye bakmıyorum
Cevap sahibi7 aySeni tanımak görmek isterdim
Cevap sahibi7 ayNerdesin suzan suzğ
Cevap sahibi7 ayNerdesin suzan suzi
Cevap sahibi7 ayKaradenizin neresindensin trabzonlu olmada
Cevap sahibi7 ayHoşçakal
Cevap sahibi7 ayGitme benden uzaklara düşürsin tuzaklara
Cevap sahibi7 aySen yinede vazgeçme bir çiçekle bahar olmaz ama her bahar bir çiçekle başlar
Soran7 ayAynen
Cevap sahibi7 ayNerelerdesin sen vicdansız sabuha gittigin günden beri seni merak ettim
Soran7 aySabuha ne rahatsızlandım hastane serüvenindeydim
Cevap sahibi7 ayGeçmiş olsun yüce Allh şifanı versin senin fiziksel özelliklerin nasıl
Soran7 aySağolda gerçekten alemsinizya yani bukadar zaman yazmışsınız ne gerek var böyle şeylere allah güzel yaratmış karakter önemli olan ikisindede iyim şükür ama sizin türler dışa bakarak avlanmaya çıktıkça gerçek sevgi gerçek güzellik ahlak sadakat nedir bilemiceksiniz dışı görmeyin içe bakın..!
Cevap sahibi7 ayDışını begenirsek içine sonra bakarız tanıdıkca av peşinde degilim merak ettim seni olursa ciddi düşünürüm senle oynamam
Soran7 ayHayır düşünmüyorum başka şanslar deneyiniz.
Cevap sahibi7 ayNe şansı düşünmeyebilirsin bi görseydim seni
Cevap sahibi7 ayHoşçakal gizli çok yakışıklı birini kaçırdın bu iş artık burdan dönmez
Soran7 ayBeni kaçıranlar düşünsün ben birini kaçırmam bana ait doğru kişi bulmak isterse bulur yiğitaslan bey😏
Cevap sahibi7 ayAdımı nerden hatırladın yol ayrımı burdaymış kimlerle ayrılmadıki Allah kalbine göre versin
Soran7 ay😅😅 hatırlarım ben kullanıcı adını hatırlamıyorum ama yiğit aslan olduğunu hatırlıyorum sana yazmam için hesabını gösterip geri gizlemiştin gördüm hatırlıyorum yüzünü hemende korktun sanki korkma yemem seni😁
Soran7 ayKonuştuk okadar yazıyosun her gün mecbur akılda kalıyo😄
Cevap sahibi7 ayBirde gerçekte görsen sen ne okuyosun karadenizin neresindensin
Cevap sahibi7 aySadık biriyimdir öyle kızlarla takılan gözü dışarda olan biri degilim yıllar sonra ilk defa bi kızla konuşuyorum oda sensin
Soran7 ayYıllar sonra illlkkk defa bi kızla konuşuyosun öylemi😅😅yaaa bu numaraları geçinya bi duruşunuz olsun anladınızmı yalanla dolanla etkilediğiniz her kız gerçek halinizi görünce soğuyor buzamanda bi erkeğin halinden duruşundan konuşmasından ne olduğu anlaşılır tavrınla ahlakınla karakterinle hayran bırakacağın duruşun olsun anlatabildimmi ben şöyleyim böyleyim kız yüzü görmedim ayaklarını geçin yani komik duruyo kendini pazarlama kendinin en iyi versiyonunu yarat manevi boyutta bende aynısını yapıyorum herkesle görüşmeye gerek yok bunun için tavsiye ederim işine gelir
Cevap sahibi7 ayÇok önyargılısın neyse kendimi kanıtlamaya çalışmıcam sana karakterimizi tanısan seversin aslında neyse
Soran6 ayGünümüz erkekleri sağolsun önyargılı olmamız gerekiyor demekki
Cevap sahibi6 ayBende her şey fatiha harbiya bende yalan yok sen bilirsin
Soran6 ayAc profilini bakayım bakim
Cevap sahibi6 ayNeyine bakıcan
Cevap sahibi6 aySevgili olmamıza gerek yok arkadasta olabiiriz
Cevap sahibi6 ayYa zaten büyük ihtimal begenmicem seni boşa yazıyoruz çok seçiciyindir her ayrıntıya dikkat ederim
Cevap sahibi6 ayHoşçakal orada kal portakal
Cevap sahibi6 ayÇok şey anlarsın hiçbişi anlamassın hiçbişi anlarsın çok şey anlamassın
Soran6 ayNe demek bu
Cevap sahibi6 ayAnlamıcagını biliyodum boş ver okadar konuştuk fotografını göremezmiyim bikere
Soran6 ayKalbim diyorki güvenme oyüzden hayır maalesef bana hakeden ulaşsın isterim kolay yolda av arayanlar değil boş ver yoluna bak.
Cevap sahibi6 ayTamam hoşçakal napalım zorla güvendircek degiliz kendimize
Cevap sahibi6 ayÇok merak ettim seni
Cevap sahibi6 ayBundan 7 sene önce hayal ederdim kapalı bi kız bulsam evlensem diye sonra düşüncelerim degişti evlilikten vazgectim
Cevap sahibi6 ayTam gittin demekki özledik seni
Soran6 ayNeyi özledin tanımadığın görmediğin benimi
Cevap sahibi6 ayAynı hisleri paylaşanlar anlarlar birbirlerini zaten olmazki ben İstanbul sen karadeniz aramızda daglar karlar uzun yollar var aşılması çok zor engeller var
Soran6 ayAynenn
Cevap sahibi6 aySen karadenizin neresindensin bukadarda uzak olma
Soran6 ay600 700 km kadarcık
Cevap sahibi6 ayGüzelmisin peki
Cevap sahibi6 aySende kadın olur gel seni kadın yapiyim kendime
Cevap sahibi6 ayGüzel kadının huyuda güzel olurmuş yaptıgı yemekte gel seni İstanbul'a alıyım bakarım ben sana iki tane beyazım var beyaz gelinlikle gelen beyaz kefenle gider bundan 7 sene önce bi adam bana dediki abi dedim kız dedim müzeye gidelim diyo dedim mesaj attı dedim camiye gidelim diyeni bul dedi bi birdaha o kıza mesaj atarsan senin telefonunu dedi paramparça yaparım o dedi seni katil yapar birgün sana bi yanlış yapar cinayet dedi işlersin dedi bende dedi istedigimle evlenemezmiydim dedi eve koydugun temiz olsun o seni dedi Allah’a yaklaştırsın dışarda dedi naparsan yap dedi
Soran6 ayDoğru demiş güzelim ama o dediginin kişi gibi dış güzellige degil iç güzellige odaklan niyetin neyse karşında onu görürsün niyetini düzelt aklını kalbini düzeltki istediğin sana gelsin aksi olursa denk olmaz
Cevap sahibi6 ayDogru söylüyosun akıllı kızsın sen kimseye bakmıyorum elimi sallasam 50 si demişler hiçbi kadınla konuşmak içimden bile gelmiyo artık
Cevap sahibi6 ayGel seni karı yapiyim kendime namusluysan alırım
Soran6 ayAlmim üslubuna yakışcak başka birini bul denk değiliz
Cevap sahibi6 ayBen herkese aynı konuşuyorum kadın erkek ayrımı yapmadan dogru birdir hep bir olur özün sözü sana karşı görmeme ragmen bi sıcaklık ışık hisssettim gel seninle evlenerim mutlu ederim seni benden yakışıklısı yok
Cevap sahibi6 aySen genç bi kızsın benim hayatım batakhanelerde geçmiş senin temiz hayatınıda bozarız şaka yapiyorum yakışıklı olsam nolurki sen çok daha iyilerini hakkediyosun benden özünde güzel sözünde güzel senin
Soran6 ayAynen öyle boş ver
Cevap sahibi6 ayAma yakışıklıyımdır bak bi arkadasım bi kadın için bana dediki konusamıyodum sendeki tip bende olsa dedi onun vücuduna dedi jiletle ismimi yazdırırdım dedi
Cevap sahibi6 ayBana kapalı namaz kılan kuran okuyan bi kız lazım aslında güzelde olsun bilmiyorum sen nasılsın
Cevap sahibi6 ayBirtane akarabamız vardı uzaktan almanyadan kapalı bi kızı vardı internetten biriyle tanıştı evlendi İstanbul'a yerleşti mutlu beyinler anlaştıktan sonra internettende evlenilir
Soran6 ayAllah güzel yaratmış diyelimde sen güzelliğe odaklanırsan üzersinde üzülürsünde ahlakini düzelt güzel ahlaklisini bul yeter
Cevap sahibi6 ayMelek yüzlü şeytanda gördü bu gözler güzellik tabiki güzel ahlaktan önemli degil ben evlenemem zaten çok acı ver içimde dinmesi yıllar sürcek
Cevap sahibi6 ayGel seni karı yapiyim kendime güzelsen alırım gözüm dışarda degil aldatmam o taraflarda yok gözüm bi kuru ekmege geliceksen gel
Soran6 ayYok sağol almim karı yapiyimde denmez üslup kişiyi yansıtır buyukde laf etme
Cevap sahibi6 ayŞaka yapiyorum gel seni hürremim yapiyim senin yanında digerleri safiye sultan bende para yok sende para yok bi kuru soğana geliceksen olur düzgün bi kızsın sen özünde güzel sözünde güzel
Cevap sahibi6 ayBeni anlaman için yıllar geçer ben bile kendimi çözemedim dışımı bi yüzde 50 çözdüm içimi yüzde 1 kolay anlayan kolay kaybeder o yüzdendirki herzaman bi tık öndedir anlaşılmaz her şey öyle kolay olsaydı keşke gökyüzünde çok anlatmak isterdim sana gökyüzünün mavi oldugunu
Cevap sahibi6 aySeni yakalamak nekadar zor kandırmakta öyle
Cevap sahibi6 ayGel seni alıyım 2 tane çocuk yaparız seninle düşündüm senden kadın olur
Cevap sahibi6 ayNerdesin suzan suzi hiç görmedigimiz biriyle evlilik hayali kurduk sende gittin uzaklara
Cevap sahibi6 ayEvim yok arabam yok hiçbişeyim yok sadece tipim iyi diyelim karakterimde düzgündür bi kuru sogana gelmezmisin aşk karın doyurmaz derler bakalım sana ama seni çalıştırmam
Cevap sahibi6 ayFakiriz diyemi cevap atmıyosun benjamin franklin yok diyemi napalım gözümüzde yok yüksekte orta derece geçiniriz
Cevap sahibi6 ayBelki seni begenirsem namazada başlarız sayende Allaha yöneliriz bazen şeytan giriyo kanıma tipini kullan hergün başka bi kızla takıl diyo bazende adam oluyim diyorum gerçek kapalı bi kız bulup evleniyim düzgün bi hayatım olsun diyorum
Cevap sahibi5 aySen nasıl
Soran5 ayYa arkadaşım sen akıllanmazmısın😅😅 girmedim siteye bayadır doldurmuşsun böyle düşüncelerden kurtul kimsenin hakkına girme takılan böyle düşüncelerle dolu kimseyi sevmez sen hayatını düzeltmeye bak gerisi hallolur
Cevap sahibi5 aySen nerde yaşıyosun
Cevap sahibi5 ayEvlenelim ben sana bakarım
Cevap sahibi5 ayZaten büyük ihtimal begenmicem ama seni görebilirmiyim
Soran5 ayBüyük ihtimal çok beğeniceksin ama gerek yok karadenizliyim böyle bir evlenme isteğide olamaz yani yorma kendini bende yorgunum hayatta bu toplarda gözüm yok zor zamanlardan geçiyorum kendimle ilgileniyorum erkek her konuda güçlü olmalı duygusal manevi maddi zenginlikten bahsetmiyorum çoğu konuda konusmanda tavrında eksiğin var bu bakış açısıyla içi boş dışı boya küpü kızlarla oyalanır durursun güzellik biyere kadar dertleşeceğin aynı evin içinde yaralarını saracağın hayaller kuracağın iyi günde kötü gününde elini bırakmicak kalbi sadakati gözü gönlü duası herseyiyle sende yani karsilikli olacak kişi herzaman en iyisidir. Erkek özü sözü doğru güçlü delikanlı olmalı sokak çapkını ağzında boş sözü gözü dışarda eli bos islerde olanın kendinede sevdiğinede faydası olmaz kendini tamamla önce bi kalbi kırmaktan kork saygı duy saygı duyulasın sevmeyi bil saymayı bil karşılık göresin bunlarıda sana kimse demez işine yarar uygula aynaya baktığını seviyosan gurur duyuyosan en iyisinide hakediyosundur en iyisini istiyosan hakedicek şekilde olmalısın.
Cevap sahibi5 aySen bizi naptın daha tanımadan delikanlıyızdır özü sözü bir bi insanızdır boş biri degilim boş olmadıgımı tanıdıktan sonra anlarsın bikere göriyim seni lütfen
Cevap sahibi5 aySenin gibi içi güzel bi kız bulsam evlenirim benim için iç çok önemli kalp denizdir dil sahil denizde ne varsa sahile o vururmuş yakışıklıyım ya normalde üzerime atlamaları gerek hani nerde kızlar hiçbi kızla konuşmak içimden bile gelmedi uzun zamandır sana kadar
Soran5 ayBu klasik erkeklerin genel yem sözleridir. İkna etmek için söylediğiniz abartı sözlerinizin bi numarası yok bil az çok anlıyorum seni yani bugune kadar birsürü kıza bu sözlerle gitmişsindir ciddi olan net olan erkek ilk defa yaşıyorum istiyorum hjssediyorum demez kendini pazarlar gibi tanıtmaz senden daha yakışıklı olanların üzerine atlayan kızlar görmedim tipe güvenip yol alma karakterini ortaya koy bu ısrarıda boş ver yani benden sana bişey çıkmaz bu tavsiyelerime uyarsın sna yeter
Cevap sahibi5 ayTamam hoşçakal
Cevap sahibi5 ayÖn yargıları yok etmek atomu parçalamaktan daha zor demiş einshtein sende çok ön yargılısın tanımadan etmeden seni biri kandırmış herkesi aynı görüyosun
Cevap sahibi5 aySeni biri kandırmış gerçek erkek nasıl olur görmemişsin erkegizdir yani çok deyatcısın zaten seni begenmicem büyük ihtimal
Cevap sahibi5 aySeni hiç görmedim ama bi adam hayatta olsaydı o kızı kaçırma derdi bana
Cevap sahibi5 ayBirgün bi kız bana dediki biliyosun sende güzelim dedi bi adama söyledim güzelsin ama karekterini nokta nokta yapiyim deseydin dedi karakter iç güzelliktende öte ikisi bi arada olursa daha iyi ama asıl güzellik içten gelir sen genç bi kızsın benim hayatım geçmiş batakhanelerde İstanbul aksarayın sokaklarında gençligim geçmiş meçhule giden bi yoldayım gidiyorum gündüz gece
Soran5 ayİşte anlattığın yerlerde hayatın geçtiyse düzeltmen gereken huy ve davranışların vardır senin beğenip beğenmemen önemli değil beğenilmicek biri değilim hem dış hem iç karşımada kendime layık birini isterim o da ileriki zamanlarda sana gelicek olursak önyargıdan ziyade konuşmalarınla kendini bi kısım tanıtmış kadar oldun insan tavrıyla konuşmasıylada kendinden bi parça sunar ya hayran bırakır ya soğutur büyük söz etme gerçekci ol yeter herkese karşı
Cevap sahibi5 ayHayatın bam telinden geçmişim çok zor günler yaşadım kendimi yene yene ayakta durdum bi adamla birgün evde oturuyoruz onun ayagında elektronik kelepçe vardı ev hapsinde bana dediki anka kuşunu anlarsan benide anlarsın dedi ben dedi Allah’a yöneldim dedi kendimi dedi oralarda yendim dedi bende kendimi oralarda yenmeye çalışıyorum çok zor yollardan geçtim çok degişik bi hayatım oldu geçmişte bi adam bana dediki bi akşam bataklıga düşebilirsin dedi bataklıkta yüzebilirsin sürünebilirsin dedi olmaz deme dedi suyu sıçrar paçana bulaşır dedi ama bataklıkta bile olsa temiz bak dedi bende temiz bakmaya çalışıyorum zor bu bataklıktan çıkmak bozulmamanın mücadelesini veriyorum dik yaşamak çok zor
Cevap sahibi5 ayYanlış anlama bizi yazıyoruz samimi içten gördük seni belki seni görünce begenmicem yanlışmı yapiyorum bilmiyorum yazmakla
Soran5 ayAvım iyimi kötümü diye yokluyosun yani denk değiliz diyelim yeterli sen boş ver beni bildiğin yolda devam et ya da hayatını düzene sok iyi gelir
Cevap sahibi5 ayDemek istedigim hani begenmem sonra sende üzülürsün ben zaten kendimi düzene soktum degiştim istesem hergün başka bi kızla takılırım kimseyi kandırmak kimseyle oynamak istemiyorum buna sende dahil zaten çok uzaksın ben İstanbul sen karadeniz görüşemeyiz bile
Cevap sahibi5 ayEvlenmeyi düşünmüyorum öyle bi gücüm yok şu an bi evlilik olmuş 1 milyon ilerde olursa karşımdaki kişinin dışından çok içine dikkat ederim karakterine kişiligine insanlıgına kalbinde Allah var mı yokmu ona ben dürüstümdür eskiden yalan söylerdim yıllar önce bi adamla oturuyoruz biri vardı ona dediki o dedi yalancı bak dedi buda yalan söylüyodu ama dedi buna bıraktırdım yalanı dedi ben herzaman dogru söylerim yalan söylerken bile diye alpacinonun bi sözü var bizde pembeninde pembesi söyledigimz zaman muhafazakar biriyimdir namaz kılmam ama kılanları çok severim yıllar önce bi adam dediki bana ben senin yerinde olsam ismailagadan alırım dedi aslında o dogruyu söyledi bana tipim olsa nolur kadınlar zaten paraya bakıyolar öyle içimdede yok hovardalık
Cevap sahibi5 ayBizim için işin sonu iyi bitmicek diyelimki seni begendim evlenememki gücüm yok birde senin kriterlerin çok kendin gibi görmek istersen aynaya bak sen nasılsan karşına öylesi çıkar bize gelince karakterimiz düzgündür biraz sertiz erkegizdir ama temiz olsun isterim karşımdaki
Cevap sahibi5 ayÇok zor yollardan dikenli tellerden geçtim çok ayrıntıya önem veririm karşımdaki düzgün olsun isterim
Cevap sahibi5 ayboş ver yollarımız hiçbizaman kesişmicek
Cevap sahibi5 ayNerelerdesin hastamı oldun bizimi unuttun hastaysan geçmiş olsun
Cevap sahibi5 ayÇok özel yetiştirilmiş kgb ajanı gibiyimdir özel dokuma klim gibiyim
Cevap sahibi5 ayİsmime bak aslan yigit üçüncüsü yok
Soran5 aySiteye girmeyeli doldurmuşsun yine yoğundum sn kendini bi övüyosun bi gömüyosun aynen karsilikli kriterler var ve uymadığımızda belli sen kendini kafa olarakda ahlak olarakda geliştirmeye bak gerisi gelir
Cevap sahibi5 ayUymuyoruz evet ben zaten düzgün bi hayat yaşayamam karşımada çıkmıcak birisi yanlış anlama kimseyide kandırmak istemiyorum bişi yapicak olursam giderim aksarayda gazinoya pavyona günlük bulurum birilerini kimseyide kandırmamış olurum zaten yapmak istedikten sonra sanaldan neden ugrasıyımki veririm 200 dolar en güzelini alırım yanlış anlama beni sen düzgün bi kızsın biz yanlışız sana göre
Cevap sahibi5 ayHayatım geçmiş aksarayın gayrimeşru sokaklarında ilk yabancı kadın isimlerini gayrimeşru hayat kadını duymuşum gözümü açmışım karakollar adliyeler hertürlü ortamı görmüşüm bu yaşa kadar feleğin çemberinden geçmişim çok zor bu hayat temiz yaşayamadık onlarla yaşaya yaşaya bizde onlar gibi olduk
Cevap sahibi5 ayBirtane arkadasım var benden 10 yaş galan büyük her hafta başka kız buluyo harbidende yakışıklı ama sen dedim nerden buluyosun bana dediki jumo diye bi uygulama var ordan buluyorum paralı üyelik al dedi ordan fotograf koy güzel bitane ordan mesaj atmaya başla sen dedi benden daha yakışıklısın dedi bana kaşın dedi güzel gözlerin dedi güzel burnun güzel agzın dedi güzel sana bakmıcak kızın dedi nokta nokta dedi
Cevap sahibi5 ayİsterdim senin gibi temiz bi kız bulup evlenmek oda olmucak hiçbi zaman benim hayatım bitmiş boks maçında dagılmış boksör gibiyim kırıklarımı toplayamıyorum çok yordu beni gayrimeşru hayat gittigim yol yol degilde manzarası güzel demişler manzaranın sonuda kötü ev hapisleri uyuşturucu masaları gayrimeşru hayat kadını silahlar bunlar sende sır kalsın yoruldum yol arkadasımı kaybettim öldü bende yaralı kaldım o hayattan sonra ölmedim ama bittim çok zormuş hepsi imtihanmış bana bozuldunmu diye sorarsan bozulmadım ama insanlıgımı kaybetmemenin çok mücadelesini verdim herşeyim gitti arabamız jeepimiz vardı biriyle 5 yıldızlı suit otel odalarında kalırdık aksarayda bi evde kaldım 3 sene nereye elimi atsam silah nereye elimi atsam dolar çıkıyodu bunlar seni korkutmasın sana bi zararımız olmaz çok zor ama hayat gerçekten canlı çıktıgıma dua etsem o hayatın içindende hasarlı kaldım içimde dinmesi yıllar sürücek acılar var
Cevap sahibi5 ayBunları anlatıktan sonra zaten hiç bakmazsın artık bize geçmişim öyleydi anlatmadıgımda çok şey var çok zor yollardan geçtim iğne deliklerinden geçtim bedel verdim bu hayata ben tek gerçek ahiretmiş ordada işim çok zor benim Allah var öldükten sonraki hayat var zamanı geldiginde herkes görücek ister inansın ister inanmasın bu dünya sahipsiz degil Allah var geceyi yapan gündüzü yapan ayı çıkaran yıldızları çıkan bir ve tek olan Allaha dönücegiz topraktan geldik topraga gidicegiz o yüzden topragı çok severim nankör degil ne ekersen zamanı geldiginde veriyor sana geriye topragı çözersek hayatıda çözeriz bence ben geçmişte yaptıgım günahlardan çok pişman oldum dua ederken ben geçmişte neler yaptıgımı biliyorum diyorum Allah’a çok pişmanım yaptıklarımdan
Cevap sahibi5 ayBunları bildilten sonra istemek degil daha yazmassın bile belki bana başta dedim dürüstüm diye dua et bana anka kuşu gibi küllerimden doguyim tekrar bütün yaralarım kapansın çok zormuş bu hayat burdan sizin ordan nasıl bilmiyorum sen temiz bi kıza benziyosun
Cevap sahibi5 ayGerçekten kimseyi aradıgım yok tamamen vazgectim hayatımda hiçbi kadını istemiyorum uzun bi süre Allah seninde gönlüne göre versin herşeyi dua et bize nasıl biriyle konuştugunu bilmiyosun sen merak bile etmiyorum seni güzel olsan ne olurki
Cevap sahibi5 ayMerak etmememin sebebide begenmicemi biliyorum sende üzülürsün sonra gerek yok zaten
Soran5 ayBeni beğenmeyen yoktur ortalama üstüyüm yani övünmekden değilde begenmicem deyip durdugun icin söyleme gereği duydum sana gelicek olursak evet böyle hayat yaşamaya devam ettiğin sürece hayalindeki kızlar sana bakmaz yakisikli olman bşey ifade etmez yani çokda geç sayılmazsın sen nasıl biriysen karşına sana layık biri çıkar tövbe et tüm geçmişin için kötü ortamlardan seni harama yaklaştıran arkadaşlardan bağını kopart o arkadaşın senin iyiliğini isteseydi hem paranın hem zamanın hemde ahiretini yakacak tavsiyeler vermezdi gerçekten samimi tövbe et dine yönel namaz kılmaya başla araştır öğrenmeye başla sen adım attıkça devamı gelir içinde özünde iyilik varsa zaten bunları içten yapar devam edersin herkes hata yapabilir her kıza kötü gözle bakma gözlerini haramdan koru seveceğin kişide senin gibi dikkat etsin hayatındaki haram ilişki haram kazanç haram ortam kötü dost ne varsa hayatından çıkart biyerden başla devamı gelir mucizeler seni bulur haramda huzur ararsan huzur sana haram olur her adımında bu gelsin aklına tövbe namazıyla başla dini eksikliklerini gidermeye başla helal işe gir haramdan uzak dur güzellikler seni bulsun niyetin temiz olsun hayalhanem mehmet hoca var onu dinleyerek başla iyi gelir
Cevap sahibi5 ayDediklerin dogru yapamıyoruz pişmanım geçmişte yaptıklarım için bataklıga batmışım ben istemeden battım belki ama kader diyelim inan çok güzel olsan bile bişi degişmez ne güzeller gördüm 5 sene aksarayda yaşadım kırgızı rusu özbegi tacikistanlısı ne kızlar gördüm manken gibi onlarda o hayata düşmüşler işadamlarınım trilyonları dökücegi kızlar vardı peşimde bakmadım bile bi arkadasıma dedimki sence dedim bende tip var mı 10 üzerinden 9 sun dedi gözlerinde renkli senin dedi zengin arkadaslarım var merceses bmwle geziyo saç ektiriyo burnunu yaptırıyo yine bişeye benzemiyolar onlar sorunca söylüyorum zaten tip yok diye dedi sendeki tip için arabalarını satarlar 10 trilyon 20 trilyon para verirler dedi tip olsa nolurki bitigim şuanda önemli olan manevi yönden güçlü olmak kimseyide aramıyorum karşıma çıkarsa çıkar biri
Cevap sahibi5 ayBen ne acılar yaşadım kardeşimi kaybettim 10 sene önce babannemi kaybettim beni bataklıktan çekip çıkalan bi adam vardı 8 sene kader birligi yaptık onu kaybettim 5 sene önce ondan sonra parasız kaldım sigara çay param yoktu bi dönem cebimde parasızlıgında dibini gördüm 5 yıldızlı suit odalardan sonra zaten hayatım geçmiş gayrimeşru yollarda batakhanelerde büyümüşüm hep acılara karşı duvar gibi oldum artık bi insanın gözüne bi bakiyim cigerini okurum kılcal damarlarında dolaşan kanının rengini söylerim ona bundan 10 sene önce bi adamla aksarayda oteldeydik kapı çaldı bana dedi kapıyı aç bi kadın geldi sen dedi odaya geç bana kadın dediki bu kim dedi bunun dedi gözleri çok güzel dedi bu dedi aptalın teki dedi güzellik dedi akıl ile birleşirse bir şey olur dedi kadında dedi akıllandır sende beynini dedi aç ona hiçbi işe yaramayan güzellik hiçbi kadınla konuşmak içimden bile gelmiyo artık
Cevap sahibi5 ayHani kaderime razı oldum evlenmesemde olur ben bundan 7 8 sene önce derdim evlensem kapalı bi kız bulup diye temiz birini düzgün bi hayatım olur belki derdim günaha bulaşmazdık bak şimdi çok pişman oldum yaptıklarımdan ev hapisleri karakollar gayrimeşru hayat silahlar arabada silah cigara kokainle dolaşırdık İstanbul trafiginde çok hızlıydık bi adamla beraber sonra para bitti ev hapsi dönemleri mahkemeler biyerde büyük bi paramız takıldı emniyet müdürü bize paranızı ben getiricem 200 bin dolar dedi kendime alıcam bi adam kabul etmedi sonra bizi polislere aldırdı paramızı vermedi bi adamın hiç beddua ettigini duymamıştım rahmani bi insandı dindardı birgün aksarayda evdeyiz elektronik kelepçe vardı ev hapsinde çocugu dedi ölsün dedi birtane çocugu vardı can yakmak neymiş dedi anlasın dedi sonra o adamda stresten hasta kanser oldu öldü akciger kanseri 6 ay içinde hiçbişiyi yokken bianda hastalandı hayat çok kısaymış çok acımasızmış bi sabah uyanırdık aksarayda evde pogca alıcak sigara alıcak para yok bi şekilde hergün para bulurduk silahta sattım evde 30 a yakın silah vardı para bitince onlarıda saatık 1 tane kaldı sadece bozuldunmu dersen bilmiyorum eskiden belki temizdim kirlendim bende
Cevap sahibi5 ayOrman yagmuru çekermiş gayrimeşruda öyle o alem yüzde 1 bile aklına gelse seni bulur kan çeker bazen bundan 7 sene önce Ankara'da askeriyeye teslim olucam Ankara kızılayda geziyorum yoldan biri çevirdi fal dedi bakıyoruz dedi baktırırmısınız dedi bende olur dedim beni bi binaya soktular asansörle üst kata çıktık bekleme salonuna aldılar baktım hepside kız içerdekilerin utandım bi an sonra beni odaya aldılar 45 yaşında bi adam beni anladı konuşmalarımdan ben dedi cinayet bitirdim dedi bana içerden yeni çıktım birtane mafyanın adını verdi onla ceza yattım dedi gayrimeşru güzel dedi bana silah dedi var araba var kadın var sen dedi tekrar dedi parayı dedi bulursun dedi bana yıllar geçmiş
Soran5 ayAnlattıklarına göre böyle biriyle aklı başında temiz bi kız evlenmek istemez kız seni yola getirmicek sen kendini yola getirceksin işini kazancını hayatını ahlakını düzelticeksin geçmisteki kirli günahlarını çevreye anlatmicaksın yaptıklarından utanıyosan pişmansındır pişman olmadan değişemezsin o acıyı çekiceksin senin elinde bu imkanlar tüm kirli geçmişini silmek senin elinde içten tòvbe namazıyla başla hemen bugun namaz kıldıkça günahlar sendn uzaklaşıcak için huzur dolucak sen helale adım at gelen mucizeleri görursün gösteris degil içine dön başla gecmisi dusunup övünme birine anlatma kendini hayatini kalbini temizle sen dinini öğren yaşaki evlendiğin kadına eksiğini sen öğretceksin çocuklarına sen örnek olucaksın benimde enaz senin kadar acı yaşanmışlıklarım var ağır yas süreci gecirdim bu sene bende kayıplar verdim sağlik sorunları yaşıyorum umutsuzluga illaki dusuyorum agliyorum ama yinede tutunmaya çalışıyorum sen erkeksin daha güçlüsün. çalışmana engel olacak bi sağlıl probleminde yoksa helal bi işe gir sen istedikten sonra halledersin hepsini ailene örnek ol seni kimse yargılayamaz sen değiştikten ve kendine inandıktan sonra
Cevap sahibi5 ayEvlilik düşüncem birini bulma düşüncemde yok herşeyi zamana bıraktım kaderime razıyım ben bataklıga batmışım birkere çok yordu o hayat beni keşke dediklerini yapabilsem namaz kılabilsem benim hayatım yolum belli sonumda belki cezaevinde biticek degişmeye çalışıyorum pişmanlıklarım var ama tam işlerin içinden çıkabilmiş degilim rüzgar yine o yönde esiyor benim için bazı trenleri kaçırdım artık ben seçmedim bu hayatı istemeden girdim belki ama çıkmasıda çok zor yıllar önce bi adama dedimki ben dedim gidiyorum bikere girdin dedi birdaha dedi çıkamassın kişiligimi bozmadım ama bu yollarda adaletliyimdir haksızlık yapmam bende istemezdim böyle bi hayatım olsun ama napiyim bendeki yüksegin diyeti onu ödüyorum ölmektende korkum yok bu yolda yazıldıysa olucak yazılmadıysa olmucak kafamda hep bu düşünce ölümse diyorum ölüm sen genç bi kızsın seninde hayatın bozulur bizim gibi birinin yanında güzel hayallerin vardır temiz beklentilerin vardır bu hayatta bizim gibi biriyle zaten olmaz Allah sanada şifa versin her kışın sonu bahar baharın sonuda yaz birgün tüm bu karanlıklar biter güneş yeniden dogar inancımı hiç kaybetmedim ben herşeyimi zamana bıraktım
Cevap sahibi5 ayYıllarca kelleyi koltuga alıp yaşadım ölücem diyosun ölmüyosunda belki ölsen kurtulucan oda yok al kelleyi koltuga gez kimse kimseye acıyomuş hayatı çok iyi ögrendim şirinom degişmiş bu hayat kimse kimsenin gözyaşına bakmıyo herkes ben diyo biz diyen yok o yüzden ayakta durmak zorundayız herzaman metanetimle tecrübemle ayakta duruyorum acı eşigim çok yüksek acıya çok alışkınım hayatım hep acıyla geçmiş zaten kaç senesi mutlu olmuşumki hayatın neresinde nezaman nasıl ne darbe gelicegi belli olmuyor Allah affetsin bilsemki chpli bi hırsız belediyeci var karşımda onun kafasına silah yaslarım para alırım hiç acımamda saniyesinde yaparım çok yandım yana yana yanmamayı ögrendim ateşi görünce artık napicamı çok iyi biliyorum
Cevap sahibi5 ayAslında sen benim için evlenilcek bi kızsın kriterlerime uyuyosun kapalısın dindarsın akıllısın temizsin ama ben senin için degilim
Cevap sahibi5 ayBen geçmişte yaptıklarımdan çok pişman oldum içten içe azabım var sanki hatalarımdan çok ders çıkardım çok aptallık yapmışım kibirliymişim egoistmişim anladım kendimi oralarda yenmeye çalışıyorum bundan 6 sene önce güzel bi hayatım vardı gelecegim vardı umudum vardı şimdi yok kalmadı bataklıga batmışım belki son bişi yaparım bu hayatta ya herro ya merro derim hergünmü ölücem bikere ölürüm derim herşeyi yapabilicek bi ruh halim var anlık bi insanım saatim gelmesin
Cevap sahibi5 ayGenç bi kızsın hayallerin vardır hayalindeki gibi birini istersin gezmek tatillere gitmek istersin iyi bi hayat yaşamak istersin belki ben sana hiçbişi veremem benim zaten kendi hayalim kalmamış kirlenmişim birgün aksarayda evdeydik bi adam dediki onlarla yaşaya yaşaya bizde dedi onlar gibi olduk dedi bataklıga dedi düşebilirsin bana bataklıkta dedi sürünebilirsin yüzebilirsin olmaz deme dedi suyu sıçrar paçana bulaşır dedi ama dedi batalıkta bile olsan temiz bak dedi
Cevap sahibi5 ayHuyun suyun karakterin hoşuma gitti sen varya asla ihanet etmezsin her ne yaşarsan yaşa öyle düzgün ve oturmuş bi karaktere sahipsin
Cevap sahibi5 ayParam olsaydı seni alırdım tatillere giderdik seninle gezerdik güzel bi hayatım olsa sanada yaşatırdım insanın gözü arkada kalmaz seninleyken hakkediyosunda güzel bi hayatı rabbim bahtını açık etsin
Cevap sahibi5 aySendemi brütüs
Cevap sahibi5 ayKaradenize yerleşirdik seninle istanbuldan uzak kalmak benim için iyi olurdu aslında hayatımdaki herkesi çıkarsam yeni bi hayat kursam kendime benim için çok iyi olucak herkesi unutup geçmişimde bırakıp yıllarca 5 sene 10 sene geride bırakmak yeni bi hayat yeni bi başlangıç
Cevap sahibi5 ayOlmazki zaten para yok gelecek yok belki bi cezaya baglancaz Allah korusun yıllarca içeri giricez hayat bu ne olcagı belli olmaz seni almam için param olması lazım temiz bi iş yapmam lazım bunlarıda ben yapamam artık birgün seninde karşına biri çıkar yaşın genç bundan 10 sene önce bi adamla oteldeydik masada oturuyoduk abi dedim ona annem dediki ben ölürsem sen sokakta kalırsın dedi bana dedim ayaga kalktı sen şanslısın dedi bana birgün dedi mutlu olma sırası sende dicek bu hayat sana bak dedi 28 sene hapisane 1 sene hücrede yattım dedi 52 yaşındayım dedi sıranı dedi bekle bana
Cevap sahibi5 ayGidersen git yazmazsan yazma zaten görmemişimki seni umrumda olsun ben kimleri reddetmişim zaten evlilikte düşünmüyorum hayatım bitmiş meçhule giden bi yoldayım gidiyorum gündüz gece
Soran5 aySiteye girmedim bayadır arada giriyorum gidersen git yazmazsan yazma üslubun yanlış evet şu an evlenecek durumda değilsin ben sana yardımcı oldum sadece bende sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum hayatımı düzene koymaya çalışıyorum bende fazlasıyla zorluk yaşıyorum denk olamayabiliriz enazından sana umut veriyorum güzellik yakışıklılık gelip geçici 30 küsür yaşına gelmişsin aynaya bak kendinden memnunmusun değilsinki butün bunları anlattın hayallerindeki hiçbi kız güvenip böyle birine yaklaşamaz ama şansın var içten samimiyetle tövbe et ve bataklığa çeken hertürlü iş arkadaş uzak dur kızları düşün sizin kadar güçlü degiliz her işe girip çalışamayız başımıza bişey gelir korkusuyla heryere gitmeyiz akşam dışarda olmayız sağlık durumun iyiysa halledemeyeceğin bir şey yok herkesten uzaklaş bir işe gir namazlarına başla ilmihal kitabı al oku öğren interneti aç dinini araştır tövbeni et paranı helal kazan helal işlere harca birikim yap daha geç değil ama ölüm var zamanın boşa gidiyo okadar değişki sen bile kendinle gurur duy insanlar senin ahlakından becerinden örnek alsın kimse kötü doğmaz insanlar hata yapabilir günah işleyebilir önemli olan tövbe edip bidaha aynı kötülükleri tekrar etmemek bu dediklerimi yaptığında mucizeler ard arda gelicek önemli olan çaba göstermen bu yolda sen o ortamlardn kurtulup dinine yöneldiğinde tiksinmiş olucaksın onlardan kendini tertemiz hissediceksin içinde kibir ego hiçbir kötü duygu bırakmayana kadar çabala kimse sana bunu demez kurtuluş yolunu söyledim ama pek oralı değilsin bunu okuduğunda tövbe namazı nası kılınır diye araştır internetten kıldığında kıldım diye yaz ağlayana kadar kıl tekrar et o namazı
Cevap sahibi5 ayKeşke dediklerini yapabilsem ben çıkmışım yoldan hayatım olmuş gayrimeşru bu saatten sonra temiz hiçbişi yapamamki bundan 6 sene önce balattayız polisler peşimizde kahvede oturuyoruz bi gece bi adama dedimki abi dedim birini gaspedicem planı yaptım dedim bana dediki ayı gösterdi bak dedi o ayı oraya koyan var dedi birgünde o adamla hastanedeyiz yatış verdiler kanserdi son 2 ayıydı balkona çıktı odadan sigara içerken dediki ben dedi herşeyi bıraktım dedi Allah’ı dedi yaşıcam bundan sonra dedi bizim yaşımız genç sayılır şeytan dürtüyo belki cezaevine giricez bu gidişle herşeyide göze almışım ölümse ölüm diyorum sen genç bi kızsın yaşantın temiz yakışıklı olsak nolucakki bi dönem saçlarım döküldü yüzümde egzamalar çıktı aynaya bile bakamıyodum kıpkırmızı yüzüm saçlar dökük sonra saç ektirdim egzamalarda geçti Allah tipimi geri verdi güzelligine güvenme bi sivilce yeter lafı gerçekmiş bilmiyorum sen güzelmisin görmedim bi arkadasım dediki benden 10 yaş büyük bi kadından etkileniyodum benden 10 yaş büyük napican dedi onu genç dedi güzel al dedi güzel kızın huyuda güzel olur yaptıgı yemekte güzel olur dedi sen dedi açık biriyle anlaşamazsın dedi bana o kadını giyimden çok döversin dedi o bulmuş seni kaçırırmı dedi bana bilmiyorum kafam karışık napicami şaşırmışım
Cevap sahibi5 ayTemiz bi hayalim bile kalmadıki evlilikte düşünmüyorum zaten yıllar geçmez diyolardı geçiyomuş geçmişten çok hasarlı çıktım aklım bile tam yerinde degil eskisi gibi hayırlısı neyse o olsun
Soran5 ayYani arkadaşlarından bile duymadığın şeyleri söyledim yeterince yardımcı olduğumu düşünüyorum dinlersen hayatın kurtulur zaten ölüp gidicez sağlam adamsın gaspedicem diyosun aynaya bak kendine yakıştırıyosan bişey diyemem ama halini beğenmiyosan pişman oluyosan üzülüyosan bu iyi bişey demekki yanlış şeyleri kendine yakıştıramıyosunki ruhun maneviyatın iyi şeyler istiyoki içsesin çığlık atıyo olumsuz düşünceler gelir kafana bukadar kötülukten sonra nası düzelcem cevrem ne der kim sever sayar diyebilirsin ama şu halinde kalmaya devam edersen hiçbi kız sevmez seni elin iş ekmek tutup aile kurcak yaşta sana hiçbir zararı dokunmayan insanlara zarar verme kimsenin malına kızına işine göz dikme şu an her kız bende dahil erkeklerde korkarak dışarı çıkıyoruz tesettürluyum dikkat etmeme rağmen bakanlar var korkuyoruz dolmuşta tek kaldığım oluyo erkeklerin bizi koruması gerekirken abi amca dediklerimiz kızlara kötü muamele yapıyo öldürüyo sen iyi birisi olup örnek olup sevilmek varken neden kötüyü seçiyosunya iyilik bulaşıcıdır 10 yaş var aramızda bak insanlara yardım et sadaka ver merhamet et kızlara kötü gözle bakma açık olsun kapalı olsun kardeşin gör ülke vahim durumda şu an kadın cinayetleri arttı herkes kendinden sorumlu sınavdayız sen zor durumdasın bu günahları işlerken senin çevren ailende imtihanda senin yanındalarmı karşındalarmı sen çabalıyomusun her şey sınav sağlık sorunun yok gücün var hırsızlikmi yapcaksın babam normal bi maaşla çalışiyo kalabalık aileye bakıyo benim sağlık sorunlarm oldu sürekli borçlar oldu hayatı evi gideri bitmez 6 kişiye bakıyo adam çalışıyo amacı var zengin değil en basit garsonluk işine girsen bile güzel maaş geliyo sana hayatını düzene soksan haramdan kötu islerden uzak dursan çalışırken bi kızla tanışsan sevsen evlensen güzel olmazmı hayalin neyse o yöne adım at iyi kızı kötü ortamında bulamazsın
Soran5 ayKendine hasarlı kötu battım cıkamam deme böyle dedikce çıkamazsin zaten hatırla sen çocukken nasilsin iyimiydin merhametlimiydin böyle kötumuydun kötu olarak doğmadın dimi eğer iyiysen iyi hatirliyosan özünde iyisindir kendini kötü kodlama artık çık şu kafadan kimseye bukdr dil dökmedim 10 yaş var aramizda düşün yani asla zor değil onkoloji hastanesine git ne savaşlar veriliyo kimsenin hayatına özenme herkes gösteriş meraklisi en zengini bile mutsuz sosyal medyada rol yapiyo aldailiyo bide fakir insanlari dusun mutlu konu para değil yaşam degil içte sen o ortamdan kurtulmadikca duzelemezsin dediğimi yap son kez diyorum başka ilçe veya başka il o kotu adamlardn arkadas sandıklarını dinleme kanser olsan ya da böbrek lazım olsa sagligina bisey olsa hepsi en başta uzaklaşacak olan insanlar bi adam başkasini sana kötuluyosa sana kötü akıllar veriyosa bil senin hakkındada iyi dusunmuyodur senin iyiliğini istemiyor hayırlı arkadasin olsun en basitinden garsonluk veya elin neye yatkınsa uzakta iş bul paranı biriktir bak tanidigim kızlar var gunlük yevmiye işine giden az az altın biriktirmiyolar kız 50 100 gram altin biriktirmiş sen erkeksin evlenmemissin giderin yok bak bikac yıl çalışsaydin şu an rahaylt hayatın olurdu görücu kiz istemmeye giderdin nesi vardi helalinden iş bul haramdan o arkaaslrn ickiden haram iliskilerden uzak dur bizaman sonra o kotulukleri için almicak için hep iyilik istemeye baslicak belki çalistigin yerde tesetturlu bi kızla tanışcaksın ya da müşteri çalisanlardn biri vasıtasiyla taniscaksin sevceksin evlenceksn belki güzel olmazmiydi onunda kazanci olurdu belki ortak fazlasıyla yeterdi artardi mutlu yuvan çocugun olurdu onlara geçmişini anlatmazdın okadar çok değişip dinini ögrenip hayati ilimi ogrenip karına cocuguna anlatman lazım ozaman kendini daha güclu hissediceksin ben sana garanti verdim bunlari yap hayatın mucize şekilde değişcek
Cevap sahibi5 aySöylediklerin çok dogru kurtuluş reçetemiz ama bunları yapabilicek ruh halim yok şuanda çok zor günler yaşadım ev hapisleri silahlar uyuşturucu paradan parasızlıga geçiş ölümler yıllarca kelleyi koltuga alıp yaşadım cezaları 15 20 seneleri göze aldım eskinin verdigi itibar gitti üzerimdeki aklım gitti yerinden temiz bi düşüncem kalmadı inan kız kadınlar falan hiçbişi umrumda degil çıkmaya çalışıyorum eskisi gibi yukarıya onun savaşındayım hala uyuşturucu kullanıyorum esrar içiyorum alkol alıyorum bazen bu yaz kendimi kestim hep alkol esrar içip ben ideal bi erkek adayı degilim hiçbi kadın için zaten evlilik düşüncemde yok kalmadı içimde istek temiz bi hayatım olsun düşünceside kalmadı bitmişim ben bataklıga tam batmışım keşke eski aklım yerine gelse herşeyi çok çabuk yaparım oda yok gelmiyo tek başıma kalmışım hasarlı biçimde herkes kaçtı kimse kalmadı yanımda ölüyorum diyosun ölmüyosub oda yok ölsemde cehennem bekliyo beni hergün sevapta çok günah ilkokul 3 den başladım oruç tutmaya belki daha eski 21 22 yaşıma kadar kaçırmadım oda yok şimdi yıllardır bazen para buluyorum elime geçiyo bş otele diyorum yerleşsem kadınlarla takılsam hep düşüncelerimiz kirli
Cevap sahibi5 ayGeçmiş çok yordu beni Allah’tan başka hiçkimsede yardım edemez bana sen ayaga kalkmassan kimse seni kaldırmaz bunu yapicak olan kendimiziz herkes kuzu postuna bürünmüş kurt gibi kimseye acırmı bunlar beynin gitmiş yerinden sabahtan beri esrar içiyorum bu mesajlarıda belli bi süre sonra silme hakkı veriyosa sil site tarafından başka okuyan olur kimse bilmesin sen gençsin güzelsin dedigine göre belki hayallerin vardır senle evlensem bile sana bakamamki ailedende bişi yok bana ev falan buldugum parada içtigimiz şeylere gidiyo çok zor bu hayat gerçekten
Cevap sahibi5 ayşu an cigara içiyorum keşke dedim bi sahil kenarında olsam uzun uzun uzaklara bakıp hüzünlensem çünkü hüzün insana insanlıgını ögretir çok özelliklerim vardı kaybettim onları aklımda yerinden gitmiş yıllarca yaptıklarıma çok pişmanım ama şu an olsa yapmayı bırak yaklaşmazdım bile nerden nereye zirveden dibe bazen yüksegin diyeti kendime dedimki imtihanmış bunlar her şey istedigim gibimi olucaktı sanki bu yaşananlar acılar zor günler olmasa bende böyle olmazdım şu an sokaktata kalmışım ben hertürlü zorlugu görmüşüm silahla uyumuşum bi gözüm hep kapı degilindeydi eski günlerimi özlüyorum biliyorum ama birdaha hiçbi zaman geri gelmicek gören 23 24 yaşında zannediyor beni ama içim orası afrika ormanı gibi kaç yaşında bilmiyorum geçen aksaraydan kumkapıya esrar almaya gidiyodum yolda yürürken içiyodum biri geldi yanıma bu ne dedi esrar dedim bi anda 5 6 kişi oldular üzerinde var mı başka dediler var dedim bi sarılı çift kagıtlı cigara çıkardım beni bi kafeye soktular montunu dediler çıkar ayakkabınu çıkar arama yaptılar içiciyim abi dedim kimligi istediler verdim bu sen degilsin dediler sen dediler 23 24 yaşında gösteriyosun benim dedim sonra beni karakola götürdüler işlem yaptılar nezarete attılar savcı demiş serbest bırakın bende çıktım
Cevap sahibi5 aySenin dedigin töbe namazını kılmak istiyorum aslında sonra türbelere gitmek istiyorum
Cevap sahibi5 ayBenden 10 15 yaş büyük bi kadın var ondan etkileniyorum arkadasım dediki ama olmaz dedi sen muhafazakarsın dedi o koyu solcu o dedi özgür sen tutucusun kafam karışık napicam bilmiyorum o dedi senin içinden geçmiş dedi bana aslında sana saran o içten pazarlıkla kendini sana çekmiş dedi bilmiyorum hayırlısı neyse o olsun
Soran5 aySen kurtulmak isteyip adım atmazsan kurtulamazsın kendi kendini bitiriyosun bugün tövbeyle adım at zikir çek ilk işin kullandığın kötü maddeleri bırakmak olsun hastaneye özel kurumlara başvur bunun için sen kendini onarmaya bak önce kendinden 15 yas buyuk kadini boş ver şimdi ömur bitiyo sende biliyosun umut var hayatını düzene koymak için ama içinde istek yok bunun için çabala bataklığa kendi isteğinle girmişsin kendi isteğinlede çık temizlen kurtul 0 bi hayata başla mahallemizden genç çocuk kullandğı madde dolayisiyla kendine zarar verdi öldü bu mu son olan sana ailene sevdiklerine olur günün sonunda herzaman yalnızız bu zorlukları çeken sensin kurtulmakda senin elinde çabala kurtul
Cevap sahibi5 ayİnşallah yapicam ruhumu arındırmak temizlemek istiyorum kendimi, anneme demiştim beni özel psikiyatri servisine yatır annemin yanındada içiyorum bazen bana dediki yarın git yat dedi o parayı sana versem daha iyi olmazmı dedi çıktıktan sonra 2 gün geçicek yine başlıcan dedi belkide dogru söyledi , o kadını aklımdan çıkarsam rahatlıcamda çıkmıyo konuşmuyorumda belki konuşurum ama bilmiyorum , bundan 13 sene önce bi adamla fatih camiinin orada oturuyoruz rahmetliyle cezaevinden yeni çıkmıştı hiç parasıda yoktu bana dediki ikimizede dedi Allahtan başka hiçkimse yardım edemez dedi çok dedi etkili çok büyük bi silahın var dedi dua dedi onla çok türbeye gittik o zamanlar sonra o adam zengin oldu parayı buldu yıllarca onla beraber kader birligi yaptık banada güzel bi hayat yaşattı Allah mekanını cennet etsin tek dostum oydu bu hayatta ondan sonra dostumda olmadı hiç
Cevap sahibi5 ayDünyadanda vazgeçmişim hiçbi hayalim kalmadı tatile gidiyim tekneye biniyim zengin oliyim hiçbi hayalim yok bu dünyadan çok sogunuşum ölsem razıyım bilsem cennete gidicem şimdi öliyim ama ölsem bu seferde orada azap başlıcak ölümde kurtuluş diil günahlar bi tır dolusu sevaplar nokta kadar gelicek ordada kurtulamıcaz
Cevap sahibi5 ayBi arkadasımda dediki o 10 yaş büyük kadın için sana dostluk arkadaslık yapar dedi zaten dedi 3 tane evin yoksa sakın evlenme dedi mutlu bi evliligim var karımla güzel bi iletişimim var dedi ama şimdiki aklım olsa evlenmezdim dedi keşke bende senin gibi bekar olsaydım dedi
Cevap sahibi5 ayBundan 10 sene önce bi adama dedimki abi dedim gelecegim yok hiç unutmuyorum o günü aksarayda çay ocagında oturuyoduk cebinden bi tomar dolar çıkardı bak dedi senin gelecegin burada dedi bana evini alırım arabanı alırım evlendiririm dedi abi dedim ben evlenmek istemiyorum sen dedi ailende mutsuz oldugun için evlenmek istemiyosun herkes yaşıyo sen dedi neden yaşamıcan dün gibi aklımda yıllar ne çabuk geçmiş son 5 senem zatan hep bu hayata bedel vermekle geçmiş hayatımın en kötü 5 senesini yaşadım
Cevap sahibi4 ayEvlensekmi seninle güzelsen iç güzellik önemli ama bi ev tutarız eşya alırız annem yardım eder bana ama sen beni kabul etmezsin belki sen beni degiştirirsin üzüm üzüme baka baka kararır körle yatan şaşı kalkarmış zamanla bi anda olmaz her şey bende düzgün bi hayatım olsun güzel bi kızsan begenirsem seni düşünürüm isterim bilmemki beni böyle kabul edermisin
Cevap sahibi4 ayYalan söylemem sana neysem oyumdur ben cigarayı azaltırım haftada bir 10 günde bir içelim alkol zaten pek sevmiyorum töbe ederim sana bakarım ben ama parayı belki temiz para getiremem sende kabul etmezsin o konuda garanti veremem sana inan insan günahada girmek istemiyor helali olsun istiyor ilerde zengin olursamda yine bırakmam seni fakirlikte ve zenginlikte varsan gel aldatma konusunda gözüm dışarda degil zaten seni seversem aldatmam ama bi adam bana dediki eve koydugun temiz olsun o seni Allah’a yaklaştırsın dışarda dedi naparsan yap dedi düzgün bi kızsın temizsin sen karakterin hoşuma gitti zamanla daha başkada çözeriz
Cevap sahibi4 ayseni hemen evlenmeye razıyım senle 1 ay içinde nişan nikah sen bizi istemezsin ama gençsin hayallerin vardır temiz bi hayat yaşıyosun sen bak biz kirli aksarayda otel odasından yazıyorum sana cigara içip şuanda bilmiyorum sende istermisin niyetin olur mu insanlıktan başka hiçbişi görmezsin ama bizden hiçbizaman senin yanında belki bizde temizleniriz bu hayatı yaşamayı bende istemiyorum sonuda ya cezaevi ya ölüm ya herro demişim ya merro hayata ölümse ölüm diyorum bundan 8 sene önce bi adam aksaraya otele kokain cigara hap götürdüm gizlice gir içeri dedi odaya gel arka asansörden gizlice otele girdim kapıyı çaldım açtı cennete gitmek istiyosan ölmekten dedi korkma bana kelle koltukta yaşıyorum ben senin bundan dedi haberin var mı hergünmü ölüceksin dedi bikere öl dedi tavşan gibi yaşadım ama aslan gibi öldüm dersin ölümünde dedi asalet olur hiçbişeyin ortasında dedi olma bana bişeyin ya başında ol ya sonunda en sonda bu kalmış derler birileri görür seni gel derler dedi hayat çok zormuş acımasızmış yıllar gaddar geçti bana sana nasıl geçti bilmiyorum istersen 1 lirasız ol umrumda bile degil karakterini çok begendim senide begenirsem dediklerimi yaparım senide dinlerim ben yavaş yavaş ama bi anda olmaz degişmez her şey benimde param yok şuanda ama bi yola çıkılıcaksa bulurum fakirim bende şuanda napalım geçmişte verdi rabbim şikayetçide degilim hayat bana burdan devam et diyosa devam etmek zorundayız bilmiyorum senin düşüncen ne olur benim gibi birini istemezsin ama ben ciddiyim rus ruleti oynayalım seninle
Cevap sahibi4 ayYazışmaları sil istersen suç unsurları var
Cevap sahibi4 ayGitme benden uzaklara düşürürler tuzaklara
Cevap sahibi4 ayBu gidiş sessiz geri dönüşü olmayan bi gidişmş
Cevap sahibi4 ayBi ev tutuyim imam nikahı yapalım seninle helalim ol evlenerim bi arkim bana akıl verdi sen dedi aksaraydaki kadınlarla neden takılıyosun bul dedi temiz birini imam nikahı yap helalin olsun günahada girmessin dedi hem dedi karşındakinide memnun edersin onada faydan olur dedi bak dedi az önce arayan dedi benim ikinci dedi imam nikahlı olan dedi
Cevap sahibi4 ayGel imam nikahlı karım ol hemen ben sana bakarım
Cevap sahibi4 ayHastamısın geçmiş olsun çok
Cevap sahibi4 ayBi cevap yazsan vedada olabilir bu mesaj
Cevap sahibi4 ayUfak bi vedayı bile çok görme bize
Cevap sahibi4 ayŞimdi töbe namaz kıldım arınmak istiyorum temizlenmek istiyorum normal insan gibi yaşamak istiyorum bende kötü olan herşeyden uzak durmak istiyorum
Cevap sahibi4 ayYanlış birşeymi söyledim sana kafam çok iyiydi bi dönem
Cevap sahibi4 ayNeden bukadar uzaklaştın ve gittin
Cevap sahibi4 ayHayırlı ramazanlar keşke seni bikere görseydim sonra yazma önemli degil
Cevap sahibi4 ayNeredesin karagözlüm hayırlı ramazanlar ben düzeldim biraz
Cevap sahibi3 aySende haklısın bizim gibi birini napican seninde temiz hayatın bozulurdu
Cevap sahibi3 ayİyi bayramlar
Cevap sahibi2 ayNerdesin vicdansız sabuha
Cevap sahibi2 ayNerdesin kraliçe hayatımızda ilk defa düzgün bi kız bulmuştuk sende gittin beni bi canlı görseydin aslında nikah masasına otururdun
Cevap sahibi2 ayKurtar beni bu hayattan aşkınla kendime getir
Cevap sahibi1 aySöyledigin herşeyi yapmaya hazırım çaba göstermeye
Cevap sahibi25 güUnutma unutulanlar unutanları asla unutmazlae
Gizli Üye(18-24)7 ayEvde kalmış yazzıkkk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sosyal medyadan ortak takip istek vasıtayla gelen erkeğin nası biri olduğunu nasıl anlarım evlilik için?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle böyle bir şeyde temkinli olmak süper bir yaklaşım, çünkü gerçekten sosyal medyada her şey göründüğü gibi olmayabiliyor. 🌟
Bir kişinin gerçekten güvenilir bir insan olup olmadığını anlamak için zaman önemli. İlk görüşmede ya da yazışmalarda hemen karar vermemek lazım. Kendisini acele etmeden, doğal haliyle tanımaya çalışmalısın. İlgini dürüstçe ve samimiyetle mi gösteriyor, yoksa hemen "tavlamaya" mı çalışıyor? Bu önemli bir ipucu. Ayrıca iletişimde sürekli tutarlı olması da güven verir.
Ve tabii, ona seni gerçekten dinleyip anlamaya mı çalışıyor yoksa hep kendisini mi ön plana çıkarıyor... Bu da gözünden kaçmasın!
Eğer seni hemen baskılarla bir şeylere ikna etmeye çalışıyorsa ya da aşırı mükemmel görünmeye çalışıyorsa orada bir durup bir kez daha düşün derim. Yavaş ve sakin bir şekilde tanışmak, onun gerçek karakterini görmene yardımcı olur.
KızlarSoruyor'da bu konuda çokça fikir bulabilirsin. 😉