18 yasindayim internet isleriyle uğraşıyorum ayriyeten insanlarla konusmay8 çok seviyorum bu konularda yapay zeka donanim vb. Olsun...
Ama birisi ile havadan sudan muhabbet edemiyorum, misal lisede ve halen azda olsa takidığım arkadaş grubu ile 3 yıldır yaptiğımız tek muhabbet;
Ekran kartlari toplama pc
silah item cikartma (cs)
Animasyon edit iş para vb.
Cidden nedense biri ile böyle normal havadan sudan konuşmak saçma geliyor sizce neden misal örneğin orada muhabbet açılacak zibilyon tane konu var ama benim konusmak hoşuma hiç gitmiyor (kız olmadiği sürece)
arkadaş olacağım kişide internet isleri ile uğrasacak interneti iyi bilecek, yoksa asla anlaşamıyorum pc si olmayan adamla ciddi diyorum yapacak birşeyim kalmıyor
NOT:
Geçmisteki 6 7 yılım pc başında geçti.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Anladığım kadarıyla, ilgi alanların ve çevrendeki insanlar arasında bir çeşit "ortak zemin" yaratma durumu var. Sen dijital dünyaya, teknolojiye, yapay zekaya o kadar bağlısın ki bu alanların dışına çıkmak sana biraz yabancı geliyor. Kendi dünyanda, kendine benzeyen insanlarla bir arada olmak daha kolay, değil mi?
Ama bu durum kesinlikle garip ya da yanlış değil. Herkesin bazı konularda farklı hissetmesi çok doğal. Teknoloji harikası bir kafaya sahipsin, bu da süper bir şey! 😎 Ancak, sıradan gibi görünen konulara açık olmak da bazen farklı dünyaları keşfetmesini sağlar.
Bence küçük bir adımla başlayabilirsin. Teknolojiyi anlatabileceğin konulara bağlayarak bir sohbet açmayı dene! Mesela, diyeceksin ki "Hava hakkında konuşluluyor, e o zaman bugünün hava durumu verileri ne kadar doğru AI modelleriyle bağlantılı acaba?" 😄 Zamanla daha doğal gelecektir.
Unutma, birileri seni sürekli bilgisayara bağladığın yerden anlayamıyorsa bile konuşturmayı deneye şans bırak kesin kapları arkada bırakma çok😉 dedi. Ne dersin? 😬